Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Draxler 12
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlCapitano
- Kontakt:
In the next hours Juventus will try a last attempt at signing Alex Sandro, if Porto rejects Juve will go after Siquiera (via @romeoagresti).
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kada smo kod ovih formacija, Marchisio će vjerovatno većinu takmi igrati kao regista, ali da budem iskren, volio bih da ostane mezzala, mislim da Khedira nema kapacitet i allround igru da to igra, u ofanzivi je slab. On je igrač koji igra jednostavno, čisto, nije najbrži igrač i mislim da će vremenom on dobijati ulogu organizacije, a Marcha mora biti taj koji će nadoknaditi Artura.
Sutra bi mogli vidjeti šta i kako.
Di Marzio veli da je dogovoreno sa Siqueirom, sada još s Atleticom. Nisam zadovoljan nikako. Morao je doći mlađi igrač, a bilo je finog izbora.
Sutra bi mogli vidjeti šta i kako.
Di Marzio veli da je dogovoreno sa Siqueirom, sada još s Atleticom. Nisam zadovoljan nikako. Morao je doći mlađi igrač, a bilo je finog izbora.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koji ce nam qrac Siquiera, bolje onda ostavit i dalje De Cegliea, jbte vise sakupljanje otpadaka iz ostalih timova.IlCapitano je napisao/la:In the next hours Juventus will try a last attempt at signing Alex Sandro, if Porto rejects Juve will go after Siquiera (via @romeoagresti).
Don't believe the hype.
--------------Buffon--------------------
Lich- Bonucci- Chielini- Kurzawa
---Pereyra- Marchisio- Pogba---
-----------Draxler------
------Dybala---- Morata----
Uigrat ovu postavu i ako "kliknu" -
Marchisio nek se drzi centra a ostalih 5 igarca su toliki ofanzivni potencijal da je to strasno. Svaki moze povesti loptu,tehnicki potkovani,brzi,pravili bi prostora koliko hoces jedni drugima,tranzicija lopte "over 9000" i mogli bi iz par pasova lakocom dolazit do protivnickog 16-sterca i bit vrlo nepredvidiva i "leprsava" napadacka ekipa kao Barca ili Arsenal ali sa kamenom odbranom. A mladi igraci. Jos kad tome dodas Ruganija,Sturara,Khediru,Comana,Zazu,Manzukica...
Imamo mogucnost za vrhunsku ekipu u 3-5-2, 4-3-3 i 4-3-1-2 formaciji.
Na papiru sexy izgleda nema govora.
Lich- Bonucci- Chielini- Kurzawa
---Pereyra- Marchisio- Pogba---
-----------Draxler------
------Dybala---- Morata----
Uigrat ovu postavu i ako "kliknu" -

Marchisio nek se drzi centra a ostalih 5 igarca su toliki ofanzivni potencijal da je to strasno. Svaki moze povesti loptu,tehnicki potkovani,brzi,pravili bi prostora koliko hoces jedni drugima,tranzicija lopte "over 9000" i mogli bi iz par pasova lakocom dolazit do protivnickog 16-sterca i bit vrlo nepredvidiva i "leprsava" napadacka ekipa kao Barca ili Arsenal ali sa kamenom odbranom. A mladi igraci. Jos kad tome dodas Ruganija,Sturara,Khediru,Comana,Zazu,Manzukica...
Imamo mogucnost za vrhunsku ekipu u 3-5-2, 4-3-3 i 4-3-1-2 formaciji.
Na papiru sexy izgleda nema govora.

Siqueira je stvarno dobar bek, trenutno bolji od kurzawe... ali nam on ne treba biti prioritet jer se on moze koristiti jos 3-4 sezone, a sa sandrom i kurzawom dobijas bekove za 10 narednih godina.... i zato njih ganjati... mislim jednog od njih dvojice...
Nek dovedu siqueiriu nista protiv... ali nek onda sandra dovedu naredne sezone dzaba...
Nek dovedu siqueiriu nista protiv... ali nek onda sandra dovedu naredne sezone dzaba...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
A kakve koristi od dovodjenja mladjeg, npr. Kurzawa ili Alex Sandro kad ce se oba za 2-3 godine napaliti ako ih npr. Real zovne i vec nakon te 2-3 sezone ce zeljeti da napuste klub (oni ce zeljeti ici a uprava vidjeti priliku za punjenje kase).. Znaci vjerovatno bi i od njih korist bila max.3-4 sezone..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Večeras protiv Dortmunda (19:05) na arenasport1 ima prenos, moguća formacija 4-3-2-1 Dybala i Morata iza Mandže.
