Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tyler durden je napisao/la:Emir Spahic !!![]()
samson je napisao/la:Seferovic je iz Sanskog Mosta. To nije vidjelo Krajine, osim ako je za tebe danasnji USK Krajina, a nije. Handanovic i brat mu su rodjeni Slovenci/Ljubljancani ... Jakupovic je iz Kozarca, vidjelo Krajine nije .. Najblizi Krajini je Dedic iz Bihaca ... Kao sto sam ti rekao, fati se knjige malo prije nego izvaljujes ... Kada su ljudi masovno bjezali iz drzave, da ne spominjem period, Krajisnici su bili jedini koji su ulazili/vracali se u drzavu. Znamo zasto ...bh fanatik je napisao/la:Dedic,Handanovic jedan pa drugi pa Jakupovic pa Seferovic i da ne nabrajam visesamson je napisao/la:Ko to? Dedic? Mnogo ih je ,,,I nemoj mi to jarane.. Kao da si me macolom po tintari odvalio ..
evo i iskratela starog Janezaiskratel je napisao/la:Pročitao i nigdje ne vidim to, što ti kažeš. Daj kaži gdje to piše? Odjednom svi poligloti. A kada treba, tada niko nezna slovenski jel.kokakolas je napisao/la:Evo Janezi se usrali da ne bude više naših navijača nego njihovih usred Ljubljane
http://www.24ur.com/sport/nogomet/bo-na ... nskih.html
Nikome ja ne brojim zrnca ali necu dopustiti da neko nekakav za mene/nas kaze da smo jefitni, prodajemo se za male pare .. Ima i Kninska al zna se na sta je mislio pod "Krajina". On za Banjalucku nikada nije nit cuo. To je sve jer, da, nije tema. Hvala.sedra je napisao/la:Kad vec pametujes trebalo bi da znas da postoji Cazinska i Banjalucka Krajina.
Isto tako bi trebalo i da znas da je najveca sramota Bosne Fikret Abdic i njegovi sljebdenici,a koji iz te gore Krajine.
Trebalo bi takodje da znas da je 17-KRAJISKA Brigada kojoj je sjediste bilo u Travniku sastavljena mahom od momaka koji su rodom iz Prijedora,Kozarca, i Banja Luke,pa je zbog toga i dobila to ime.To je ponos Krajine a ti razmisli koje.
Ljudi ne lupajte bez veze i pisite o utakmici i ne brojite krvna zrnca,hebo vas mis.
BegAx je napisao/la:@anelpik
Jesi li ti normalan?! Nama prosipaju suplju, samo da bi dobili poziv njihove domovine Svice. Niko NEMA pravo da se poigrava sa Bosnom i Hercegovinom! Zasluzili su oni 3 puta gori tretman! I da te pitam, jel' Pjanic imao papire? Sto Pjanic ne zaigra za Francusku, odnosno Luksemburg? Cime su to ova dvojica **** zasluzili bolji tretman od Dzeke kojeg neprestano pljujes? Ugl. nas kapiten, Emir Spahic je sve objasnio:
Pyzda Dzeko,koji gine za drzavni dres,a nisu pyzde oni koji su ti ismijali drzavu. IDI SRAMI SE!anelpik je napisao/la:nadjite jos nekog anonimca koji ce reci da su hajrovic i seferovic ispali pizde, pa najveca pizda je dzeko sa onakvim komentaromGoalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde
prije par minuta se oglasio i guardiola: nisam vidio vecih izdajica od hajrovica i seferovica![]()
![]()
Mah cudno bi to bilo da se nekad u buducnosti sastanu dva brata, a igraju u dvije razlicite reprezentacije. Mada mislim da ce i ovaj drugi samo napravit cirkus od nas i da ce zaigrat za svicu..brzitesanj je napisao/la:Mlađi brat Hajrović jedošao na druženje sa reprezentativcima, Sead će izgleda biti BH reprezentativac(Sead neće stopama brata Izeta). Izgleda da jhe samo on došao na ovo druženje u Sloveniji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.