FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sta je bilo?
-
- Kontakt:
Sarajevo jako lose stoji na terenu,totalno bezopasno,bod je naucna fantastika ovdje.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Karić kloc! Hajmo pobjeda igrao sam 2 na Sarajevo 

Dupovac gleda kako čovjek prolazi pored njega. Nema Nikole, Karić latergičan, ...... Pored loše forme tu je i psihološka blokada protiv širokog, bod bi bio ko kuća!
U novi boj ...
Ja sam davno procitao igru FKS i kompletan strucni stab koji mora podnjeti ostavke !!!1L8F9C2 je napisao/la:Nema ni Tadejevice znaci da treba popiti sta za smirenje. Jedino se nadati da ce Todorovic imati svoj dan ovi ostali nemaju hljeba parirati Sirokom. [b]Mislim na vrh napada Vusljanin- Karic oni nece do 16 metara doci[/b]. Jos ako Jese bude igrao pa mislim da Karic nece znati sta ga je snaslo.
Samo nas luda sreca moze spasiti i Bandovic !
Svi kolektivno isli kod Vusljanina na kifle ebo vas on i onaj ko ga dovede. O Karicu necu trositi rijeci ipak je legenda Musemic rekao da je prvi asistent tako da ga postujem. OSTAVKE ODMAH !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tuga, svega mi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Husrefe da si ziv i zdrav 150 godina, al' shvati da je zdravlje najbitnije sto za svoje dobro, jos vise zbog nas...
Narode ovo je sve otislo u pm, ovaj LFC svaki post je pametno napis'o, kakav Husref, Karic i njima slicni... x u listici je misaona imenica...
Narode ovo je sve otislo u pm, ovaj LFC svaki post je pametno napis'o, kakav Husref, Karic i njima slicni... x u listici je misaona imenica...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
ima li link ko
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
bogami lose je ovo Pitari
,ako se sta ne promjeni primit ce te jos koji .Ni Siroki nije nesto vele pokazo ali su opasniji(posebno iz kontri).Sarajevo nekonkretno u napadu ,do sesnest inekako,i tu onda bude sve zavrseno.Napad vrlo neefikasan.Prizeljkujem nerijesen rezultat ali ovakom igrom vrlo tesko

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
I dalje sam misljenja, da nema smisla mjenjati svake sezone trenera(nekad i 2), ali ovdje treba napraviti drasticne promjene.
4.10.2009.
Nazalost mnogi ne zele da vide da se mi nismo pomakli prema naprijed evo vec 18 kola, sto je najgore idemo prema dole. Ali tesko je njima objasniti da je Husref legenda i da ga smatram pod tim, ali to ne znaci da mu moze proci najgora igra FKS poslije rata. Ista situacija je u LFC kojeg pratim pa Kenny Dalglish je mnogo vise od Husrefa pa je dobio nogu jer ne ide. Nema tu puno logike, a najvise mi smeta sto ima ovih "navijaca" koji inate sebe i misle da inate meni pa podrzavaju Husrefa. Onaj jedan napisa " samo ponoviti igru protiv Zrinjskog i to je to" i ova recenica oslikava sve koliko ljudi ne zele dobro klubu.harisfcb je napisao/la:Husrefe da si ziv i zdrav 150 godina, al' shvati da je zdravlje najbitnije sto za svoje dobro, jos vise zbog nas...
Husref treba da podnese ostavku i da se udara u dupe ako mu klub ponudi bilo kakvu funkciju u klubu. Navalili na Husrefa da ga vrate na klupu kao da je Kapelo a ne prosjecan trener kakvi ima 5 u ovoj ligi. Eto dobili ste Husrefa i sad sebi ne zelite priznati da nas je unazadio. Uz odlicne uslove i organizaciju kluba on nas je doveo na rub da nam komsije koje su zaostajale sa nama zavrsiti ispred nas. Ostavke su jedino rjesenje i to mora ici odmah poslije utakmice, jer ako im pruzimo priliku i pobjede Leotar u sljedecem kolu, mogli bi i ostati pa smo onda tek nadrljali. Husrefe ODLAZI i povedi Oruca kuci neka ti on tamo pravi red i mir !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e tugo moja
Travancicu udji u igru sam, stavi na ledja (Karica, Vusljanina, Jevtica) i pokazi im kako se igra.Zalosno je da ovaj momak sjedi na klupi, cak je to i Hose Armando Maradona sa Arene skontao samo nas strucni stab nije 
Hajde Karicu budi drug pa zaradi crveni da bar znam sljedecu utakmicu da se necu nervirati bar zbog tebe

Hajde Karicu budi drug pa zaradi crveni da bar znam sljedecu utakmicu da se necu nervirati bar zbog tebe

Odlicno igramo. Oruc je to uvidio i nema potrebe da ista mijenja.
Evo poslusao vas je ubacuje Travu. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a izbacio frajera koji jedini i zna nesto igrati lopte, da hoce ubaciti sad Plakala umjesto mejta Karica
Pa zato mi imamo strucni stab koji pojma nema. Vusljanin je morao vani a Jevtic ostati jer bar svi vidimo da nesto zna. E sad ce ubaciti i Kovacevica i ode sve u tri lijepe.Bosniacum Lilium je napisao/la:a izbacio frajera koji jedini i zna nesto igrati lopte, da hoce ubaciti sad Plakala umjesto mejta Karica
Odbrana vam je kriminalna veceras..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Ultras1921
- Kontakt: