FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ipak Glavasu se treba zahvalit sto nas je spasio prosle sezone,to svaki navijac Slobode ne treba zaboravit.Sad cemo da vidimo kako ce Sadikovic radit za manje pare od Glavasa,dal ce biti bolje ili gore ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Mora biti bolje. Ima onakvog Smajlovića u ekipi i ne zna ga postaviti da daje golove, a momak je golgeter rođeni!harry_90 je napisao/la:Ipak Glavasu se treba zahvalit sto nas je spasio prosle sezone,to svaki navijac Slobode ne treba zaboravit.Sad cemo da vidimo kako ce Sadikovic radit za manje pare od Glavasa,dal ce biti bolje ili gore ??
A đe da znam?!
Zaboravio si i Dajica,Mujica,svi oni mogu pruzit dosta togaRaz_ba je napisao/la:Mora biti bolje. Ima onakvog Smajlovića u ekipi i ne zna ga postaviti da daje golove, a momak je golgeter rođeni!harry_90 je napisao/la:Ipak Glavasu se treba zahvalit sto nas je spasio prosle sezone,to svaki navijac Slobode ne treba zaboravit.Sad cemo da vidimo kako ce Sadikovic radit za manje pare od Glavasa,dal ce biti bolje ili gore ??
Naravno, pa zamisli sva ta imena, trebalo je da smo u samom vrhu, a vidi nam pozicije.
A đe da znam?!
Denis Sadiković
"Spreman sam za posao u Slobodi. Školovao sam se za ovaj posao i zato se ne plašim izazova. Do kraja polusezone imamo šest utakmica, četiri prvenstvene i dvije kup utakmice. Ipak, najvažnija je sa Veležom. Želim debitovati s pobjedom", kaže Sadiković.
Vlatko Glavaš je na Tušanj stigao 8. januara, a odlazi 27. oktobra.
"Pošteno sam radio, pošteno i odlazim. Imam porodičnih problema, majka mi čeka operaciju i nisam mogao biti skoncentrisan na posao. Slobodi želim puno sreće. Tuzlu sam i prije volio, a sada još i više. Hvala navijačima, medijima, igračima... Nikom ništa ne zamjerim", kazao je Glavaš.
"Spreman sam za posao u Slobodi. Školovao sam se za ovaj posao i zato se ne plašim izazova. Do kraja polusezone imamo šest utakmica, četiri prvenstvene i dvije kup utakmice. Ipak, najvažnija je sa Veležom. Želim debitovati s pobjedom", kaže Sadiković.
"Pošteno sam radio, pošteno i odlazim. Imam porodičnih problema, majka mi čeka operaciju i nisam mogao biti skoncentrisan na posao. Slobodi želim puno sreće. Tuzlu sam i prije volio, a sada još i više. Hvala navijačima, medijima, igračima... Nikom ništa ne zamjerim", kazao je Glavaš.
Vlatko, hvala ti za sve što si učinio za Slobodu i naravno neka ti se majka brzo oporavi...harry_90 je napisao/la:Denis Sadiković
Denise, dobro došao !
Sada trebamo dati punu podršku "treneru sa vizijom"
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Podržavam ovu odluku da Denis Sadiković bude novi trener Slobode !! Izgleda da Slobodi odgovoraju samo naši treneri (Tuzlaci) Forza Denis !!! Mislim da Denisa bez obzira na rezultate koje bude ostvario sa Slobodom treba ostaviti do kraja sezone,jer tek ćemo sljedeće sezone moći vidjeti 100 % pravu Slobodu sa Denisom Sadikovićem,jer će tek tada oformirati svoj tim,nadam se bez pritisaka i nametanja,dovest će igrače po svom ukusu,tako da još jednom FORZA DENIS SADIKOVIĆ !!!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
AulleTa je napisao/la:Vlatko, hvala ti za sve što si učinio za Slobodu i naravno neka ti se majka brzo oporavi...harry_90 je napisao/la:Denis Sadiković
Denise, dobro došao !
Sada trebamo dati punu podršku "treneru sa vizijom"
KUP je vas!
