FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Skandalozno: Igrači Sarajeva napali suca
Fudbaleri Širokog Brijega u okviru 18. kola BH Telecom Premier lige na svojoj su Pecari bez većih problema savladali Sarajevo (2:0).
No, utakmica je ostala u sjeni napada na Vladimira Bjelicu.
Igrači Sarajeva su na poluvremenu verbalno napali Vladimira Bjelicu, a o tome će posljednju riječ dati delegat, piše ******.info
p.s Ocekujte kazne..
Fudbaleri Širokog Brijega u okviru 18. kola BH Telecom Premier lige na svojoj su Pecari bez većih problema savladali Sarajevo (2:0).
Igrači Sarajeva su na poluvremenu verbalno napali Vladimira Bjelicu, a o tome će posljednju riječ dati delegat, piše ******.info
p.s Ocekujte kazne..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
E vala ginuo je danas, primamo prvi gol a lik hladno gleda svoje saigrace boli ga kao sto ti kazes.Southboy je napisao/la:a brate samo se malo zapitaj sto ih boli k***c..adnanhz je napisao/la:Balerine od igraca imamo i to je to, jednostavno nije mi jasno da makar zbog onih navijaca koji su otisli u onu selendru da nema ni 5% nekog truda kod igraca a o nekim elementina igre da ne govorim to je vec naucna fantastika ,druga stvar kod oba gola 4 nasa igraca stoje i gledaju kako protivnicki igrac ubacuje i drugi kako lagano ko na terminu posprema loptuMusemicu od srca zelim brz oporavak i hvala na svemu al ipak je vrijeme da prepusti nekom drugom da vodi , nadam se po mogucnosti jednog stranca,jer kad ti u 18 utakmica i jos par evropskih nisi vidio ni jednu postenu akciju onda kakvi god da su igraci nesto tu ne stima kod trenera i strucnog staba
sve u svemu titula nije izgubljena jer smo ganjali borca a sad cemo komsinice uz obavezno par iskusnih prinova, nikavi juniori ,-2 nije nedostizno.
Pa logicno kad su "skoro svi" sa strane,sta jednom Travancicu,Tadejovicu,Todorovicu i mnogim ostalim znaci Listica..
U tome je problem sto su danas mogli ginuti samo Dupovac i Radovac.... ostalo 0 bodova
Nadam se da si razumio poruku moga posta...Malo imate "nasih" igraca koji su iz ovog grada..
pozz
Moze li mi iko reci sta se desava sa forumom FK sinfo pa se ne moze uci.
Da nisi banovan, u mene sve ok.....oldman je napisao/la:Moze li mi iko reci sta se desava sa forumom FK sinfo pa se ne moze uci.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma nema tu pravila, dosta cesto se igraci koji dodju u klub na par mjeseci bore puno vise nego li oni koji su citavu karjeru tu. Kod nas je Yani najbolji primjer, nije odusevljavao fudbalskim znanjem, ali je uvijek ostavljao srce na terenu. Opet, imali smo primjere kada nam je kapiten setkao po terenu, nema tu pravila.
Kad sam vec tu da napisem i svoje misljenje o vasoj tekmi. Ocekivao sam da ce vas Siroki nadigrat i to sam napisao na temi proteklog kola. Kao sto neko rece, s Nikolom ide nekako, a bez njega nikako. To kad je rijec o napadackom dijelu ekipe, danas nije bilo izradjene sanse s vase strane. Nema tu snage u veznom redu da se suprostavite u ovim jakim utakmicama. Odbrana koja je mahom sastavljena od nekih od najboljih defanzivnih igraca u ligi je precesto ostavljena na vjetrometini i ovaj rezultat je jos i pristojan.
Ove godine je guzva u vrhu, do kraja ce sve biti moguce, od titule do scenarija u kojem neko ostaje bez Evrope. Tako je, kako je. Liga nije kvalitetna, ali je zanimljiva kao rijetko kad. Pozdrav.
