PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tale07 » 05 jun 2015, 18:43

Cernica je napisao/la:Evo poceli su eseje pravdanja pisat aaaaaaaa :urnebes: :urnebes: uzivam oca mi :rol: rodjenisa neka brato moram malo :thumbup:
Drug banuj se sam ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 18:43

Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
nema to muda za to..10 na 10..koliko god..livada i opleti..a jok..bolje mi guzimo forumommmm..haha a i pola ovih manijacica ovdje vidilo sehera nije bolan niti grbavice.cast izuzecima..nema to pojma sta je doruckovo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2015, 18:44

Cernica je napisao/la:
EdisMulalic je napisao/la:Citam i placem od smijeha. Majko moja mila, ovi tuzlaci su smijesni. Oni su ko pitari, veze ih ista stvar, u svom gradu dobiju po nosu :rol: :rol: :rol:
Meze ih rodjeni opasno :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Brato ne vadimo ga :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Pa moraces i to nekada da uradis. Prvo otkopcaj slic. Dosta je svrsavanja utrljavanjem medjunozja. Vrijeme je da prosetas kozicu malo, a za to ga moras izvaditi iz spilhozni. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 jun 2015, 18:44

jesam li ja mogao negdje procitati ove godine nesto tipa "probila se cetvorica do Sirokog " :?:
:urnebes: :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 05 jun 2015, 18:44

staragarda je napisao/la:
shearer je napisao/la:
staragarda je napisao/la:seljancad iz vrapcica potpomognuta stumfetama rafala ovdje..ahahahah....a ovi iz doline mumijevih glume neke njihove vjecne zastitnike...komedija...vas jadovi nema ko da ganja jer niko nece djecu da tuce...manijaci vam se setaju po onoj jednoj ulici koju kao kontrolisete...svaki put im se saginjete i svrasavate na njih..a oni vas ko zadnje levatine svaki put klepe po usima...i da,jazavci iz doline mumijevih redovno preskacu ganjanje po alipasinom kad su im noge u g u z i c u udarale....ili ko sto neko napisa...pa necemo ih po citavom seheru ganjat,majka mu stara...vozdrica
Pa što ne smijete doći u te Vrapčiće, ne kontam ? Je li se bojite tih 10 navijača iza gola, ili vam je možda predaleko ?
DA ti tata objasni jos jednom....to sto su se ta vasa djecurlija u brojci od 40 pojavila na Tusnju ove sezone i to nakon 10 i vise godina nedolaska ne znaci da ste vi neko m u d o u navijackom svijetu nego je sine smijesno da vi nekoga prozivate....sine,vas niko ne ganja i ne pravite nikakve incidente jer vas je 30,kontas....ko ce bolan vas napasti...u gradaccu vas 8 bilo,vitez 7...Fukare su odradile kako tako ovu sezonu...nisu odradzeni BB i grbavica zbog nesuglasica sa upravom..sad dal ces ti to progutat tako to je tvoja stvar...sve ostalo je sine ODRADJENO...TO STO TEBE OVAJ DEFEKTAS PASTRMKA LOZI DA NISMO ODRADILI POLA GOSTOVANJA A TI SE PRIMAS TU TI JA NE MOGU POMOCI...imaju slike..prelistaj sine malo navijacke forume pa ces vidjeti...isto smo tako sine ganjali strumfete po alipasinom al jbg nismo kamere nosili...ko imalo sine prati navijacku scenu ODLICNO zna gdje se Fukare okupljaju a to sigurno nije KAPIJA...mi sine moj dragi nemamo 2 ulice,Tuzla je GRAD od 150 000 ljudi,mozda i vise...i ako ti napravis sranje u jednom dijelu,5 km dalje ljude hladno boli tuki jer nemaju pojma sta se desava...kontas..ne kontas,jel tako jer TUZLA nije cernica i fejiceva...znas sine....al stumfetama svaka cast za upad u grad...i na kraju..u vrapcice nismo isli jer ne hodamo po selima...igrali smo 2 godine po selima i nije nam zanimljivo vise...al bit ce da smo se prepali onih 20 iza gola ili onih 150 na tribinama
Bola šuti i ne seri, pola gostovanja niste odradili. Eto sam govoriš ne hodate po selima (a iz Mramora si, veoma čudno), znači biraš gostovanja je li :roll: Kakva je to navijačka grupa koja bira gostovanja, čuj ne idemo mi po selima :urnebes:
RA je u svojoj najgoroj sezoni od kad postoji navijačka grupa odradio sva gostovanja (pa bilo njih 10 ili 50 nebitno odradili su) a vi birate gostovanja :roll: Pogledaj malo koliko je RA išlo na gostovanja kad se Velež vratio iz druge lige (ko vi sad), nije te sramota javljat se :lolno:
Ti si majstore defektaš, tolike godine si nabio u prkno, nisi naučio pisat ni rečenicu sastavit kako treba :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jun 2015, 18:46

sva gostovanja fukara kad se sastave od postanka nije ih bilo ko rodjenih na finalu kupa marsala :urnebes:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 18:47

Odo sat vremena u ribu. Zao mi ove nejaci vise :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:

Fedelta :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2015, 18:52

Cernica je napisao/la:Odo sat vremena u ribu. Zao mi ove nejaci vise :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:

Pazi da joj ne polene. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 05 jun 2015, 18:54