Ne znam ko sam...
Pa i ako do toga dodje... bolja je to varijanta jer ces imati barem neke koristi... zaraditi ces para... ovako ti siqueiriu niko nece htjeti zbog godina...
Msda sto se mene tice moze i siqueira (ako porto bude trazio bruku para) jer ove sezone tu je evra, ali naredne sezone nek prave usmene dogovore kao sa ferom po godine prije da nam dodje dzabaluke...
Pa i ako do toga dodje... bolja je to varijanta jer ces imati barem neke koristi... zaraditi ces para... ovako ti siqueiriu niko nece htjeti zbog godina...
Msda sto se mene tice moze i siqueira (ako porto bude trazio bruku para) jer ove sezone tu je evra, ali naredne sezone nek prave usmene dogovore kao sa ferom po godine prije da nam dodje dzabaluke...
-
- Kontakt:
Što se mene tiče neka dođe Siqueira, nisam ga pratio, al vjerovatno je kvalitetan bek. Yebu ga godine malo. Treba nam širine, ako šta bude Evri neću gledat drvenog De Cegliea.
Kakav je on bio dok je igrao za Udinese? Jesmo li imali želju da ga dovodimo prije par godina?
Kakav je on bio dok je igrao za Udinese? Jesmo li imali želju da ga dovodimo prije par godina?
Zabatalite Kurcavu, mora Juve da dovede i nekog Italijana, a sem Zaze baš smo štrajkovali na istim....sreća pa ovaj bek i nije toliko loš izbor, tj. ako smo Darmiana prizivali kao pojačanje, onda se isto to mora reći i za ovog, pogotovo jer se radi o hendikepiranijoj strani jer na desnom boku imamo oca Lištajnera.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siqueira je u istoj poziciji kao i Mandzukic, dosao kod Simeonea proslo ljeto, vec ovo ga prodaje. Ima 29 godina i ne bi trebao kostati puno, sto je po meni ok jer svejedno dolazi da bude alternativa Evri. Nije realno da dovodimo igraca od 20+ miliona da bi grijao klupu u prvoj sezoni, ili igrao nebitne utakmice. Realnije je da ove godine dodje Siqueira, pa naredne kad ode Evra da ganjamo tu neku zvijer.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neprihvatljivo je da rezervu Evre od 29 godina plaćamo 8+M. Zapravo, enigma je zašto se ne traži prvotimac na poziciji beka u situaciji kada se para ima. Tu još leži naša nemoć na mercatu.
P.S. Daleko je Licht od toga što Brajkula reče. Pozicije oba beka se u roku od ove i sljedeće godine moraju riješiti.
Čelikovac, produžiš samo.
P.S. Daleko je Licht od toga što Brajkula reče. Pozicije oba beka se u roku od ove i sljedeće godine moraju riješiti.
Čelikovac, produžiš samo.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jul 2015, 12:53, ukupno mijenjano 4 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
Jebote ja smora lika, nasa nemoc? Mislim halo...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ma bo beka, nek dođe Juluan #10, beka može da djuska i Padoin 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
di Romeo Agresti e Hassan Talib
25/lug/2015 11.13.00
ESCLUSIVA - Roger Wittmann, agente di Draxler, ha confermato l'accordo con la Juventus: "Ora tocca ai bianconeri parlare con lo Schalke". Intanto Siqueira è caldissimo a sinistra
25/lug/2015 11.13.00
ESCLUSIVA - Roger Wittmann, agente di Draxler, ha confermato l'accordo con la Juventus: "Ora tocca ai bianconeri parlare con lo Schalke". Intanto Siqueira è caldissimo a sinistra
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ništa od Khedirinog debija, umor mišića. Out i Llorente iz istog razloga.
Stream: live.bvbtotal.de
Stream: live.bvbtotal.de
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jul 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Tello, Pogba, Marchisio, Evra, Dybala, Mandzukic, Morata. #BVBJuve
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ima i na **** (ex DSF) kao i na ArenaSport1
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.