Kome ne prijeti ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim, da smo se polako očistili.
Koliko me sjecanje služi ostali su Pidro, Susic i Velkoski sa 2 kartona. Ne bitni skroz

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Neznam dali neko cita sta pisu navijaci citya i slobode, u vezi sa nasim predlaganjem da nam liga bude udruzenje klubova, i kako gledaju na nas klub, kao mi smo pokrali slobodu pokrali tc itd..
Ovde cu odgovorit jer znam da oni citaj ovo
Udruzenje klubova je ideja FK SARAJEVO vec staro preko 1.5 godinu. Klubovi su se bili okupili pricalo se dogovaralo. Klubovi su se dogovorili da ce nastavit i dalje pregovarat, a fk zeljeznica je preuzo na sebe odgovornost da ce bit domacin drugog kruga pregovora. Korona se desila zeljo nije imao para kasnije da to osnuje i FK SARAJEVO preuzelo nasebe da to ponovo pokrene..
Takodje potenciraju onaj slucaj cinimi se kad smo pobjedili 1-0 kosevu kad smo bili grubi (da bilo je 3-4 situacije nema tu govora) al ako misle da smo mi kratkog pamcenja i da se mi nesjecamo mesarski situacija sa tusnja gdje nam po 4-5 igraca izbace iz stroja, gdje igrac slobode igra za SLOBODU a imo suspenziju a mec se samo ponovio..
I upravo ako misle da su pokradeni osteceni ili bilo koji drugi klub onda je VRIJEME DA PODRZE UDRUZENJE
Ovde cu odgovorit jer znam da oni citaj ovo
Udruzenje klubova je ideja FK SARAJEVO vec staro preko 1.5 godinu. Klubovi su se bili okupili pricalo se dogovaralo. Klubovi su se dogovorili da ce nastavit i dalje pregovarat, a fk zeljeznica je preuzo na sebe odgovornost da ce bit domacin drugog kruga pregovora. Korona se desila zeljo nije imao para kasnije da to osnuje i FK SARAJEVO preuzelo nasebe da to ponovo pokrene..
Takodje potenciraju onaj slucaj cinimi se kad smo pobjedili 1-0 kosevu kad smo bili grubi (da bilo je 3-4 situacije nema tu govora) al ako misle da smo mi kratkog pamcenja i da se mi nesjecamo mesarski situacija sa tusnja gdje nam po 4-5 igraca izbace iz stroja, gdje igrac slobode igra za SLOBODU a imo suspenziju a mec se samo ponovio..
I upravo ako misle da su pokradeni osteceni ili bilo koji drugi klub onda je VRIJEME DA PODRZE UDRUZENJE
Priganica 

-
- Kontakt:
Handze pejovic i milicevic po 1 mislim da je to to,a sto se placa zuti karton 250 km to nista aElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:44Mislim, da smo se polako očistili.
Koliko me sjecanje služi ostali su Pidro, Susic i Velkoski sa 2 kartona. Ne bitni skroz![]()

Neka bude šta biti mora
Sastav dobar, hajde sad agresivno od prve minute
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmooooo
HAJMOOOOOOOO
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde rajvoooo!!
Ko je ovaj mladi momak sto je bio iza Vinka kad su isli ka klupi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bio je Oruc prije pocetka uzakmice, daje izjave on.
Igraj Bordo-bijeliii.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ovako Oremus crveni dobi
- NisamInSajder
- Kontakt:
I protiv Zrinjskog je u kadru prikazalo neku dvojicu-trojicu sjede ba klupi ne znam ko suGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 18:00Hajde rajvoooo!!

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Sloboda 5 klizeci za 3 minuta, djeluju nabrijano
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, perodeformero, pitar9876, Venom i 40 gostiju.