BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 30 sep 2013, 11:18

TMovac je napisao/la: Drug kaparisu se mladi igraci koji imaju potencijala poput Seferovica ili mozda Modica kojem Talijani predvidjaju odlicnu karijeru,a ne malo stariji igraci koji su vec na nekom svom vrhuncu i jako tesko mogu nesto napredovat, a kvalitetom ne odskacu puno od prosjeka nase lige.
Slazem se sa tobom sto se tice talenata, sto mladji to bolje.
Problem u tome jeste sto jedan Seferovic (nabijem ga na neku stvar) mora na dobru volju promjeniti drzavljanstvo dabi mogo dobiti uopste poziv. Da je bio imalo patriota to bi i uradio a ovako molim te nemoj ga ovdje vise spominjati. Dobro je sto smo dobili Kalasinca i Hajrica koji su stvarno obecavajuci. Da je tu jos ponekog (Arslanagic, mozda Hrgota) izganjati nebi bilo lose.

Naravno ima i igraca koji se malo kasnije razvijaju. Meni licno je drago sto su tog istog igraca i Hrvati spominjali pa smo ovaj put bili mi malo brzi. Kazem nek dobije minut a poslje cemo vidjeti sta ce sa njim biti. U ovom trenutku neovisimo od nekih novih igraca, sto nevazi za buducnost, tako da treba nadgradjivati i podmladjivati polahko ekipu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 sep 2013, 11:39

Joj opet nema Cocalica ... :roll:

Mene iznenadi sto nije Hadzic pozvan, ali eto nakon kvalifikacija ce se formirati tim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 sep 2013, 11:50

MaksuzBaksuz je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Drug kaparisu se mladi igraci koji imaju potencijala poput Seferovica ili mozda Modica kojem Talijani predvidjaju odlicnu karijeru,a ne malo stariji igraci koji su vec na nekom svom vrhuncu i jako tesko mogu nesto napredovat, a kvalitetom ne odskacu puno od prosjeka nase lige.
Slazem se sa tobom sto se tice talenata, sto mladji to bolje.
Problem u tome jeste sto jedan Seferovic (nabijem ga na neku stvar) mora na dobru volju promjeniti drzavljanstvo dabi mogo dobiti uopste poziv. Da je bio imalo patriota to bi i uradio a ovako molim te nemoj ga ovdje vise spominjati. Dobro je sto smo dobili Kalasinca i Hajrica koji su stvarno obecavajuci. Da je tu jos ponekog (Arslanagic, mozda Hrgota) izganjati nebi bilo lose.

Naravno ima i igraca koji se malo kasnije razvijaju. Meni licno je drago sto su tog istog igraca i Hrvati spominjali pa smo ovaj put bili mi malo brzi. Kazem nek dobije minut a poslje cemo vidjeti sta ce sa njim biti. U ovom trenutku neovisimo od nekih novih igraca, sto nevazi za buducnost, tako da treba nadgradjivati i podmladjivati polahko ekipu
Sto se tice Kvrzica jedino je Lulic stariji od njeg, (mladji su i Hajrovic i Visca i Stevanovic) tako da se u tom slucaju ne moze nazvati podmladjivanjem.Sto se tice Hareta nije da ga branim nesto,ali je momak imao i jos uvijek ima nase drzavljanstvo.Tako da mu je trebalo samo sportsko drzavljanstvo,ciju promjenu ne moze pokrenuti sam igrac nego samo savez uz dozvolu igraca.Tako da se tu moglo i moralo pametnije i bolje odigrati.Nije ga se trebalo zvati niti na kakva druzenja u ljubljanu,jer je time samo poslat alarm Svicarcima.Trebali su mu otici dok ga jos uvijek nije islo,dok je sjedio na klupi u Violama i prodat mu pricu Lafe ti si nas, ozbiljno racunamo na tebe u buducnosti,obecat mu kule i oblake (kao sto to i svi rade), donijet mu odmah i pripremljenu izjavu o promjeni sportskog drzavljanstva i pokusat ga na prepad navest da je odmah potpise,ako se bude dvoumio dati mu rok od 15-20 dana.Mjesec.Da se izjasni i vozdra.Tako treba uraditi sa svim koji imaju potencijal,a nastupaju trenutno za druge repke.Pa od 30-40 igraca,naci ce se barem 3-4 od kojih ce repka imati dugorocno koristi. Svaki plasman na veliko natjecanje donosi savezu minimalno 8-10 miliona dolara/eura i svakako se isplati uloziti 100-200 milja maraka u ganjanje tih potencijalnih,ako se zna da ce ti barem dio njih visestruko vratiti tu lovu kroz dobre nastupe za repku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 sep 2013, 12:00

