Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I ne treba.IlFantasista je napisao/la:Ja licno ne bih dao Draxleru desetku.
Lionel Messi likes this.Centre forward je napisao/la:Iskreno, veća je šansa da dodje Gece neg' Benatia.Nema mi logike to, onda bi Bayern ost'o samo na jednom pouzdanom štoperu a to je Boateng. Dante već može.
Hintergrund: Da Draxlers Ausstiegsklausel, für die festgeschriebene Ablösesumme von 45,5 Mio Euro gehen zu dürfen, am 30. Juni ablief, entscheidet Schalke am Ende über den Transfer.Bei einer Ablöse von 35 Mio Euro dürfte Heldt schwach werden. Draxlers Vertrag läuft noch bis Sommer 2018.
Znaš li možda koliku platu Draxler ima u Schalkeu ?Saurman je napisao/la:Teško će ga pustiti za 25 mil.
Padovan je napisao/la:Znaš li možda koliku platu Draxler ima u Schalkeu ?Saurman je napisao/la:Teško će ga pustiti za 25 mil.
Ovo ako Moratta završi za 25M bio bi još jedan veliki problem, sad gledam imao je prošle sezonu tu veliku povredu kad je bio van terena preko 5 mjeseci, i još jednu nekad prije od 2 mjeseca, nije to ponovo toliko strašno. Momak je veliki potencijal i kod nas bi se mogao razviti u top igrača, još tu je Khedira da se ima sa kim družiti dok ne savlada Italijanski
Draxler + Kurzawa i odlazak Vidala će biti mnogo lakši.
Super, znači oko plate će se lahko dogovoriti. Ostaje samo da se sa Schalkeom dogovori otkupna cijena, isplati se ovdje ići i na 25M + bonusi , ali nadam se da će Marotta to odraditi na 20M + bonusiIlCapitano je napisao/la:2.2 miliona ima Draxler.
Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
..........Morataakisarajevo92 je napisao/la:Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
BlueBosnian je napisao/la:..........Morataakisarajevo92 je napisao/la:Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
Coman..Draxler..Dybala
...Pogba..Marchisio
Mislim, možda nekad, u nekom paralelnom univerzumu, doživimo ovako ofanzivan Juve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.