Drug banuj se samCernica je napisao/la:Evo poceli su eseje pravdanja pisat aaaaaaaa![]()
uzivam oca mi
rodjenisa neka brato moram malo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Drug banuj se samCernica je napisao/la:Evo poceli su eseje pravdanja pisat aaaaaaaa![]()
uzivam oca mi
rodjenisa neka brato moram malo
Pa moraces i to nekada da uradis. Prvo otkopcaj slic. Dosta je svrsavanja utrljavanjem medjunozja. Vrijeme je da prosetas kozicu malo, a za to ga moras izvaditi iz spilhozni.Cernica je napisao/la:Brato ne vadimo gaEdisMulalic je napisao/la:Citam i placem od smijeha. Majko moja mila, ovi tuzlaci su smijesni. Oni su ko pitari, veze ih ista stvar, u svom gradu dobiju po nosu![]()
![]()
![]()
Meze ih rodjeni opasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bola šuti i ne seri, pola gostovanja niste odradili. Eto sam govoriš ne hodate po selima (a iz Mramora si, veoma čudno), znači biraš gostovanja je listaragarda je napisao/la:DA ti tata objasni jos jednom....to sto su se ta vasa djecurlija u brojci od 40 pojavila na Tusnju ove sezone i to nakon 10 i vise godina nedolaska ne znaci da ste vi neko m u d o u navijackom svijetu nego je sine smijesno da vi nekoga prozivate....sine,vas niko ne ganja i ne pravite nikakve incidente jer vas je 30,kontas....ko ce bolan vas napasti...u gradaccu vas 8 bilo,vitez 7...Fukare su odradile kako tako ovu sezonu...nisu odradzeni BB i grbavica zbog nesuglasica sa upravom..sad dal ces ti to progutat tako to je tvoja stvar...sve ostalo je sine ODRADJENO...TO STO TEBE OVAJ DEFEKTAS PASTRMKA LOZI DA NISMO ODRADILI POLA GOSTOVANJA A TI SE PRIMAS TU TI JA NE MOGU POMOCI...imaju slike..prelistaj sine malo navijacke forume pa ces vidjeti...isto smo tako sine ganjali strumfete po alipasinom al jbg nismo kamere nosili...ko imalo sine prati navijacku scenu ODLICNO zna gdje se Fukare okupljaju a to sigurno nije KAPIJA...mi sine moj dragi nemamo 2 ulice,Tuzla je GRAD od 150 000 ljudi,mozda i vise...i ako ti napravis sranje u jednom dijelu,5 km dalje ljude hladno boli tuki jer nemaju pojma sta se desava...kontas..ne kontas,jel tako jer TUZLA nije cernica i fejiceva...znas sine....al stumfetama svaka cast za upad u grad...i na kraju..u vrapcice nismo isli jer ne hodamo po selima...igrali smo 2 godine po selima i nije nam zanimljivo vise...al bit ce da smo se prepali onih 20 iza gola ili onih 150 na tribinamashearer je napisao/la:Pa što ne smijete doći u te Vrapčiće, ne kontam ? Je li se bojite tih 10 navijača iza gola, ili vam je možda predaleko ?staragarda je napisao/la:seljancad iz vrapcica potpomognuta stumfetama rafala ovdje..ahahahah....a ovi iz doline mumijevih glume neke njihove vjecne zastitnike...komedija...vas jadovi nema ko da ganja jer niko nece djecu da tuce...manijaci vam se setaju po onoj jednoj ulici koju kao kontrolisete...svaki put im se saginjete i svrasavate na njih..a oni vas ko zadnje levatine svaki put klepe po usima...i da,jazavci iz doline mumijevih redovno preskacu ganjanje po alipasinom kad su im noge u g u z i c u udarale....ili ko sto neko napisa...pa necemo ih po citavom seheru ganjat,majka mu stara...vozdrica
Pazi da joj ne polene.Cernica je napisao/la:Odo sat vremena u ribu. Zao mi ove nejaci vise![]()
![]()
![]()
Fedelta![]()
![]()
Odo prosetat do onog tvog motela onda, jel zena kuci, kad se vracas?Cernica je napisao/la:Odo sat vremena u ribu. Zao mi ove nejaci vise![]()
![]()
![]()
Fedelta![]()
![]()
Ma salu na stranu, i ja se volim zajebavat, ali mu pun kurrac djece i njihove hrabrosti, nabijem ih sve ovdje na kurrac. Svi zajebanti, svi prepricavaju price, ali kad ih 200 napadnu par momcica, a kad je guzici zora onda zovu i mole da se provuku sa grupom. Isti kurrac je i kod nas, odemo na gostovanje i onda me 3-4 momka iz Tuzle zovu da s nama izadju sa stadiona do svog auta, ili da prenesu bubanj do stadiona jer su vidjeli nekoliko likova sa obiljezjima domacina kako im dobacuju i milion takvih prica. I onda mi ovdje pocnu pametovati kako su oni nekoga istukli. Cernicu i sina mu zajedno izazivam, i ostale forumske borce nabijem vas na karinu. Pickice jedne maloljetne.solinas je napisao/la:Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
nema to muda za to..10 na 10..koliko god..livada i opleti..a jok..bolje mi guzimo forumommmm..haha a i pola ovih manijacica ovdje vidilo sehera nije bolan niti grbavice.cast izuzecima..nema to pojma sta je doruckovo.