Ocekivao sam Hadzica, steta. Volio bi ga vidjeti na def. veznom. Ocigledno da cemo nastaviti igrati bez def veznog.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 30 sep 2013, 12:17

Meni je totalno nerazumljivo da je Pape nazvao igraca koji je nikad bio pozvan u proteklim kvalivikacijama, i da je pozvan u ovakim vazni trenutci nesvacam nikako, to se jednostavno radi u prijateljski... Jbg Pape
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2013, 12:19

šteta da nema Mujdže, ali dobro je dok nam je samo jedan standardni povrijedjen ... kod većine drugih timova fale najmanje po trojica-četvorica. obzirom da mi baš i nekih alternativa nemamo još je to OK

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 sep 2013, 12:43

ja mislim da ce biti svadje u repki nakon ibisevicevog starta nad bicakcicem jucer......nece na dobro izaci....

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 30 sep 2013, 13:41

Ima ba pitaj emil02in@... ;)[/quote]
Ti bi trebao da se naučiš da čitaš postove na forumu.Ja nigdje nisam napisao da je ispravno to što Safet radi,što zove onog ili ovog,ja sam napisao da ti vrijeđaš selektora +što si meni psovao sve.Eto to sam pisao,malo se potrudi da pročitaš sve,a ne samo ono što tebi odgovara dijete drago.I ja bih volio da je pozvan neko drugi umjesto tog momka iz Rijeke al ipak nikog ne vrijeđam zbog toga niti kome psujem.Da imaš imalo pameti bar bi se izvinio kako meni tako i selektoru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2013, 13:46

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja mislim da ce biti svadje u repki nakon ibisevicevog starta nad bicakcicem jucer......nece na dobro izaci....
:lol: :lol: svašta možeš pročitati na ovom forumu izgleda da djeca uzela primat na ovom forumu

slika

slika

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 30 sep 2013, 14:14

MAHMUTOVIĆA opet nema iz nepoznatih razloga !
12.9.2009.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 sep 2013, 14:16

Bayern@heart je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja mislim da ce biti svadje u repki nakon ibisevicevog starta nad bicakcicem jucer......nece na dobro izaci....
:lol: :lol: svašta možeš pročitati na ovom forumu izgleda da djeca uzela primat na ovom forumu

slika

slika

pa pogledaj u bicakcica facu....sve ce ti biti jasno!

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 30 sep 2013, 14:19

Na drugoj slici mu je opsov'o nesto, vidis face u Ibisevica, zabrin'o se :P

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 sep 2013, 14:19

ZEno.T. je napisao/la:MAHMUTOVIĆA opet nema iz nepoznatih razloga !
A tek Cocalica, sramota.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 30 sep 2013, 14:23

Nema ni Husejinovića, Svrake ni Sesara :o :shock: :? :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 sep 2013, 14:25

al stvarno mi nije jasno, kako moze zvati igrace iz nekog "Zorya", "Gornika", i tkd. a izostaviti igrace iz ekipa tipa "Sturm Graz", "Maccabi" i tkd.....eh moj pape :(

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 sep 2013, 14:26

JTS je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
JTS je napisao/la:Kvržić ..
Za prijateljsku u novembru.
znam da ga je najavio za tada, ali eto .. :D također mislim da osim Hadžića niko neće dobiti poziv od novih/starih igrača .. mada, bilo bi mu pametno pozvati još jednog napadača jer Edin ima opasnost od suspenzije :D
ipak sam pogodio :P
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 sep 2013, 14:27

Sad ce on stavit ovog kvrzica na desnog beka ja sto vam kazem hahaha

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 sep 2013, 14:37

Nocas sam sanjao da smo jedva Lihtenstajn pobjedili 1-0 i da je Pjanic dao gol :D

Nazalost nisam nista sanjao o Litvaniji.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 sep 2013, 14:37

grgr je napisao/la:Sad ce on stavit ovog kvrzica na desnog beka ja sto vam kazem hahaha

Pa decko i jeste samo zbog toga dobio poziv. Zbog krize na toj poziciji je i Avdija standardan reprezentativac. To sto pojedinci ne vide i ne kontaju pojedine stvari, pa im je sve menadjerska posla, posla Safetovog brata, .... Bezze ...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2013, 14:45

slika

Švabo nam sudija u Kaunasu Felix Zwayer.Nadamo se da ga nećemo poslije utakmice puno spominjati :D

jednia utakmica za svjetsko koju je dosad sudio
http://www.weltfussball.de/schiedsricht ... 2012-2013/

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.