Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

autogol
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la autogol » 29 sep 2014, 12:41

Jedino pozitivno iz ove 2 utakmice je sto cemo se rijesit Susica :kafa:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 29 sep 2014, 12:44

Samo neka izvede normalnu formaciju 4-5-1, 4-2-3-1, sa najboljim igracima na svim pozicijama i Wales nema sta traziti protiv nas, a ne da kombinuje neke formacije 2-1-46-2.
DD

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 29 sep 2014, 13:35

robben je napisao/la:neka su nam svi bogovi na pomoci sa ovim teletom na klupi nadam se da ccemo ostvariti dobre rezultate u ove dvije tekme najvise radi ovih ljudi koji navijaju i igraca a onaj kloc na klupi nadam se da ce shvatiti jednom da je ogranicen sa znanjem o fudbalskoj strategiji i da ce odstupiti sa mjesta selektora. Safete napolje molim te pojacaj nas teleca glavo
estagfirullah.....kakvi "bogovi"? postoji samo jedan! jedino ako si neki budista, onda te razumijem, al ne vjerujem da si, jer takvi nema medju navijacima repke........

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 sep 2014, 14:01

Pobjedit cemo i Vesl i Belgiju, a ond se.rite do mile volje kako je to zasluga igraca a ne selektora.

A mozete biti debili i tipovati na dva poraza da Susic ode, a onda neka dođe nova budala i zavrsi izgubljene kvalifikacije i gradi tim za neke nove, a u međuvremenu cete i toj novoj budali naci nadimak i razne mane, jer vi ste prestrucni po pitanju fudbala samo nemate vremena da se odmaknete od monitora i streamova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 29 sep 2014, 14:19

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
robben je napisao/la:neka su nam svi bogovi na pomoci sa ovim teletom na klupi nadam se da ccemo ostvariti dobre rezultate u ove dvije tekme najvise radi ovih ljudi koji navijaju i igraca a onaj kloc na klupi nadam se da ce shvatiti jednom da je ogranicen sa znanjem o fudbalskoj strategiji i da ce odstupiti sa mjesta selektora. Safete napolje molim te pojacaj nas teleca glavo
estagfirullah.....kakvi "bogovi"? postoji samo jedan! jedino ako si neki budista, onda te razumijem, al ne vjerujem da si, jer takvi nema medju navijacima repke........
fašista!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2014, 14:25

Neutral je napisao/la:Napravili smo od Velsa giganta, ljudi jedva dobiše Andoru. Zabrinuti smo bili jedino radi odbrane jer smo bili poprilično sigurni da ćemo zabiti jedan ili dva gola, no problem odbrane je kod nas, hvala Bogu sada riješen.
Ma brate da imamo normalnog selektora, mi bi njih bez problema pobjedili, kao i Kipra. Ovako strepimo zbog Safeta. Neka samo izvede normalnu formaciju, i bez Avdije, Hadzica, Tinceka i njima slicnim u ekipi i pobjedit cemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 15:05

Micron je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:Ako kojim slucajem Sajo pomisli da nam nece trebat jaka odbrana (prije svega veznih igraca) protiv Bejla i Belgije grdno se vara. On uvijek ono "igrat cemo napadacki, hajmo dat gol vise od protivnika" ... pa hajmo ga ne primit pod jedan.
ja msm kad se postavi najjaca taktika da se mozemo s bilo kojom repkom nadigravati za taj gol vise mozda ne sa svabama i tu jos jednom il dvije repke al ovo ostalo moze samo treba izvesti normalan sastav 4-5-1 sa normalnim bekovima i krilima besom na zadnjem veznom i medom i pjanicem malo ispred :D
Ja i gospodin kojega si citirao vec duze vremena govorimo da treba igrati 4-2-3-1 a taj "tvoj" 4-5-1 je ustvari 4-1-4-1 kako si ga opisao. I NE TO NIJE ISTO KAO 4-2-3-1. Iako je laicki i jedno i drugo 4-5-1. Mislim da previse igras fudbalske igrice i pratis samo rezultate utakmica. Nije ti to bas sve tako jednostavno. :kafa:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 sep 2014, 15:13

