jbga na live kod mene samo mozes na rezultat, nema te opcije ko sljedeci daje gol :S
Propratit cu norvezane uz Medvescaka manje od 5,5, obje ekipe zadnje 4 tekme idu under, nadam se da ce i ova da tako prodje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Losa su oba para za velikih paraMostar81 je napisao/la:da pitam nekoga ko se malo razumije u tenis!?
Fognini-Lorenzi 1 1,20
Dolgopolov-M.Russell 1 1,20
trebaju mi ova dva para duplam veliki su novci u igri pa ako mi moze neko malo nesto reci o ovoj dvojici autsajdera na ovim mecevima,bio bih mu veoma zahvalan!?
bevanda4 je napisao/la:
Lavanger - Rosenborg gost daje @1,75
(trenutno poluvrijeme, rezultat 2-0)
brann - nottoden X2 @1,80 (zbog prevelikog pada kvote na goste)
Rez:Kix je napisao/la:CSKA Moskva-Salavat UFA (-5,5+) Manje 1 1,55
Cherepovec-Novosibirsk (-5,5+) Manje 1 1,5
Kv: 2,33
Bravo, uzeo sam Cska, inace ne pratim Hokej al ovaj Medvescak u pravoj formi. Razvaljuju sve redom u Zagrebu(ili igraju negdje drugo).Kix je napisao/la:Rez:Kix je napisao/la:CSKA Moskva-Salavat UFA (-5,5+) Manje 1 1,55
1. (3:2)
2. (2:3)
Gusto, ali prodje nekako.
Negdje sam procitao da je teren manji neg u ostalih u Rusiji pa su zato tako dobri kuci i pobjedjuju,dok na strani gube.mancity je napisao/la:Bravo, uzeo sam Cska, inace ne pratim Hokej al ovaj Medvescak u pravoj formi. Razvaljuju sve redom u Zagrebu(ili igraju negdje drugo).Kix je napisao/la:Rez:Kix je napisao/la:CSKA Moskva-Salavat UFA (-5,5+) Manje 1 1,55
1. (3:2)
2. (2:3)
Gusto, ali prodje nekako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.