Da, samo da Uprava opet ne počne vršiti pritisak kao što je to bilo slučaj sa Sokom.s.s.lazio je napisao/la:Podržavam ovu odluku da Denis Sadiković bude novi trener Slobode !! Izgleda da Slobodi odgovoraju samo naši treneri (Tuzlaci) Forza Denis !!! Mislim da Denisa bez obzira na rezultate koje bude ostvario sa Slobodom treba ostaviti do kraja sezone,jer tek ćemo sljedeće sezone moći vidjeti 100 % pravu Slobodu sa Denisom Sadikovićem,jer će tek tada oformirati svoj tim,nadam se bez pritisaka i nametanja,dovest će igrače po svom ukusu,tako da još jednom FORZA DENIS SADIKOVIĆ !!!
Spammer
@ekii
To se cijeni
KUP JE NAS !
To se cijeni
KUP JE NAS !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Otisao Glavas, dolazi Europska Sloboda?
Da li ce se uspjeti nesto napraviti sa novim trenerom, da li ce Sloboda napokon zaigrati u Europi i jos mnoga pitanja ostace tajna barem jos neko vrijeme.
Iskren da budem i nisam previse upoznat sa radom novog trenera, ali na njemu je da se dokaze i da zaradi kako moje povjerenje tako i svih navijaca.
Denise, sretno u buducem radu.
Vlatku sve najbolje uz zelju da mu se majka sto prije oporavi.
Da li ce se uspjeti nesto napraviti sa novim trenerom, da li ce Sloboda napokon zaigrati u Europi i jos mnoga pitanja ostace tajna barem jos neko vrijeme.
Iskren da budem i nisam previse upoznat sa radom novog trenera, ali na njemu je da se dokaze i da zaradi kako moje povjerenje tako i svih navijaca.
Denise, sretno u buducem radu.
Vlatku sve najbolje uz zelju da mu se majka sto prije oporavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Dobro je makar to zna.harry_90 je napisao/la:Denis Sadiković
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
U strucnom stabu Sadikovica bi se trebali nalazit Denis Karic i Mirsad Dedic.Vidjecemo za Karica hocel ga uprava prihvatit,jer to nisu zeljeli kad ga je Malkocevic htjeo za svog pomocnika
Denis Sadiković: Naša djeca će vratiti publiku!
Prvi trening sa igračima Slobode Denis Sadiković, koji je na klupi naslijedio Vlatka Glavaša će obaviti sutra.
Ugovor sa klupskim rukovodstvo je potpisao do ljeta, do kada sa Slobodom planira prije svega osigurati opstanak.
- Moramo biti svjesni da se borimo za opstanak i tome do zime podrediti svoje ciljeve. Kroz kup možemo probati osigurati eventulani izlazak na evropsku scenu, ali tim ciljevima treba prilaziti oprezno – rekao nam je „friško krunisani“ Sadiković.
Do kraja jesenjeg dijela prvenstva želi osvojiti šest bodova iz dva domaća susreta, te proći Olimpica u dvije utakmice kupa.
- Nećemo se samo tim zadovoljiti, treba pokušati doći do još nekog boda, jer svaki je u ovoj situaciji važan. Ali ćemo bazirati snage na domaće susrete.
O pomoćnicima će sa rukovodstvom razgovarati sutra. Ima spremne neke prijedloge, među kojima su bivši članovi Stručnih štabova Slobode ali i sadašnji uposlenici kluba.
- Da ništa ne prejudiciramo, predstavit ću ih na press konferenciji pred Velež .
O planovima i zimskom periodu također nije želio mnogo govoriti.
- Treba vidjeti u kakvoj situaciji će biti klub. Sa čim ćemo moći raspolagati. Treba se prilagoditi trenutnoj situaciji. U svakom slučaju ćemo biti jači za Stanišu Nikolića, a želim da u vatru gurnem još djece iz naše škole, koja će vratiti i publiku na Tušanj – rekao nam je Denis Sadiković, koji je napokon dobio šansu da se dokaže i u prvom timu Slobode.
