Jbm ti rahmet materin pa ne treniras ZaragozuPokusat cemo pobijediti u srijedu
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne dirajte mi kolegu @Pogbu molim vas. On i @Gefufna su uvijek dobrodošli u prostorijama ove teme. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I ovaj Dest sve tanji i tanji. Roberto kad se oporavi, sigurno ce biti opcija broj 1 u svim jacim utakmicama.
Hoće. Srećom jer Roberto sabija, a ne zato što je lamasijac, kapiten, remontada, osmi mart, Saša Vugdalić... 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prati li ko Semeda, kako mu ide u Engleskoj?
Zadnje čega se sjećam u vezi Semeda je kada je bio strijelac prije par kola. Zabio je autogo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne znam što se žalite, ok su igrali. Ne zaboravite da je ova ekipa prosipala bodove protiv Cadiza, Eibara, Alavesa... Tri boda ove ekipe je meni uspjeh. Uz to i clean sheet, bez gluposti u odbrani... Martin = jasan prikaz Bartomeuove očajne transfer politike.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
jasonstatham je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:49Ne znam što se žalite, ok su igrali. Ne zaboravite da je ova ekipa prosipala bodove protiv Cadiza, Eibara, Alavesa... Tri boda ove ekipe je meni uspjeh. Uz to i clean sheet, bez gluposti u odbrani... Martin = jasan prikaz Bartomeuove očajne transfer politike.

Ako je 15 miliona placeni Martin jasan prikaz Bartine očajne transfer politike, šta tek reci za 10X skuplje placena "pojacanja" Griezmanna ili Coutinha ? čega su oni prikaz ?
A uspjeli su na terenu imati i manji doprinos od Martina.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Coutingo i Griezmann bar imaju ime za Barce, a ovaj ni to nema. Mozda njih dvojica jesu 10 puta vise placeni, ali je Martin 15-20 puta gori igrac od njih i to dokazuje svaku utakmicu.let3 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 01:13jasonstatham je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:49Ne znam što se žalite, ok su igrali. Ne zaboravite da je ova ekipa prosipala bodove protiv Cadiza, Eibara, Alavesa... Tri boda ove ekipe je meni uspjeh. Uz to i clean sheet, bez gluposti u odbrani... Martin = jasan prikaz Bartomeuove očajne transfer politike.![]()
Ako je 15 miliona placeni Martin jasan prikaz Bartine očajne transfer politike, šta tek reci za 10X skuplje placena "pojacanja" Griezmanna ili Coutinha ? čega su oni prikaz ?
PSPHM

Samo 15 do 20 puta bolje igraju?