Kad sam vec tu da napisem i svoje misljenje o vasoj tekmi. Ocekivao sam da ce vas Siroki nadigrat i to sam napisao na temi proteklog kola. Kao sto neko rece, s Nikolom ide nekako, a bez njega nikako. To kad je rijec o napadackom dijelu ekipe, danas nije bilo izradjene sanse s vase strane. Nema tu snage u veznom redu da se suprostavite u ovim jakim utakmicama. Odbrana koja je mahom sastavljena od nekih od najboljih defanzivnih igraca u ligi je precesto ostavljena na vjetrometini i ovaj rezultat je jos i pristojan.
Ove godine je guzva u vrhu, do kraja ce sve biti moguce, od titule do scenarija u kojem neko ostaje bez Evrope. Tako je, kako je. Liga nije kvalitetna, ali je zanimljiva kao rijetko kad. Pozdrav.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Nemamo snage u veznom redu,previse igraca koji neznaju sta ce sa loptom,jedan Jevtic koji je odigrao 2 tekme bolje je odigrao nego cijeli vezni red,jednostavno fali lik poput Zebe npr. da zna gradit napad,jer mi stvarno nemamo nikakvu ideju itd. al ima tu i do taktike,rotiranja po 3 igraca svaku tekmu itdexbabilon je napisao/la:Ma nema tu pravila, dosta cesto se igraci koji dodju u klub na par mjeseci bore puno vise nego li oni koji su citavu karjeru tu. Kod nas je Yani najbolji primjer, nije odusevljavao fudbalskim znanjem, ali je uvijek ostavljao srce na terenu. Opet, imali smo primjere kada nam je kapiten setkao po terenu, nema tu pravila.
Nikakvog razloga nije bilo da se covjeka napada, svirao je sve korektno i nama i Uskom Brijegu i nije bilo potrebe da mu se ista prigovori.Southboy je napisao/la:Skandalozno: Igrači Sarajeva napali suca
p.s Ocekujte kazne..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ja tebe pitam konkretno posto ja imam info i to dobre iz vaseg kluba a ne potenciram ih kao sto ti radis,samo sto su tvoje info pogresne sto se naseg kluba tice,samo cu ti reci cekaj ovu pauzu da prodje pa ces vidjet i situaciju kod nas i kod vas,uglavnom ja vas ne mrzim meni je drago da oba kluba napreduju,da imamo dosta mladih igraca itd. tako da nemoj gluposti pisat da se raspadamo,znam da ti je krico i da imas pik na Dinu al dzaba nikad bolja situacija nije bila,nit je klub bolje organizovan bio,ja se ne bojim uopste rasporeda samo jedva cekam da se zavrsi agonija i da pocne pauza! Za razliku od tebe ja sam objektivan i nisam uopste fin jer smo izgubili,ja ovo za nasu igru od pocetka sezone govorim,i ne zivim u oblacima da cemo sve pobjediti kad je ovo patnja od igre! Sto se tice nasih mladih igraca,nikad osim mozda jedan il dva nisu nista napravili za svoj klub,vukli se ko babe,nakon 2 meca postajali su zvijezde kao Handzic itd i propali tako da ta prica nasa djeca kod mene ne pije vode,vise nam se bore ovi sa strane nego nasa djecica,a ako su Siroki i Zrinjski za nas ustanove onda neznamPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj se sikirati bice para. Je.be.s vasu djecu talenti su po maleziji razbacani.
Kad si znao da ste ka.rina sto nam nerece da vec prosle sedmice krenemo da vas prcamo. Sve vi znate kad ste donji. Kako se lijepo umacite. Kako ste sad fini. Uh rodila vas majka.
Kad znas stvari bolje ti je da se kontas mozete li do Evrope. Olimpik se pojacava. Zrinjski i Siroki su za vas ustanove. Borac galadan ce ispred vas zavrsiti a o sampionu cu na njegovoj temi.
Nego znas li kakav vam je gostujuci kalendar u 2014?
Neka sam ja tebi izvlakusa. Neka sam ja tebi bitan. Cucemo se za Tandzaru kad se bude pehar na Grbavici nosao.

