Pa to ti je tako ovdje na forumu, a i inace. Dok nisi relevantan, nikom ne smetas, niko te ne spominje. A kad krenes raditi dobre poteze, Milanezi prvi krenu s omalovazavanjem i trazenjem mana.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Chapman1886
- Kontakt:
E de ti žvaljo nekom reci sa traži mane,neznam samo ko je tebe šta pito
Samo Sloboda | COYG
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pitale su me tvoja mama, sestra, tetka i sve ostalo zensko sto za steku moze uhvatit.
Abraham, Spinazola, Dybala, Wijnaldum, Matic su dodatak na ekipu prije Murinja, bez ikakvih znacajnih prodaja.
Juventusu bi odlicno dosla ova postavka igraca, ili barem neki od njih, a kamoli Romi koja je prije Murinja spala na nivo da se bori i za EL.
Juventusu bi odlicno dosla ova postavka igraca, ili barem neki od njih, a kamoli Romi koja je prije Murinja spala na nivo da se bori i za EL.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Nemoj nam ti Allahati sklapati ekipu,tu samo Spinazola i Dybala valjaju za Juve.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Ma Roma je sa svim ovim postala top4 ekipa, kazem i vherujem da zadrze ovu bazu iduce sezone uz 2-3 dodatka prije svega na zadnju liniju eto Rome u ozbiljnoj borbi za sami vrh, Mourinho zna zanat ne treba to zaborvljati, ako on ostane iduce sezone bice Roma itekako konkurentna za titulu u italiji
-
- Kontakt:
Roma je napravila super ekipu,ali preko 4 mjesta ne mogu,a vjerujem da im je to i cilj,ali svakako da ce biti iznenadjenja od njih ove sezone pa nece cuditi da opale koji put Intera,Milana i Juventusa,doduse Juventusa je najlakse opaliti sa klocem na klupi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Dragi RagibeRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:39Nemoj nam ti Allahati sklapati ekipu,tu samo Spinazola i Dybala valjaju za Juve.

Ima Mourinho na svakoj poziciji sad 2 dobra igraca, jedino odbrana je problem, jedini pouzdan stoper je Smalling koji je podlozan povredama. Isto tako Dybala i Zaniolo. Shomurodov, Veretout, Perez, Kumbulla, Kluivert, Villar bi trebali otici tako da i pored sto se pojacalo moglo bi se jos biti u plusu.
embrace the chaos
- Romagnoli13
- Kontakt:
Matić je mrtav igrač. Istrošene i završen. Tako da njega ne treba uzimati za ozbiljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kao da je dosao da bude kapiten Rome i igra u napadu.
Nek Di Maria, Ibrahimovic, Grioud, Dzeko, Vidal, Miktarijan nisu bili isto tako potroseni igraci..
Nek Di Maria, Ibrahimovic, Grioud, Dzeko, Vidal, Miktarijan nisu bili isto tako potroseni igraci..
Roma se sasvim OK pojacala, dovela fine i iskusne igrace, ali opet ne treba pretjerivati pa je odmah stavljati u egal sa sampionom Italije 
Neka borba za 4 mjesto sa Juventusom je sasvim uredu, za nesto vise tesko je ocekivati.

Neka borba za 4 mjesto sa Juventusom je sasvim uredu, za nesto vise tesko je ocekivati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gdje ćeš porediti igračinu kao šta je Di Maria i člana udarnih 11 PSG-a sa grijačem klupe iz Uniteda. Vidala i Miktarijana niko isto ne smatra ozbiljnim igračima. Džeko je odradio svoje više nego korektno, čak je i Giroud odradio odličnu sezonu. A Zlatan je priča za sebe, takve liderske sposobnosti ima još par igrača u Evropi. Nemanja od prije 4-5 godina bi bio vrhunsko pojačanje, danas je to samo prosječan igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
@Rom
@Italia svakodnevno zna valjati gluposti,prenese ga često,nemoj mu uzimati za ozbiljno
@Italia svakodnevno zna valjati gluposti,prenese ga često,nemoj mu uzimati za ozbiljno
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Matić je kod Ralfa bio starter u velikom broju utakmica na proljeće, a ako nije bio starter redovno je ulazio sa klupe, tako da se za njega ne može reći da je klasični grijač klupe. I jedan je od rijetkih od kojeg nije puno glava bolila u onom rasulu od ekipe.
Mislim da on ima još za ponuditi, plus što dolazi kod "svog" trenera pod kojim je igrao najbolji fudbal karijere i koji će adekvatno dozirati minutažu te izvući najbolje iz nje. Isto tako, mislim da će mu odgovarati Serija A.
Pred nama je uglavnom, vidjećemo, ali ja mislim da će Nemanja biti sasvim korektno pojačanje za Romu.
Mislim da on ima još za ponuditi, plus što dolazi kod "svog" trenera pod kojim je igrao najbolji fudbal karijere i koji će adekvatno dozirati minutažu te izvući najbolje iz nje. Isto tako, mislim da će mu odgovarati Serija A.
Pred nama je uglavnom, vidjećemo, ali ja mislim da će Nemanja biti sasvim korektno pojačanje za Romu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Roma stavise ima kvalitetniji vezni red i napad od Milana. Rossoneri su totalno pobacili u ovom prelaznom roku. Medjutim, nema tu nikakvih garancija, kao sto se moze desiti da budu prvi na kraju, mogu biti i deseti. Puno faktora ovdje treba da se slozi za uspjeh. Pa Conte je s kudikamo slabijim sastavom u svojoj prvoj sezoni osvojio scudetto s Juventusom, sa slabijim sastavom nego sto ga sada Roma ima.
- nextterrain
- Kontakt:
Pa da, bio je standardan i zavrsili su 6.
Winaldum se nije mogao izboriti za minutažu pored Danila Perreire i Idrise Gueya. Lijepu ekipu prave i ne moze nista preko novi, ali malo se treba odvaditi
Najavljivali su prosle godine pojedini forumaši da ce biti ispred Milana, jedan je najavljivao mogucu titulu, pa smo sve vidjeli.
U Rominoj ekipi po meni jedini top igraci su Pelegrini i Abraham

Winaldum se nije mogao izboriti za minutažu pored Danila Perreire i Idrise Gueya. Lijepu ekipu prave i ne moze nista preko novi, ali malo se treba odvaditi

Najavljivali su prosle godine pojedini forumaši da ce biti ispred Milana, jedan je najavljivao mogucu titulu, pa smo sve vidjeli.
U Rominoj ekipi po meni jedini top igraci su Pelegrini i Abraham
Titulu mogu očekivati ako su nenormalni. Prvo povratak u LP je zdrav, i što da ne reći realan cilj trenutno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Onaj uhonja mi je na foe pa ga ne citam, al neko ga citira pa vidim i dalje je u svom modu, biti glup i originalan. 

Bice zanimljivo prvenstvo, nema sta. Nisam primjetio radi li Atalanta ista konkretno ili sredina tabele postaje realnost? Napoli takodjer, nisam vidio da se pojacavaju, za razliku od Rome, Lazia (koji se, opet, svake sezone "pojacava" i po pravilu to budu promasaji), Fiorentine...
Bice zanimljivo prvenstvo, nema sta. Nisam primjetio radi li Atalanta ista konkretno ili sredina tabele postaje realnost? Napoli takodjer, nisam vidio da se pojacavaju, za razliku od Rome, Lazia (koji se, opet, svake sezone "pojacava" i po pravilu to budu promasaji), Fiorentine...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.