Džaba vi pišete formacije... Očekujem neku novu taktiku protiv Velsa,kakvu dunjaluk još nije vidio :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 15:19

Neutral je napisao/la:Napravili smo od Velsa giganta, ljudi jedva dobiše Andoru. Zabrinuti smo bili jedino radi odbrane jer smo bili poprilično sigurni da ćemo zabiti jedan ili dva gola, no problem odbrane je kod nas, hvala Bogu sada riješen.
Bale vrijedi bar za dvojicu dobrih igraca ( posebno protiv naseg loseg zadnjeg reda ) i imaju masu igraca sa iskustvom igranja u prve dvije Engleske lige. Rezultat protiv Andore nije pokazatelj njihove prave snage. Najgore sto se moze desiti je neko misljenje slicno tvome i da se ljudje potcijeni. Wales je jedna jako opasna ekipa koja je svake kvalifikacije sve bolja i uigranije. Sada po prvi put u istoriji imaju realne sanse za prolazak grupe. Isto tako Bale je napredovao i jos bolji je igrac. Jedan je od glavnih igraca Real Madrida i siguran starter. Velika sreca pa nece biti Ramseya koji im je drugi najbitniji igrac.

Sto se tice utakmice bice to napeta utakmica koja ce zavrsiti nerjeseno ili pobjedom jedne od ekipa sa golom razlike ne vise od toga. Mislim da ce biti puno golova na utakmici. Taktika i prvih 11 igraca koje ce Pape izvesti i onako zna vec vecina nas ovdje. Bice to najbolje sto imamo. 4-2-3-1. Sunjic umjesto Bicakcica sa Spahom naravno. Mujdza umjesto Avdije. Salihovic ljevi bek. Lulic i Hajrovic krila. Besic i Pjanic zadnji vezni. Medunjanin 10-tka i Dzeko sam u napadu. Cak ni Pape nece izvesti nista drugaciji sastav od ovoga.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 29 sep 2014, 15:26

džakailibu je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
fašista!
:crazy: :facepalm:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 29 sep 2014, 20:30

Ajax je napisao/la:
Micron je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:Ako kojim slucajem Sajo pomisli da nam nece trebat jaka odbrana (prije svega veznih igraca) protiv Bejla i Belgije grdno se vara. On uvijek ono "igrat cemo napadacki, hajmo dat gol vise od protivnika" ... pa hajmo ga ne primit pod jedan.
ja msm kad se postavi najjaca taktika da se mozemo s bilo kojom repkom nadigravati za taj gol vise mozda ne sa svabama i tu jos jednom il dvije repke al ovo ostalo moze samo treba izvesti normalan sastav 4-5-1 sa normalnim bekovima i krilima besom na zadnjem veznom i medom i pjanicem malo ispred :D
Ja i gospodin kojega si citirao vec duze vremena govorimo da treba igrati 4-2-3-1 a taj "tvoj" 4-5-1 je ustvari 4-1-4-1 kako si ga opisao. I NE TO NIJE ISTO KAO 4-2-3-1. Iako je laicki i jedno i drugo 4-5-1. Mislim da previse igras fudbalske igrice i pratis samo rezultate utakmica. Nije ti to bas sve tako jednostavno. :kafa:
ma to sto pisem 4-5-1 to da pojednostavim tj ova moja 4-5-1 je zapravo ta vasa 4-2-3-1, ugl besic defanzivni vezni i onda imamo pored njeg poziciju koja je klasicna pozicija i za pjanica i medunjanina( i ako je po meni pjanic 3x korisniji tu rad svoje kretnje i prema nazad) i onda ostane ta pozicija 10ke prazna tj tu bi trebao da ide haris( koji po meni moze koliko toliko nadomjestiti misketa a i za sve ostale koji se pozivaju i guraju na tu poziciju je iniesta :D ) i sa tom vezom se mozemo nadigravati sa skoro svima :D
tj to sam ja ovako nekako zamislio sa trenutnim kadrom igraca slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 sep 2014, 20:43