Sarajevo ima taj problem dovođenje velikog broja igraca pred svaku sezonu i na pauzi pa nema vremena da se to poslozi, uz to dodati Husrefa koji je izgubio kompas, neka je on ziv i zdrav ali nije vise za fudbala i neke uloge trenera.Jos veci problem je uprava, Dino Selimovic koji vam prodaje maglu najavljuje neke titule a nigdje rezulata. Njegova cuvena "mi smo najbolji ali svi rade protiv nas" a onda i sumljivi ljudi koji vide samo svoj đep.
Ovaj Tan, ne znam koliko je on para dao klubu (ako je uopste) i na sta su te pare otisle, a gdje su pare tu su i ovi papci sto bi samo sebe da namire i jos sad ako krene jace ta saradnja sa Tanom ima da se uhljebe samo tako.
Ovaj Tan, ne znam koliko je on para dao klubu (ako je uopste) i na sta su te pare otisle, a gdje su pare tu su i ovi papci sto bi samo sebe da namire i jos sad ako krene jace ta saradnja sa Tanom ima da se uhljebe samo tako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Pricas gluposti. Ubili su vas u pojam obecavanjima i ublehama. Ja sam ti govorio da te pare i to sve sto mislite da imate u ustvari nemate je pickin dim. Titule necete vidjeti. Sve i da ste ispred nas niste nikakav tim. I podlijezete glupostima o situacijama u klubu.
Kod Zelje evo 5 godina nikakava situacija a u tih 5 godina smo osvojili sto vi a sumnjam iko drugi ce za 15 narednih godina osvojiti. Sta ces ti meni pricati o Zelji. Ja znam kako je i kod vas i kod nas. I znam da ce te se medjusobno poklati. Kod nas je lose ali u vitrinama vazda dobro.
Meni nije samo jasna ta propaganda ne interesuje vas titula odjednompusti te tu Karadzicevu, Ristinu i Krajisnikovu spiku. Neka su oni vasi ali kutarisite se propagande.
A mozda i ima smisla sto ne igrate za titule
![]()
Ma nema nista od titule za zelju ove godine![]()
Sad se opet umaci i jedi se.
-
- Kontakt:
Vidi ovako ti si klasicni papak,normalno vodim diskusiju,ti ovdje Mladice i Karadzice uporedjujes sa nama,ima ovdje ljudi ciji su najblizi zivote davali za ovu zemlju,i ljudi koji su bili na liniji,ti naso njih spominjat to uopste nije nikakva tema,neznas diskutovat bez nekog tersanja,necu vise uopste da citam tvoje postove na kraju sezone ces da pises,zaboravio si agoniju dok vam Amar nije dosao,uskoro ce vam opet tako biti samo jos gorePL BiH -1 je napisao/la:Pricas gluposti. Ubili su vas u pojam obecavanjima i ublehama. Ja sam ti govorio da te pare i to sve sto mislite da imate u ustvari nemate je pickin dim. Titule necete vidjeti. Sve i da ste ispred nas niste nikakav tim. I podlijezete glupostima o situacijama u klubu.
Kod Zelje evo 5 godina nikakava situacija a u tih 5 godina smo osvojili sto vi a sumnjam iko drugi ce za 15 narednih godina osvojiti. Sta ces ti meni pricati o Zelji. Ja znam kako je i kod vas i kod nas. I znam da ce te se medjusobno poklati. Kod nas je lose ali u vitrinama vazda dobro.
Meni nije samo jasna ta propaganda ne interesuje vas titula odjednompusti te tu Karadzicevu, Ristinu i Krajisnikovu spiku. Neka su oni vasi ali kutarisite se propagande.
A mozda i ima smisla sto ne igrate za titule
Sad se opet umaci i jedi se.