Cernica je napisao/la:Odo sat vremena u ribu. Zao mi ove nejaci vise :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:

Odo prosetat do onog tvog motela onda, jel zena kuci, kad se vracas?
goveđigulašmajka

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 jun 2015, 18:57

solinas je napisao/la:Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
nema to muda za to..10 na 10..koliko god..livada i opleti..a jok..bolje mi guzimo forumommmm..haha a i pola ovih manijacica ovdje vidilo sehera nije bolan niti grbavice.cast izuzecima..nema to pojma sta je doruckovo.
Ma salu na stranu, i ja se volim zajebavat, ali mu pun kurrac djece i njihove hrabrosti, nabijem ih sve ovdje na kurrac. Svi zajebanti, svi prepricavaju price, ali kad ih 200 napadnu par momcica, a kad je guzici zora onda zovu i mole da se provuku sa grupom. Isti kurrac je i kod nas, odemo na gostovanje i onda me 3-4 momka iz Tuzle zovu da s nama izadju sa stadiona do svog auta, ili da prenesu bubanj do stadiona jer su vidjeli nekoliko likova sa obiljezjima domacina kako im dobacuju i milion takvih prica. I onda mi ovdje pocnu pametovati kako su oni nekoga istukli. Cernicu i sina mu zajedno izazivam, i ostale forumske borce nabijem vas na karinu. Pickice jedne maloljetne.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 jun 2015, 19:00

Batva je napisao/la:
solinas je napisao/la:Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
Ma salu na stranu, i ja se volim zajebavat, ali mu pun kurrac djece i njihove hrabrosti, nabijem ih sve ovdje na kurrac. Svi zajebanti, svi prepricavaju price, ali kad ih 200 napadnu par momcica, a kad je guzici zora onda zovu i mole da se provuku sa grupom. Isti kurrac je i kod nas, odemo na gostovanje i onda me 3-4 momka iz Tuzle zovu da s nama izadju sa stadiona do svog auta, ili da prenesu bubanj do stadiona jer su vidjeli nekoliko likova sa obiljezjima domacina kako im dobacuju i milion takvih prica. I onda mi ovdje pocnu pametovati kako su oni nekoga istukli. Cernicu i sina mu zajedno izazivam, i ostale forumske borce nabijem vas na karinu. Pickice jedne maloljetne.
Haj ti provjeri ,jel ti ovjerena zdravstvena :lol: ,dok ti je vrijeme
Na forumu si sabane ,opusti se

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 jun 2015, 19:03

rodjenisa je napisao/la:
Batva je napisao/la:
Haj ti provjeri ,jel ti ovjerena zdravstvena :lol: ,dok ti je vrijeme
Na forumu si sabane ,opusti se
Zaboli tebe kita sta ja pisem. Serete kako vam smeta zajebavanje za stadion, a ne smeta Kapija u Tuzli, niko od vas nije to osudio, ali vam je furka da su na ustrb toga napali par momaka u gradu. I kad vam se objasni o cemu je rijec bilo, onda vam smijesno. Sve borci i nekakva otimanja transova... tokmak jedan :wave:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 jun 2015, 19:14

Tema je koliko sam upoznat i otvorena zbog zayebancije raje.Ja ne vidjeh da je iko ismijavao Kapiju ,jer bih mu prvi ja yebo mater.Ovdje je neko pustio klip koji dokazuje da su vas manijaci rastjerali u jednom djelu Tuzle a nikakvo skrnavljenje Kapije koja je i u mom srcu jedno od Bosanskih svetista i ne postoji klub ili grupa zbog kojeg bih mjenjao tu cinjenicu.
I ti u sred svog bjesa i jedenja muda naso skandale praviti od obicne zayebancije i ko zadnji klosar vadis na nesto sto niko nije pomenuo :thumbdown:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 jun 2015, 19:19

Ocito ne kontas o cemu pricam i popusti druze. Na Kapiju su se izvlacili da bi onda sranje pravili pa pricali kako su jaki, ali hajde, ionako vam je bespotrebno objasnjavati. A i svalerka me handri pa se jos vise nerviram.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 jun 2015, 19:57

Trebali su fino, kulturno zamoliti muriju da ih puste da zaganjaju fukare :salut:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 22:48

Tuzlaci evo vam poslje današnje rasprave. Pa recite da ne valjam
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jun 2015, 23:16

Batva tebra smiri se, tema i jeste napravljena da se podjebava na njoj. Ako ne mozes istrpiti nemoj ni ulaziti. Gdje ces bolan zvati lika i sina mu da se biju sa tobom? :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 23:20

joker90 je napisao/la:Batva tebra smiri se, tema i jeste napravljena da se podjebava na njoj. Ako ne mozes istrpiti nemoj ni ulaziti. Gdje ces bolan zvati lika i sina mu da se biju sa tobom? :urnebes: :urnebes:
To je brato intelektualna nemoć. Slomio sam ga psihicki :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2015, 23:21

ima ljudi,bas se prime na ove forume.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 jun 2015, 23:34

Stvarno mi nije namjera da se prepirem ali to sto manijaci i velezovci velicaju pljuvanje po Kapiji dovoljno govori i zaista ne treba komentarisati.Toliko su mi time ogadili Velez da zelim da se ugasi kad sljedece sezone ispadnu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.