@Micron

(Drugi stoper), mislis na Sunjica? :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 29 sep 2014, 20:47

Nerminovic je napisao/la:@Micron

A bezbeli da misli na Šunjića. Il' on il Vranješ (nema frke, našao je klub :mrgreen: )

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 29 sep 2014, 20:50

Nerminovic je napisao/la:@Micron

pa trenutno je sunjic drugi pick poslije spahe i po meni(sa ovim aktuelnim povredama i bez zuke, mada su nam svi stoperi u pet deka), al safet je to i kao sto rece "ogi je zaduzio repku" a i nasao je tim( ako se ono moze nazvati timom) pa me nista ne bi cudilo od safeta :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 21:02

Micron je napisao/la:
Ajax je napisao/la: ma to sto pisem 4-5-1 to da pojednostavim tj ova moja 4-5-1 je zapravo ta vasa 4-2-3-1, ugl besic defanzivni vezni i onda imamo pored njeg poziciju koja je klasicna pozicija i za pjanica i medunjanina( i ako je po meni pjanic 3x korisniji tu rad svoje kretnje i prema nazad) i onda ostane ta pozicija 10ke prazna tj tu bi trebao da ide haris( koji po meni moze koliko toliko nadomjestiti misketa a i za sve ostale koji se pozivaju i guraju na tu poziciju je iniesta :D ) i sa tom vezom se mozemo nadigravati sa skoro svima :D
tj to sam ja ovako nekako zamislio sa trenutnim kadrom igraca slika
Pa to jeste otrpilike i glavna dilema vecine nas ovdje. Ko moze bolje odigrati 10-tku Pjanic i Medunjanin centralnog veznog ili obratno. I nije nimalo jednostavna. Kao sto sam rekao na drugoj temi mislim da Pjanic ima veci ofanzivni potencijal od Medunjanin ( kvalitetnije je igrac, nepredvidljiviji ) ali je isto tako istina da je u onoj nesretnoj utakmici protiv Kipra bio los i da ni njemu ni Medunjaninu nije to prirodna pozicija kao sto je bila Misketu.

Sto se tice drugog stopera po meni je Bicakcic nas drugi najkvalitetniji stoper. A treci su Sunjic i Zukanovic. I Sunjic i Bicakcic znaju ponekad kiksati ( nije Spaha jedini kikser :D ) samo sto je ipak Bicakcic brzi i djeluje sigurnije na lopti.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 sep 2014, 21:09

Ma džaba raspravljate, evo mamlaz sad izjavio za klix da će Ibišević igrati sigurno

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 29 sep 2014, 21:13

Ibizevic je napisao/la:Ma džaba raspravljate, evo mamlaz sad izjavio za klix da će Ibišević igrati sigurno
a evo bas citam, izgleda da bi ovo mogla biti neka 2-1-4-3 formacija posto evo "mujdza malo igra" tj vec je avdiju najavio, tacno me ne bi cudilo da mu izet igra centralnog a dzeko i vedo po stranama :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2014, 21:17

Ibisevic krilni napadac protiv Walesa. Takticaru, nismo te zasluzili. :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:20

Vjerovatno je trebao reći kojih 11 će početi, da se Vels što bolje pripremi :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2014, 21:20

Goalgetter je napisao/la:Ibisevic krilni napadac protiv Walesa. Takticaru, nismo te zasluzili. :clap:
Yebo ga grob. Jos mu fali Muslimovic na drugom krilu, kao sto je forsirao na pocetku karijere. Ne mogu da vjerujem kakav je ovo kreten.

Pa sta ga je navelo da se odrekne 4-2-3-1? Ja mislio konacno se opametio pred SP, a on ludji nego ikad. FUJ.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Amazon [Bot], bhfanatic14, Confiance, galia95, General505, Hrasno15, izdzezveubrazil, Proximic, UtdBiH21, wanakis i 64 gosta.