Denis Sadiković: Naša djeca će vratiti publiku!
Prvi trening sa igračima Slobode Denis Sadiković, koji je na klupi naslijedio Vlatka Glavaša će obaviti sutra.
Ugovor sa klupskim rukovodstvo je potpisao do ljeta, do kada sa Slobodom planira prije svega osigurati opstanak.
- Moramo biti svjesni da se borimo za opstanak i tome do zime podrediti svoje ciljeve. Kroz kup možemo probati osigurati eventulani izlazak na evropsku scenu, ali tim ciljevima treba prilaziti oprezno – rekao nam je „friško krunisani“ Sadiković.
Do kraja jesenjeg dijela prvenstva želi osvojiti šest bodova iz dva domaća susreta, te proći Olimpica u dvije utakmice kupa.
- Nećemo se samo tim zadovoljiti, treba pokušati doći do još nekog boda, jer svaki je u ovoj situaciji važan. Ali ćemo bazirati snage na domaće susrete.
O pomoćnicima će sa rukovodstvom razgovarati sutra. Ima spremne neke prijedloge, među kojima su bivši članovi Stručnih štabova Slobode ali i sadašnji uposlenici kluba.
- Da ništa ne prejudiciramo, predstavit ću ih na press konferenciji pred Velež .
O planovima i zimskom periodu također nije želio mnogo govoriti.
- Treba vidjeti u kakvoj situaciji će biti klub. Sa čim ćemo moći raspolagati. Treba se prilagoditi trenutnoj situaciji. U svakom slučaju ćemo biti jači za Stanišu Nikolića, a želim da u vatru gurnem još djece iz naše škole, koja će vratiti i publiku na Tušanj – rekao nam je Denis Sadiković, koji je napokon dobio šansu da se dokaže i u prvom timu Slobode.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hehehe.Sad ce te nam doci uskoro.almin9 je napisao/la:E kad bi još bio crveno crni derbi u polufinalu![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Sad ce Sadikovic da se dokaze protiv Veleza,kad ih klepi 2-3 razlike i onda nastaje euforija pred Gradacac 
- Popović Lazar
- Kontakt:
HvalaPopović Lazar je napisao/la:Sretno tuzlaci u nastavku sezone
KUP JE NAS !
- slani grad
- Kontakt:
hvala Glavas za sve ucinjeno al to je to sto se njega i njegovih miki maus izjava tice...dalje...po meni je totalno neozbiljno postavit Denisa na ovako uzarenu klupu...na stranu to sto on dise Slobodu al on neki autoritet moze prosipat samo djeci koju je trenirao...plus...covjeku je ovo prvi ozbiljan posao a i tu licencu je tek dobio...nadam se da ce me demantovat al trebao se dovest mnogo ozbiljniji trener ako misle bilo sta napravit....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Eh bas da vidimo ocel ovaj lik sta napravi,ovdje nema cile mile sa igracima,nisu oni djeca koje je klepo po usima za pare
Juniori Slobode deklasirali ekipu Orasja sa 7:0,i vec se moze reci da su sigurni polufinalisti kupa.Treba reci da je ekipa Orasja izbacila ekipu Sarajeva iz ovog kupa rezultatom 2:0.Rezultat na poluvremenu je vec bio 5:0.Strijelci za Slobodu: Jasmin Mešanović (33., 38., 73. i 85. minuta), Emir Omerović (14.), Muharem Ćirić (20.) i Amer Bekić (45.).Uzvratni susret se igra za 7 dana u Orasju.
Juniori Slobode deklasirali ekipu Orasja sa 7:0,i vec se moze reci da su sigurni polufinalisti kupa.Treba reci da je ekipa Orasja izbacila ekipu Sarajeva iz ovog kupa rezultatom 2:0.Rezultat na poluvremenu je vec bio 5:0.Strijelci za Slobodu: Jasmin Mešanović (33., 38., 73. i 85. minuta), Emir Omerović (14.), Muharem Ćirić (20.) i Amer Bekić (45.).Uzvratni susret se igra za 7 dana u Orasju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.