U pravu si Vranješ je u Luxu neće igrati protiv ItalijePrincipatus je napisao/la:Lista nije 100% tacna, jer je koliko znam Ognjen Vranjes u Luxemburgu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U pravu si Vranješ je u Luxu neće igrati protiv ItalijePrincipatus je napisao/la:Lista nije 100% tacna, jer je koliko znam Ognjen Vranjes u Luxemburgu.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina danas će u 10 sa sarajevskog aerodroma krenuti put Luksemburga gdje Zmajeve očekuje prvi kvalifikacioni susret.Groundhopper je napisao/la:Slabo znaš
Slabo misliš, a još slabije znašGroundhopper je napisao/la:Slabo znaš
bosanac035 je napisao/la:U pravu si Vranješ je u Luxu neće igrati protiv ItalijePrincipatus je napisao/la:Lista nije 100% tacna, jer je koliko znam Ognjen Vranjes u Luxemburgu.
Vranješ je u Šerifubosanac035 je napisao/la:Slabo misliš, a još slabije znašGroundhopper je napisao/la:Slabo znaš![]()
![]()
![]()
govorimo o nastupu za repku A tim zbog kojeg neće igrati protiv Italije a ne o klubu za koji igra i državi iz koje je taj klubVranješ je u Šerifu![]()
samo ti se čini
![]()
čudan je bosanski jezeik ima raznih blagodati
Kol'ko imaš u džepuArsenal Fan je napisao/la:kolko ce se placat ulaznice za tekmu, zna li neko
ne bas puno , valjda ce bit dovoljnobosanac035 je napisao/la:Kol'ko imaš u džepuArsenal Fan je napisao/la:kolko ce se placat ulaznice za tekmu, zna li neko![]()
Ponesi dvaput dovoljnoArsenal Fan je napisao/la:ne bas puno , valjda ce bit dovoljnobosanac035 je napisao/la:Kol'ko imaš u džepuArsenal Fan je napisao/la:kolko ce se placat ulaznice za tekmu, zna li neko![]()
panj i poDevil je napisao/la:Oj Tulica panja u 46.minutu izmenu radi.![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, MrPink i 39 gostiju.