Ko mu radi obrve?hodža je napisao/la:
Reci mu to u lice ako smiješ !!!
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
-
SjeverniVjetar
Na ovoj temi treba uvesti verbalni delikt, kao u vrijeme komunizma. Najmanja kritika (cak i dobronamjerna) , treba biti sankcionisana trajnim banom.
Sead je zaista super momak, ali to nema veze sa njegovim mogucnostima u nogometu. Cinjenica je da je brz i snazan, ali tehnika mu je skroz losa. To ga cini nekompletnim fudbalerom, i prema mome misljenju ostat ce ogranicen.
Cini ti se Jelena, Sejo je trafikaJelena je napisao/la:Sead je zaista super momak, ali to nema veze sa njegovim mogucnostima u nogometu. Cinjenica je da je brz i snazan, ali tehnika mu je skroz losa. To ga cini nekompletnim fudbalerom, i prema mome misljenju ostat ce ogranicen.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi bas sad ga ugleda.Chinaglia je napisao/la:zbog toga ima šiber
Momak je trafika.
Pa da ima još i tehniku bio bi najbolji bek na svijetu, ovako će biti u TOP 10Jelena je napisao/la:Sead je zaista super momak, ali to nema veze sa njegovim mogucnostima u nogometu. Cinjenica je da je brz i snazan, ali tehnika mu je skroz losa. To ga cini nekompletnim fudbalerom, i prema mome misljenju ostat ce ogranicen.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svetikrmpotich je napisao/la:/quote]
Ko mu radi obrve?![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Temu "Sead Kolašinac" su forumaši napravili definitivno najdebilnijom ,najbolesnijom temom na čitavom forumu.Dok se na ostalim temama priča o transferima,formi,trenutnim igrama,golovima,povredama,na ovoj temi se samo mogu pročitati s r a nj a tipa"vid mu glave"sudžuka,ovčavina,ubio međeda,momčiluka,trafika,prebio,bilda,mišići..itd...itd...Šta mislite npr.da to momak zaista pročita(vjerovatno i ne zna za ovaj forum) ali recimo da zna ..kako bi se trebao osjećati nakon svih ovih nebuloznih komentara na svoju temu,pe de malo ljudi moji..

Misliš da ne zna za ovo, reci mu to u lice ako smiješ... Momak je trafika, mislim na Sea.aqarius je napisao/la:Temu "Sead Kolašinac" su forumaši napravili definitivno najdebilnijom ,najbolesnijom temom na čitavom forumu.Dok se na ostalim temama priča o transferima,formi,trenutnim igrama,golovima,povredama,na ovoj temi se samo mogu pročitati s r a nj a tipa"vid mu glave"sudžuka,ovčavina,ubio međeda,momčiluka,trafika,prebio,bilda,mišići..itd...itd...Šta mislite npr.da to momak zaista pročita(vjerovatno i ne zna za ovaj forum) ali recimo da zna ..kako bi se trebao osjećati nakon svih ovih nebuloznih komentara na svoju temu,pe de malo ljudi moji..![]()
Zaboravio si napisati da smo ga ispehirali i da se zbog nas povrijedio 
FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Momciluko, nije ti dobro. 
Pa jašta je ,pa bar ti hodža bi trebao znati da hodže mogu najviše ispehirati.Hodža dok puhne uz tebe-niz tebe ...gotovo je .hodža je napisao/la:Zaboravio si napisati da smo ga ispehirali i da se zbog nas povrijedio
aqarius je napisao/la:Pa jašta je ,pa bar ti hodža bi trebao znati da hodže mogu najviše ispehirati.Hodža dok puhne uz tebe-niz tebe ...gotovo je .hodža je napisao/la:Zaboravio si napisati da smo ga ispehirali i da se zbog nas povrijedio
Ma, nemoj tako. Ovo je jedina tema na kojoj nema mržnje i prepucavanja. A, čija je, i ne čudi, jelte.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hoces da budes gotov ???aqarius je napisao/la:Pa jašta je ,pa bar ti hodža bi trebao znati da hodže mogu najviše ispehirati.Hodža dok puhne uz tebe-niz tebe ...gotovo je .hodža je napisao/la:Zaboravio si napisati da smo ga ispehirali i da se zbog nas povrijedio
FORZA MARŠAL !!!
Ma zezam se naravno i ja --što kažu malo sa rajom.Kakva mržnja i prepucavanje gluho nebilo.Nego zaista ,baš stupidno više zvuči..sve ono što se piše u Sei.Zamisli sada npr.čitaš o sebi nešto tako....ostale kritikujemo,hvalimo....ustvari pišemo normalne ljudske komentare..a na Seinoj temi najinteligentniji komentar je "Seo ubio međeda"....znam ja da je to sve zeza,zafrkancija...ali brate kada ga presolimo onda baš presolimo..
Nemoj hodža majke ti...plaćam vazifu...hodža je napisao/la:Hoces da budes gotov ???aqarius je napisao/la:Pa jašta je ,pa bar ti hodža bi trebao znati da hodže mogu najviše ispehirati.Hodža dok puhne uz tebe-niz tebe ...gotovo je .hodža je napisao/la:Zaboravio si napisati da smo ga ispehirali i da se zbog nas povrijedio
- Goalgetter
- Kontakt:

Jace Seo, jace.
Begica jes se prepao, oci mu ispale 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.