Zar uvijek isti specijalni mogu srati po temi a da administracija nista ne radi??? Pojedinci dolaze ovdje samo da spamaju i unistavaju diskusije nas normalnih ljudi koji ovdje dodjemo da vidimo sta ima novo u FKS. Jadovi jadni
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- invincible1921
- Kontakt:
hahahahhahahah e cuj argumenta SFRJ,sreca pa imamo priliku u tih 15 000 god da osovjimo tu istu ligu

=\_1921_/=
ovo je ono u fazonu da ne opalite po golu u 90. minuta utakmicemiky_hz je napisao/la:A crvena rijeka ponovo tece kroz grad sta je rec![]()
Ovo je ono u fazonu daj nam boze neki znak

a za onog drugog, Lištica se stidi pa vas pokara gdje god stigne

pokazali smo kulturu i na terenu i na tribinama a vaš domet je: Dođite u Saraj'vo i **** te Lištico

i naravno, vrh je ako dođete do gola, a da ne govorim ako uputite i koji udarac
hvala i doviđenja...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sve je opet na svom mjestu !
Sa novim trenerom,Biblijom i par pojacanja imamo velike sanse.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
karić ide 99%emir18 je napisao/la:Sa novim trenerom,Biblijom i par pojacanja imamo velike sanse.
husref zbog zdravlja nece moci ist tako, jer nije ok da gubimo trenera zbog zdravlja pred derbi i pred lišticu. volim ga ko brata al ne ide jbg
Pregovara se sa par EXTRA igraca i mladim i kvalitetnim trenerom koji jje zanat ucio u Evropi
drugi dio sezone cemo uci tu negdje poravnati sa vrhom tabele sto znaci da sa jakom ekipom imamo sansu... ako ostane ovaj kadarr neka nam je Bog na pomoći
U najgorem slucaju ovaj prvi dio sezone mozemo zavrsiti u minusu 2 boda.Ne vidim zbog cega to ne bi mogli nadoknaditi u drugom dijelu uz par pojacanja kako na igrackom tako i na strucnom planu uz spremnog Bilbiju ne mozemo napraviti taj zeljeni iskorak.
1946
Ako je iz Evrope ona mora da valja jer ovi nasi nemaju snage za poluvrijeme da odigraju,placale se pripreme a nikakvih koristi od njih,dovesti stopera,veznog i jedno krilo kvalitetno i mi cemo biti extra,mali Radova nek se forsira,Travancica ako dovede u red imamo najboljeg igraca lige,sa Nemanjom smo 50% jaci,tako da imace vremena koji god trener bio da uvidi ekipu prodje pripreme i da igra krene nabolje aBd.Vrijeme je da se titula uzme.vincenttan je napisao/la:karić ide 99%emir18 je napisao/la:Sa novim trenerom,Biblijom i par pojacanja imamo velike sanse.
husref zbog zdravlja nece moci ist tako, jer nije ok da gubimo trenera zbog zdravlja pred derbi i pred lišticu. volim ga ko brata al ne ide jbg
Pregovara se sa par EXTRA igraca i mladim i kvalitetnim trenerom koji jje zanat ucio u Evropi
drugi dio sezone cemo uci tu negdje poravnati sa vrhom tabele sto znaci da sa jakom ekipom imamo sansu... ako ostane ovaj kadarr neka nam je Bog na pomoći
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
ono sto znam je da se za nikolu i rukama i nogama bori da ostane sto duze... ujedno se pregovara sa Hadzijom
bilbija je PRESPREMAN, momak trenira i kad nema treninga... sve u svemu na proljece ce sve mnogo bolje da izgleda nego sada, u to sam 100% ubijeđen... jedino sto ne znam je ko su ta EXTRA pojačanja (a to racunaju bez Hadzije)
vjerovatno jedna 10-ka, desno krilo i jedan stoper
bilbija je PRESPREMAN, momak trenira i kad nema treninga... sve u svemu na proljece ce sve mnogo bolje da izgleda nego sada, u to sam 100% ubijeđen... jedino sto ne znam je ko su ta EXTRA pojačanja (a to racunaju bez Hadzije)
vjerovatno jedna 10-ka, desno krilo i jedan stoper