ma samo trenira sa timom nece se vratiti[/quote]
Dobro samo me nemojte vise strasiti

Neka nama Hirketa,ko će golove za nas davati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakva su to pitanja.FK Sarajevo je napisao/la:Je li on dao ijedan go prosle sezone nesto se nesjecam
imamo 13 kvalitetnmih igraca, i tih 13 je medju najboljim igracima lige. ali ovi osali su svi junori njihove kvalitete i neznamo, zato jer jednostavno nemaju sanse da se pokazu, ne trebamo dovoditi igrace radi broja vec akosu kvalitetRespektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
"Ko god dodje" je retorika uprave,cale i onih koji se zadovoljavaju sa bilo cime i bilo kime.Ipak smo mi ozbiljan klub koji treba u ovoj drzavi biti broj 1 i kao takav da svaku godinu igra evropu,ali ne onu evropu sa epizodnim ulogama.Vec truditi i raditi da se ta evropa pomjeri korak po korak dalje.A to fc sarajevo mora i moze samo sa kvalitetnim igrackim kadrom.Tako da popuna brojnog stanja ekipe treba da se zasniva na tim osnovama a ne na nekom minimalistickim ciljevima pa se kao takvim treba i igraci dovoditi.Hocemo pojacanja a ne popunu brojnog stanja.Respektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
Normalno , mi kao najbolja ekipa u drzavi zasluzujemo i najbolje igrace imamo juniore odkojih isto tako mozemo ocekivati nesto u skorijoj buducnosti (A.Handzic , Cizmic , Kadic i ostali.) sad kad bi dobili vuleta imali bi najbolji stoperski tandem u ligi jos neko da pojaca vezni red i mislim da mozemo punoalibi je napisao/la:"Ko god dodje" je retorika uprave,cale i onih koji se zadovoljavaju sa bilo cime i bilo kime.Ipak smo mi ozbiljan klub koji treba u ovoj drzavi biti broj 1 i kao takav da svaku godinu igra evropu,ali ne onu evropu sa epizodnim ulogama.Vec truditi i raditi da se ta evropa pomjeri korak po korak dalje.A to fc sarajevo mora i moze samo sa kvalitetnim igrackim kadrom.Tako da popuna brojnog stanja ekipe treba da se zasniva na tim osnovama a ne na nekom minimalistickim ciljevima pa se kao takvim treba i igraci dovoditi.Hocemo pojacanja a ne popunu brojnog stanja.Respektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
Respektiva je napisao/la:Normalno , mi kao najbolja ekipa u drzavi zasluzujemo i najbolje igrace imamo juniore odkojih isto tako mozemo ocekivati nesto u skorijoj buducnosti (A.Handzic , Cizmic , Kadic i ostali.) sad kad bi dobili vuleta imali bi najbolji stoperski tandem u ligi jos neko da pojaca vezni red i mislim da mozemo punoalibi je napisao/la:"Ko god dodje" je retorika uprave,cale i onih koji se zadovoljavaju sa bilo cime i bilo kime.Ipak smo mi ozbiljan klub koji treba u ovoj drzavi biti broj 1 i kao takav da svaku godinu igra evropu,ali ne onu evropu sa epizodnim ulogama.Vec truditi i raditi da se ta evropa pomjeri korak po korak dalje.A to fc sarajevo mora i moze samo sa kvalitetnim igrackim kadrom.Tako da popuna brojnog stanja ekipe treba da se zasniva na tim osnovama a ne na nekom minimalistickim ciljevima pa se kao takvim treba i igraci dovoditi.Hocemo pojacanja a ne popunu brojnog stanja.Respektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
ma ne ide niko nigdje vjeruj mi. oni koji su imali ponude na srecu propalo svi ostaju hvala dragom allahusarajlija89 je napisao/la:sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
Upravu si,niko ni ne ide.Al zato niko ni ne DOLAZI.irfan41 je napisao/la:ma ne ide niko nigdje vjeruj mi. oni koji su imali ponude na srecu propalo svi ostaju hvala dragom allahusarajlija89 je napisao/la:sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
Polako sve ce doci na svoje za par dana nadam sealibi je napisao/la:Upravu si,niko ni ne ide.Al zato niko ni ne DOLAZI.irfan41 je napisao/la:ma ne ide niko nigdje vjeruj mi. oni koji su imali ponude na srecu propalo svi ostaju hvala dragom allahusarajlija89 je napisao/la:sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
Nedim Hirošditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!
ni za živu glavu, neka ga komšije kupe, njega i pelakademir44 je napisao/la:Nedim Hirošditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!![]()
![]()
Kakav napadac bolan o cemu ti bogati ?ditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!
demir44 je napisao/la:Nedim Hirošditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!![]()
![]()