i ja bih medunjanina stavila, zato i kazemarius je napisao/la:kako jal zahirovic jal medo![]()
![]()
pa medo je nas kljucni igrac na sredini koji pocinje svaki napad od stopera ...adnan moze samo defanzivno.samo ce upasti papac i pandza u odbranu i ostati spaha i jahic
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
...
HAHAHAHAH !!! ludi bosnjo
http://www.****/artikal/2064951/busen ... ta=pitanja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/u_ ... -eura.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/2064951/busen ... ta=pitanja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/u_ ... -eura.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
POTPIS!mrzim_ulizice je napisao/la:svaka cast sve i jednom reprezentativcu ostavite srce na terenu i u portugalu a rezultat kakav god bude
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Begovic - Spahic, Jahic, Papac, Lulic - Rahimic, Zahirovic, Medunjanin, Misimovic, Pjanic - Dzeko 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Molim vas recite mi kako se stavljaju slike,

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledam ovu analizu i upravu su ljudi, puno bolje je djelovalo kad su Miske i Pjanic otisli skroz uz aut liniju(kad smo presli na 4-4-2). Ronaldo i Nani ne brane , tako da kada neki od njih primi loptu u toj poziciji ostaju 4 na 4 ili 4 na 5 sa Portugalcima i u toj situaciji su pokazali da mogu nesto odigrati i kreirati par sansi. Jos kad se i Maletic ubacivao po strani to se pokazalo kao recept kojim se moze dobiti Portugal. Ubacivanjem u sredinu ne moze, predobri su , Mujdza nam fali ko oci u glavi pa ne moze ni protrcavanjem po strani. Jedino moze kao sto je i proslo par puta, da se primi lopta siroko i proigraju napadaci koji ulijecu u prazan prostor. Odbrana im igra visoko, na ofsajd ali nije bas uigrana.
eh sad u skladu s tim nesto ovako mi pade na pamet.
Begovic naravno na golu, desno Jahic, stoperi Spahic i Papac, lijevo Lulic. Dva zadnja vezna Rahimic i Zahirovic. Eh sad Pjanic skroz desno, Misimovic skroz lijevo. Posto bi bio problem igrati sa 2 spica od pocetka u Portugalu , mozda je to previse odvazno i nije bas pametno, pade mi na pamet Ibrcic. Ibricic bi igrao na poziciji iza Dzeke. Kada mi imamo loptu (Miske i Pjanic) on bi bio taj drugi napadac koji bi se ubacivao u prostor. Sposoban je to on odigrati, lezi mu kad igra blize golu, ima i iskustva. A kad oni imaju loptu Ibricic bi bio taj dodatni veznjak. Moze on odigrati ovo i ovako ih mozemo i dobiti samo ga treba motivisati na pravi nacin da trci.
ovdje naravno moze odigrati i Medunjanin, ali smatram da ako hocemo da ponovimo ono sto evidentno daje rezultata protiv Portugala da je Ibro bolji tu, ili ovo ili dva spica( a to je preopasno).
eh sad u skladu s tim nesto ovako mi pade na pamet.
Begovic naravno na golu, desno Jahic, stoperi Spahic i Papac, lijevo Lulic. Dva zadnja vezna Rahimic i Zahirovic. Eh sad Pjanic skroz desno, Misimovic skroz lijevo. Posto bi bio problem igrati sa 2 spica od pocetka u Portugalu , mozda je to previse odvazno i nije bas pametno, pade mi na pamet Ibrcic. Ibricic bi igrao na poziciji iza Dzeke. Kada mi imamo loptu (Miske i Pjanic) on bi bio taj drugi napadac koji bi se ubacivao u prostor. Sposoban je to on odigrati, lezi mu kad igra blize golu, ima i iskustva. A kad oni imaju loptu Ibricic bi bio taj dodatni veznjak. Moze on odigrati ovo i ovako ih mozemo i dobiti samo ga treba motivisati na pravi nacin da trci.
ovdje naravno moze odigrati i Medunjanin, ali smatram da ako hocemo da ponovimo ono sto evidentno daje rezultata protiv Portugala da je Ibro bolji tu, ili ovo ili dva spica( a to je preopasno).
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
kako god zavrsilo tamo ja sam ponosan na ove momke bit ce tesko al nada zadnja umire mislim da pape zna kako i sta treba al mislim da opet nemamo srece kao i u proslom barazu 
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Samo umjesto Salihovića ubaciti Papca za revanš. ostalo ništa ne mijenjati. Kakav Jahić sa Ronaldom, nema od toga ništa.
spor je za cr
Tako smo blizu eura,1:1 u Lisabonu i BiH je na euru,zvuci gotovo nestvarno
Pred Portugalcima ce biti uzasno tezak zadatak,nas pobjediti nije nimalo lako
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Mah, u nas je uvijek blizu, ali tako daleko. Ali fakt je, 1 gol smo udaljeni od europskog prvenstva, i to moramo iskoristiti. U Francuskoj nas je djelilo samo 12 minuta od EURA, sada samo jedan gol (maximalno dva).Dylan Dog je napisao/la:Tako smo blizu eura,1:1 u Lisabonu i BiH je na euru,zvuci gotovo nestvarno![]()
Često kritikovan
Nijemac Wolfgang Stark sudi utakmicu u Lisabonu
Nijemac Wolfgang Stark dijelit će pravdu u Lisabonu gdje će reprezenativci Bosne i Hercegovine 15. novembra pokušati nadigrati Portugalce i plasirati se na Evropsko prvenstvo koje se igra 2012. u Poljskoj i Ukrajini.
