Sad si se pošteno prosuo sa ovim 70M za Vidala i Daglasa
Pa skontaj koliko je Marota platio ekipu koja je 4 godine za redom osvojila skudeto i igrala finale LP, dobro Bayern radi, ali njihova prednost što su u Bundesligi jedini oni brend, nema tamo klubova kao Milan, Inter. Pored toga mnogo su jeftiniji igrači u Bundeski, pa vidi koliko su oni platili Gotzea BvBu (već formiranog igrača) a nije jedini primjer, a koliko smo mi Dybalu Palermu, ali pazi Palermu.
Eto sad, prosu se i ti. Ako jedan Wolfsburg ne moze parirati Milanu, i jedna B. Dortmund Interu, stvarno ne znam sta reci.
Zamisli Kovacic dodje u Juve besplatno ili Nainggolan, nakon isteka ugovora ko sto je Lewandowski dosao direktno iz Dortmunda,najjaceg konkurenta...
Padovan je napisao/la:
Pa skontaj koliko je Marota platio ekipu koja je 4 godine za redom osvojila skudeto i igrala finale LP, dobro Bayern radi, ali njihova prednost što su u Bundesligi jedini oni brend, nema tamo klubova kao Milan, Inter. Pored toga mnogo su jeftiniji igrači u Bundeski, pa vidi koliko su oni platili Gotzea BvBu (već formiranog igrača) a nije jedini primjer, a koliko smo mi Dybalu Palermu, ali pazi Palermu.
Eto sad, prosu se i ti. Ako jedan Wolfsburg ne moze parirati Milanu, i jedna B. Dortmund Interu, stvarno ne znam sta reci.
Čitaj druže, čitaj... Ako pročitaš pažljivo skontat ćeš, a ako ne kontaš onda ti nema potrebe ni objašnjavati.
Padovan je napisao/la:
Čitaj druže, čitaj... Ako pročitaš pažljivo skontat ćeš, a ako ne kontaš onda ti nema potrebe ni objašnjavati.
Najgore kad ti ovako neko neupućen dodje pametovati, jos i ono sto procita ne zna svariti.
Sad si se pošteno prosuo sa ovim 70M za Vidala i Daglasa
Zamisli Kovacic dodje u Juve besplatno ili Nainggolan, nakon isteka ugovora ko sto je Lewandowski dosao direktno iz Dortmunda,najjaceg konkurenta...
Odakle je Pirlo došo?
Pirlo je bio otpadak,nisu racunali na njega u Milanu nisu mu htjeli produzit ugovor.Davali su mu samo godinu ugovora cini mi se.Nije bio glavni igrac tog tima a to sto se preporodio u Juventusu je druga stvar.Nisam slucajno kao primjer naveo dva najbolja igraca dva tima koje se ti timovi nece da rjese kao sto se Dortmund nije htio rjesiti Lewandowskog.Profulo si, znam tacno sta sam pisao al et uvijek se mora detaljno pojasnit onom ko nije skonto.
Juventus nikada nije mogao dovesti zvijezdu milana ili Intera ovako da iskesira parama i sl jer ti klubovi nikada nisu htjeli prodati neku zvijezdu Juventusu.... To sto je doveo Cannavara ili Pirla je obicni majstorluk sportskih direktora... Jer su obojica besplatno dovedeni (doduse Cannavaro je u razmjeni za Carinia doveden)... a ne neka platezna i finansijska nadmoc Juventusa nad milanskim blizancima ...
Bayern moze 99,99% igraca dovesti iz Borussia, Wobba, Salkea itd jer im isti iz nekog razloga ''moraju'' prodati svakog igraca... a Juventus ne moze ni u zajeb.anciji dovesti nikog bitnog iz Milana, intera ili Napolia jer im isti ne zele prodati igraca taman ga dali u bescijenje van Serie A... iako bi fin mogao podnijeti dovodjenje svakog igraca iz Serie A....
SKY Italia reporting that Juventus have reached an agreement with #Draxler on the player's contract. Juventus & #Draxler have reached an agreement: 3.5 million euros + bonuses, SKY Italia confirms. Now Juve should find an agreement with @s04
U roku od par sati nakon Vidalovog odlaska očekujem i da objave kad dolazi na preglede u Torino.
Lijevo samo Sandro i Kurzawa. Siqueiru ne bih volio čisto iz razloga što nam ova dvojica mogu biti bekovi za sljedećih 10 godina. On samo na neku posudbu ako ovi propadnu.
Ne znam kada je BvB počeo sa pripremama, ali trebamo gledati da se ne obrukamo jer neki su jučer došli tek. Bilo bi lijepo vidjeti Vadalu ili Clemenzu.
@Pogba BvB je odigrao već 5 pripremnih susreta.
Nadam se da će brzo završiti Draxlera da se nešto ne iskomplikuje pa da na kraju kod nas završi Snaider...