Haj ti provjeri ,jel ti ovjerena zdravstvenaBatva je napisao/la:Ma salu na stranu, i ja se volim zajebavat, ali mu pun kurrac djece i njihove hrabrosti, nabijem ih sve ovdje na kurrac. Svi zajebanti, svi prepricavaju price, ali kad ih 200 napadnu par momcica, a kad je guzici zora onda zovu i mole da se provuku sa grupom. Isti kurrac je i kod nas, odemo na gostovanje i onda me 3-4 momka iz Tuzle zovu da s nama izadju sa stadiona do svog auta, ili da prenesu bubanj do stadiona jer su vidjeli nekoliko likova sa obiljezjima domacina kako im dobacuju i milion takvih prica. I onda mi ovdje pocnu pametovati kako su oni nekoga istukli. Cernicu i sina mu zajedno izazivam, i ostale forumske borce nabijem vas na karinu. Pickice jedne maloljetne.solinas je napisao/la:Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
nema to muda za to..10 na 10..koliko god..livada i opleti..a jok..bolje mi guzimo forumommmm..haha a i pola ovih manijacica ovdje vidilo sehera nije bolan niti grbavice.cast izuzecima..nema to pojma sta je doruckovo.
Zaboli tebe kita sta ja pisem. Serete kako vam smeta zajebavanje za stadion, a ne smeta Kapija u Tuzli, niko od vas nije to osudio, ali vam je furka da su na ustrb toga napali par momaka u gradu. I kad vam se objasni o cemu je rijec bilo, onda vam smijesno. Sve borci i nekakva otimanja transova... tokmak jedanrodjenisa je napisao/la:Haj ti provjeri ,jel ti ovjerena zdravstvenaBatva je napisao/la:Ma salu na stranu, i ja se volim zajebavat, ali mu pun kurrac djece i njihove hrabrosti, nabijem ih sve ovdje na kurrac. Svi zajebanti, svi prepricavaju price, ali kad ih 200 napadnu par momcica, a kad je guzici zora onda zovu i mole da se provuku sa grupom. Isti kurrac je i kod nas, odemo na gostovanje i onda me 3-4 momka iz Tuzle zovu da s nama izadju sa stadiona do svog auta, ili da prenesu bubanj do stadiona jer su vidjeli nekoliko likova sa obiljezjima domacina kako im dobacuju i milion takvih prica. I onda mi ovdje pocnu pametovati kako su oni nekoga istukli. Cernicu i sina mu zajedno izazivam, i ostale forumske borce nabijem vas na karinu. Pickice jedne maloljetne.solinas je napisao/la:Almire nemoj bolan pusti djecu nek vladaju forumom .hahaha nisu svjesni kolike gluposti valjaju.
nema to muda za to..10 na 10..koliko god..livada i opleti..a jok..bolje mi guzimo forumommmm..haha a i pola ovih manijacica ovdje vidilo sehera nije bolan niti grbavice.cast izuzecima..nema to pojma sta je doruckovo.,dok ti je vrijeme
Na forumu si sabane ,opusti se
To je brato intelektualna nemoć. Slomio sam ga psihickijoker90 je napisao/la:Batva tebra smiri se, tema i jeste napravljena da se podjebava na njoj. Ako ne mozes istrpiti nemoj ni ulaziti. Gdje ces bolan zvati lika i sina mu da se biju sa tobom?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.