Wolfgang StarkČetrdesetogodišnji Stark kao sudija na međunarodnom nivou radi još od 1999. godine. Tokom svoje karijere sudio je mnoge bitne utakmice, ali često je bio i kritikovan zbog nepravednog suđenja.
Naime, upravo on je bio glavni sudija u meču između Barcelone i Real Madrida u Ligi prvaka prošle sezone. Tada je Barcelona savladala Real Madrid sa 2:0, a klub iz Madrida se žalio na nepravedno suđenje.
Ipak, ostaje nam da vjerujemo da će Nijemac 15. novembra u Lisabonu, na Stadionu svjetlosti u Lisabonu odraditi svoj posao što profesionalnije.
Nijemac Wolfgang Stark sudi utakmicu u Lisabonu
Nijemac Wolfgang Stark dijelit će pravdu u Lisabonu gdje će reprezenativci Bosne i Hercegovine 15. novembra pokušati nadigrati Portugalce i plasirati se na Evropsko prvenstvo koje se igra 2012. u Poljskoj i Ukrajini.
Wolfgang StarkČetrdesetogodišnji Stark kao sudija na međunarodnom nivou radi još od 1999. godine. Tokom svoje karijere sudio je mnoge bitne utakmice, ali često je bio i kritikovan zbog nepravednog suđenja.
Naime, upravo on je bio glavni sudija u meču između Barcelone i Real Madrida u Ligi prvaka prošle sezone. Tada je Barcelona savladala Real Madrid sa 2:0, a klub iz Madrida se žalio na nepravedno suđenje.
Ipak, ostaje nam da vjerujemo da će Nijemac 15. novembra u Lisabonu, na Stadionu svjetlosti u Lisabonu odraditi svoj posao što profesionalnije.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
eh da nam je sad u utorak imat rezultat iz pariza....makar i oni kao i pjetlici dobili poklon penal i zabili...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trening nogometne reprezentacije Portugala zakazan za ovu subotu je otkazan, izvijestio je Portugalski nogometni savez (FPF), s najavom da pripreme za uzvratni susret baraža za Euro 2012. protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine počinju u nedjelju 13. novembra.
Paolo Bento (Foto: AP)Selekcija Portugala se vratila u Lisabon danas, nakon remija bez golova u Zenici u petak. Raniji plan je bio da trening krene u 17:30 sati u Obidosu, a novi je da je isti zamijenjen sa odmorom, kupkama i masažama u hotelu.
U nedjelju u 12 sati po našem vremenu Portugal kreće sa treningom s tim da će prvih 15 minuta biti otvoren za javnost, dok je press konferencija za novinare planirana za 14:15 sati.
Reprezentacija Portugala dočekuje selekciju Bosne i Hercegovine u utorak sa početkom u 22 sata na Stadionu svjetlosti u Lisabonu u uzvratnom susretu koji će suditi Nijemac Wolfgang Stark.
Jadni umorio ih balkan

Paolo Bento (Foto: AP)Selekcija Portugala se vratila u Lisabon danas, nakon remija bez golova u Zenici u petak. Raniji plan je bio da trening krene u 17:30 sati u Obidosu, a novi je da je isti zamijenjen sa odmorom, kupkama i masažama u hotelu.
U nedjelju u 12 sati po našem vremenu Portugal kreće sa treningom s tim da će prvih 15 minuta biti otvoren za javnost, dok je press konferencija za novinare planirana za 14:15 sati.
Reprezentacija Portugala dočekuje selekciju Bosne i Hercegovine u utorak sa početkom u 22 sata na Stadionu svjetlosti u Lisabonu u uzvratnom susretu koji će suditi Nijemac Wolfgang Stark.
Jadni umorio ih balkan
zadnji poraz portugala kuci prije 19 utakmica 
ser del barça es el millor que hi ha !
Ehhhh pa zabit cemo mi i njima gol ne bili mi bosanci
do sada 1-0, 0-1, 0-0, red je na nas 
ko kaze da moraju prekinut taj niz i dozivit poraz ??Scof1eld je napisao/la:zadnji poraz portugala kuci prije 19 utakmica
- marseille7
- Kontakt:
Evo Susic je najavio sledeci sastav protiv Protugala, kako Uefa prenosi. Ako mene pitate, ovo je **** ofanzivno
-------------------------------Begovic
-Maletić----Mujdža-----Spahic-------Papac----------Jahić----
--------------Zahirovic---Rahimic---Medjudjanin---------------
----------------Pjanić-----------Misimovic---------Lulić---------
----------Ibisevic---------Dzeko----------Muslimoviććć---------
Klupa: Ibričić
-------------------------------Begovic
-Maletić----Mujdža-----Spahic-------Papac----------Jahić----
--------------Zahirovic---Rahimic---Medjudjanin---------------
----------------Pjanić-----------Misimovic---------Lulić---------
----------Ibisevic---------Dzeko----------Muslimoviććć---------
Klupa: Ibričić
Nek' oni sačuvaj taj niz i poslije nas, nama 1:1 ko kućaScof1eld je napisao/la:zadnji poraz portugala kuci prije 19 utakmica
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne moraju izgubitScof1eld je napisao/la:zadnji poraz portugala kuci prije 19 utakmica
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Ako budu penali ja cu se objesit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.