Ja sam to batalio, nervira me sav taj protokol i robovanje ritualuPendulum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:18Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam to batalio, nervira me sav taj protokol i robovanje ritualuPendulum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:18Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()
Sretan 15. April, Dan željezničara
Fakat sere frajer. Kao njemu zao kasirki i teško mu bilo cekati jer je došao 10 minuta prije zatvaranja.
Kako naporan lik. Sve zna, sve vidio, sve doživio, sve se dogodilo kad je on bio tu i slično, za sve mora imati komentar.
Taj sam.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
Ja sam uspio za Ramazan da ostavim cigare (a samim tim i kafu) ali, nažalost, prvi dan Bajrama se vratio i cigarama i kafama.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:20Ja sam to batalio, nervira me sav taj protokol i robovanje ritualuPendulum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:18Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()
![]()
Ima nasShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
Fakti. Iako ništa ne smrdi kao ustajala pelena, ovaj iqos.
Ko te šta pitao?
NaravnoShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
Ja je nikad nisam ni pio, ukus mi se jednostavno ne svidja i nikad nije ni svidjao, pa onda vjerovatno nisam ni razvio potrebu za kofeinom
Ja sam kroz srednju i dobar dio fakulteta tukao bar 3-4 dnevno. Sad je gotovo i ne pijem, mozda jednom ili dvaputa mjesecnosuperFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:06Ja je nikad nisam ni pio, ukus mi se jednostavno ne svidja i nikad nije ni svidjao, pa onda vjerovatno nisam ni razvio potrebu za kofeinom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.