AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kessie igrao u Atalanti i je frend Papua ne znam sta ne tu cudno za jedan lajk
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Mogao je komotno i ostati sa njima. Nije da bi nam falio...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Potpuno je nebitno ko je šta izjavio, ko je koga zapratio i lajkao. Jedino što je bitno da su ti igrači nedovoljno kvalitetni za tim koji navodno ima ambicije da se plasira u LP. Igrači se ponašaju onako kako im klub dozvoli.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Da, baš nema ništa čudno u tome da lajkaš sliku protivničkog igrača koji slavi pobjedu (blamažu) nad tvojim klubom od 5:0, par sati nakon utakmice. 
Ali svakako je pokazao poseban i zavidan nivo inteligencije nebrojeno puta, tako da ne treba ni čuditi.

Ali svakako je pokazao poseban i zavidan nivo inteligencije nebrojeno puta, tako da ne treba ni čuditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
e moji milanisti,i vi od crnca ocekujete inteligenciju 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koliko ima istine u spekulacijama da će Ranglick biti trener od polusezone, a da je Pioli već bivši. Valjda Boban gura ovu promjenu trenera, jer Maldini gura samo italijane
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
bitno je da nesto guraju, al na dobrom su putu da Milan u seriju b poguraju...
Gurnuli su oni nama za sva vremena.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Igrači koji završe na petom mjestu ne mogu igrat za Milan
Kratko i jasno
Kratko i jasno
- LegendKiller
- Kontakt:
Hulk ide u Espanjol. Kako bi nam on legao.
Da naši imaju imalo mozga, zaganjali bi ovakve igrače Hulk, Oskar, Vitsel, i slični.
Al đaba sve, kad su smotani
Da naši imaju imalo mozga, zaganjali bi ovakve igrače Hulk, Oskar, Vitsel, i slični.
Al đaba sve, kad su smotani
- Fantasista
- Kontakt:
Witsel je izgino, nema ga do kraja sezone.
Kesa tipični čamuga, nema ni gram mozga. Da mi je brat rođeni ne bih mogao da lajkam nabijanje moje ekipe.
Tko zna da li je istina to za Ragnicka. On je poznat do otkrivanju mladih igrača i radu sa istim. Stvorio je Hofenheim sa Sejom i Vedom. Leipzig gurnuo u vrh Bundeske. U Milanu je potrebna totalna rekonstrukcija.
Kesa tipični čamuga, nema ni gram mozga. Da mi je brat rođeni ne bih mogao da lajkam nabijanje moje ekipe.
Tko zna da li je istina to za Ragnicka. On je poznat do otkrivanju mladih igrača i radu sa istim. Stvorio je Hofenheim sa Sejom i Vedom. Leipzig gurnuo u vrh Bundeske. U Milanu je potrebna totalna rekonstrukcija.
Onima koji slave, neka je sretan Bozic!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda evo prvog mustuluka, Ibra dolazi na 6 mjeseci uz mogucnost produzenja na jos 1 godinu.
Vidicemo u kakvom je stanju, moze samo pomoci, nikako odmoci.
Sad jos dobrog veznjaka ili krilo i ja zadovoljan. Everton ili Ziyech pleaseee, jer je iluzorno obojicu dovesti.
Vidicemo u kakvom je stanju, moze samo pomoci, nikako odmoci.
Sad jos dobrog veznjaka ili krilo i ja zadovoljan. Everton ili Ziyech pleaseee, jer je iluzorno obojicu dovesti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ibrahimović, ne znam šta da kažem, meni je to smiješan potez dok ti krila igraju Suso i Hakan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ma nisam ni ja fasciniran, dobice ogroman novac ako dodje, ali vidicemo moze li razdrmati ove nase kvazi igrace. Njega u ovom Milanu vidim samo uz jos jednog napadaca, prvenstveno SS da igra uz njega (Leao) i nadoknadjuje trku koju necemo gledati od Ibre.
Posto su englezi budaletine, a Totenhemu ne ide, kad bi pao kakav swap Suso-Lucas i neka kinta da im se obeca, to bi bilo bomba.
Posto su englezi budaletine, a Totenhemu ne ide, kad bi pao kakav swap Suso-Lucas i neka kinta da im se obeca, to bi bilo bomba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imam osjećaj da oni očekuje starog Ibrahimovića koji je prije skoro deset godina igrao za Milan i koji je tada od prosječnih igrača poput Nocerina i Boatenga pravio skoro pa vrhunske igrače, a ja čisto sumnjam da je Ibra danas u stanju da to uradi.
Ali eto, svakako će napraviti marketinški trik sa njegovim dovođenjem, to je njima dovoljno. A ja ću biti zadovoljan ako Ibrahimović bude udarao ove wannabe igrače i zvijezdice na treninzima, čak nam i tako može pomoći.
Ali eto, svakako će napraviti marketinški trik sa njegovim dovođenjem, to je njima dovoljno. A ja ću biti zadovoljan ako Ibrahimović bude udarao ove wannabe igrače i zvijezdice na treninzima, čak nam i tako može pomoći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa logično je kad imaš usrana krila, lošu sredinu i kad si jedna od najneefikasnijih ekipa u Evropi sa gol razlikom u minusu, da dovodiš 38-godišnjeg napadača. Sasvim uobičajen potez za Milan.
Ja iskreno ne očekujem puno od njega u igračkom smislu, ali u nekom drugom smislu bi mogao biti itekako koristan za tim.

Ja iskreno ne očekujem puno od njega u igračkom smislu, ali u nekom drugom smislu bi mogao biti itekako koristan za tim.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj ovi kao nisu odusevljeni, pa on je za sve nase trenutne igrace spjes satl, poslije CR7 drugo najvece ime u Italiji bez konkurencije, lik je rodjeni pobjednik i ja uopste ne sumnjam da ce biti daleko korisniji od Pjonteka
Sad će Hakan, Suso i Kessie uskrsnuti u kreativne igrače, ima da kišu šansi stvore.
U ostalim novostima, Milan je zainteresovan za Elnenija. I ne, nije vic.
U ostalim novostima, Milan je zainteresovan za Elnenija. I ne, nije vic.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.