Gigant ......
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- jasonstatham
- Kontakt:
Ma ne, ne, Griezmann, Coutinho, Paco, Perez, itd. sve to spada u očajnu transfer politiku Bartomeua.let3 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 01:13jasonstatham je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:49Ne znam što se žalite, ok su igrali. Ne zaboravite da je ova ekipa prosipala bodove protiv Cadiza, Eibara, Alavesa... Tri boda ove ekipe je meni uspjeh. Uz to i clean sheet, bez gluposti u odbrani... Martin = jasan prikaz Bartomeuove očajne transfer politike.![]()
Martina prozivam jer je plod niza loših odluka- prvo počev od prodaje Paca i Pereza, potom dovođenja istog i za kraj tjeranja Suareza na način, za koliko i kome. Braithwaite pojavom i igrom lijepo to prezentira i zaokruži.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Martin nema kvalitet za igranje u Barceloni, ali on je ponajmanji problem kluba. Problem su skupi preplaceni igraci, koji nista ne nude.
Ovdje ni D. Alves iz prajma ne bi uspio. Vecinom igra sam na strani, bez pomoci krilnog igraca je tesko ocekivati neke proboje. A i svi igraci se nekako utope u sivilo ekipe, ove sezone je ekipa uspijela "progutati" cak i Messija pa donekle i Matsa, a oni su bili jedini na nivou u zadnjim sezonam i u nekoj konstanti.
⚽FK Garaže⚽
Ma svi smo mi svijesni kvaliteta odnosno nekvaliteta Martina, samo decko se bori 100% to mu ne mozes osporiti, on nije nista kriv, pa nije se sam doveo u Barcu.
Sto kaze Evander a i ostali, skupi igraci velike place-doprinos velika 0.
Coutinho najveca pichka u svijetu fudbala, neko je vec pisao onaj dan kad se povredio, zadnje minute lovi se neka sretna pobijeda, a on lezi na terenu 2minute da bi nakon ulaska doktora on kao maneken odsetao van. Od Dembe bi nesto i bilo ali taj ne moze uvezati 5utakmica bez povrede, Grizman jednostavno nije za ove ekipe i tocka...samo njega se jos uvijek moze prodati, Coutinha i Dembelea tesko za bilo kakav ozbiljniji novac.
Daleko od toga da ova ekipa ne moze igrati puno, puno bolje...samo trebaju strucni ljudi da proberu koje za ostati, a koga treba s noge na nogu nabiti.
Sto kaze Evander a i ostali, skupi igraci velike place-doprinos velika 0.
Coutinho najveca pichka u svijetu fudbala, neko je vec pisao onaj dan kad se povredio, zadnje minute lovi se neka sretna pobijeda, a on lezi na terenu 2minute da bi nakon ulaska doktora on kao maneken odsetao van. Od Dembe bi nesto i bilo ali taj ne moze uvezati 5utakmica bez povrede, Grizman jednostavno nije za ove ekipe i tocka...samo njega se jos uvijek moze prodati, Coutinha i Dembelea tesko za bilo kakav ozbiljniji novac.
Daleko od toga da ova ekipa ne moze igrati puno, puno bolje...samo trebaju strucni ljudi da proberu koje za ostati, a koga treba s noge na nogu nabiti.
⚽FK Garaže⚽
- jasonstatham
- Kontakt:
Šta ja znam, ne smatram Griezmanna promašajem. Po TM-u i Cies-u gdje se koriste jako ozibljni algoritmi, Griezmann izuzetno visoko kotira. Što znači da bi se iz njega izvukao maksimum, potreban je ozbiljan trener, strateg sa taktičkim pristupom utakmicama, analizama, sa idejama. Koeman to nije.
Ekipa ima potencijala, kvalitete i nedostaje stručnjak s klupe da sve to uveže, spoji. Kad mogu ohrndani, istrošeni igrači Modrić, Kroos, Carvajal, Marcelo držati vezni odnosno odbrambeni red Madrida, ne vidim zašto je nemoguće probuditi motivaciju i kod višegodišnjih igrača Barcelone.
Ekipa ima potencijala, kvalitete i nedostaje stručnjak s klupe da sve to uveže, spoji. Kad mogu ohrndani, istrošeni igrači Modrić, Kroos, Carvajal, Marcelo držati vezni odnosno odbrambeni red Madrida, ne vidim zašto je nemoguće probuditi motivaciju i kod višegodišnjih igrača Barcelone.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni je isto qrac, da li je igrač placen 100 mil ili 15 mil. Hocu da vidim neki njegov doprinos. Normalno da se od ovog sto je placen 100 mil očekuje vise ali bi i ovaj od 15mil trebao zabiti prazan gol, 1 na 1 iskoristiti, neku ideju ponuditi. Danac jedino sto ima je borba ali to bi imao svako, da je na njegovom mjestu, jer ni ona jeo ne zna kako je zavrsio u Barci.
Ali dok e žuta ubleha na klupi nema ovdje napretka. Nadam se, da ce biti nogiran do Pariza jer bi se lako mogao ponoviti Bayern.
Ali dok e žuta ubleha na klupi nema ovdje napretka. Nadam se, da ce biti nogiran do Pariza jer bi se lako mogao ponoviti Bayern.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izvini, ali Griezmanna su vodila/trenirala tri trenera u Barci (Valverde, Setien i sad Koeman), ni kod jednog se nije uspio nametnuti. I svi su mu davali šansu da igra.jasonstatham je napisao/la: ↑04 jan 2021, 12:36Šta ja znam, ne smatram Griezmanna promašajem. Po TM-u i Cies-u gdje se koriste jako ozibljni algoritmi, Griezmann izuzetno visoko kotira. Što znači da bi se iz njega izvukao maksimum, potreban je ozbiljan trener, strateg sa taktičkim pristupom utakmicama, analizama, sa idejama. Koeman to nije.
Jednostavno lik je preplacen, ne vrijedi ni trecinu para od onih 120 milioma koliko se dalo za njega. Maksimalno preplacen igrac, jer kad daš za nekoga 120 miliona onda ocekuješ od njega golove i asistencije- ma ko da je trener ! A on svaku utakkmicu među najgorima.
Bilo je prica ko biva guši ga Messi, ne mogu igrati zajedno drž nedaj, pa smo ga vidjeli protiv Eibara (gdje nema Messija) kako igra...katastrofa je

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jan 2021, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Posudite Griezmanna u Bayern uklopiće se sa našim Francuzima ima ih 6, osjećat će se ko kod kuće i eventualno imati priliku da postigne koji gol protiv bivšeg kluba ili da osvoji tripletu 
I naravno oživjeti karijeru i nabildat se.

I naravno oživjeti karijeru i nabildat se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.