to ti je onaj troll, pep/gal. Stipu se njegajelle je napisao/la:A ovaj kufur je licemjer najveci...na bayernovoj temi vredja klub non stop ,a onda ovdje dodje i prosipa ko je objektivan...nek si ti eto objektivan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to ti je onaj troll, pep/gal. Stipu se njegajelle je napisao/la:A ovaj kufur je licemjer najveci...na bayernovoj temi vredja klub non stop ,a onda ovdje dodje i prosipa ko je objektivan...nek si ti eto objektivan
pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetiliSissoko je napisao/la: Kompleks nize vrijednosti zapravo jeste kad su ti drugi bolji, a tvoje nevalja ili je manje dobro iako to nije fakt.
Ti si totalno profulo.
Boldano nije ni bio predmet rasprave, bespotrebno siris temu jer sam vidis da i kod Juventusa kad su transferi u pitanju ima se cime bit "fasciniran".ultrasstyle_tz je napisao/la:pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetiliSissoko je napisao/la: Kompleks nize vrijednosti zapravo jeste kad su ti drugi bolji, a tvoje nevalja ili je manje dobro iako to nije fakt.
Ti si totalno profulo.
ali odosmo mi daleko...da se vratimo na temu:
-ti smatras da je Juve u ovom momentu jaci, organizovaniji i tim u boljoj igrackoj i finansijskoj poziciji nego Bajern??
ultrasstyle_tz je napisao/la: pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili
akisarajevo92 je napisao/la:Ulazim da procitam nesto konkretno, a vec 3 stranice iz supljeg u prazno.
ultrasstyle_tz je napisao/la:.nije ni cudo sto vam se forum citav smije..
samo sam konstatovao da su ljudi doveli dva odlicna igraca za male pare na ovom vaktu i odradili odlican posao...uopste nisam dovodio ni u kakav kontekst sa Juventusom..hocec rec na ovom vaktu kad Sterling kosta 70 mil da je ovo los posao od strane Bajerna
ispade da niko na svijetu ne moze napraviti dobar transfer jer je Juve sastavio tim za 70 mil..vodeci se vasom logikom, sutra nek neko Mesija dovede za 70 mil, taj transfer qrcu ne valja jer je Juve sastavio tim za 70 mil...
poenta je da ste jednostavno previse zatupljeni i zaslijepljeni Juventusom za normalnu diskusiju..prevelik fanatizam je stetan za racionalno razmisljanje..zato velike firme i klubove uglavnom i vode ljudi koji nisu emotivno kompromitovani
i ko sto rekoh sve sto neko drugi uradi je ko q, drugi tim ne moze napraviti dobar potez
to si ti zelio da procitas iz mog posta, i da bude smisao mog posta..ja sam samo napisao da je dobar posao i tako se radi...IlCapitano je napisao/la:Kao prvo, za Costu se nista nije znalo, mnogi navijaci Bayerna su negodovali kad je tek potpisao.
Kao drugo, niko nije rekao da samo Juventus radi dobar posao ili da je ovo los posao Bayerna samo jer Juventus nije to uradio. Ti si poceo sa pricom "jao kako dobar posao, sta ljudi rade" u smislu kako Juventus ne moze ovako, inace to ne bi pisao na nasoj temi. Ali ono, kad dolazi od covjeka koji je svako ljeto dosad isto radio, pa na kraju bio uvjeren u suprotno, ne cudi me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.