Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Elegant
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Elegant » 01 okt 2012, 11:59

Dobar spisak, ocekivani pozivi novitet Zukanovic. (Gringo je happy) ;)

Mada mislim da on nece poceti mec u Grckoj mozda uđe sa klupe, sto se tice Ibricica on je visak jer nije u nikakvoj formi, Svraka i Sesar klupa i tesko da ce igrati sa Grckom. Medunjanin mozda uđe sa klupe a mozda nikako ne zaigra.

Vjerovatni sastav:

.......................Begovic.......................

Mujdza------Sunjic--------Spahic-------Salihovic

.......................Zahirovic.....................

Stevanovic...........Misimovic..............Lulic

.................Ibisevic..........Dzeko..............
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 01 okt 2012, 12:08

el-fighter je napisao/la:
PS Zna li neko kada pocinje prodaja ulaznica za Litvaniju?

8.10. :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 okt 2012, 12:13

Fin spisak, jedine izmjene su ulazak Zukanovića a zasluženo ispadanje Vrančića sa spiska.Možemo do pobjede protiv Grčke, samo ako odigramo kako znamo.
Mogo bi se odigrati neki listić, fini koeficijenti na nas :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 12:22

Konacno Zukan. Nemoj nas sad izdat Ervine, izgubit cu sav kredibilitet na forumu. :D

A cuj Susica, potrebniji mu Pjanic protiv Litvanije. :roll: Te kloceve mozemo i bez njega pobjedit, ali u Grckoj nam je itekako potreban.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 okt 2012, 12:34

Potreba je on itekako ali ako ne mogne igrati, belaj. :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2012, 12:43

Cartman je napisao/la:Konacno Zukan. Nemoj nas sad izdat Ervine, izgubit cu sav kredibilitet na forumu. :D

A cuj Susica, potrebniji mu Pjanic protiv Litvanije. :roll: Te kloceve mozemo i bez njega pobjedit, ali u Grckoj nam je itekako potreban.
niko nije kloc u fudbalu, ali stoji to i meni je ta izjava malo oci izbola, cuj sa grcima imamo i drugu tekmu a litvaniju moramo dobit!!!! pa pape susicu ako dobijemo grcku u grckoj mozemo skoro vec karte rezervisat za brazil, to nam je najveci konkurent, pobjeda u atini bi znacila vise nego dvi protiv litvanije! u atini se pokazuje ko je ko u ovoj grupi i to nam je bukvalno najvaznija tekma u kvalifikacijama, nesmijemo ni slucajno izgubit! grcka odavno nije bila losija i za mene sve osim 3 boda je neuspijeh, sa bodom bi se nekako mogao pomirit a nedo bog u slucaju poraza to bi bilo veliko razocarenje! nadam se samo da nas opet nije ponjela nasa poznata euforija kosto zna poslje nekoliko dobri rezultata! dali smo 12 golova za 2 tekme ali sjetimo se protiv koga, hladne glave na pobjedu u atini i nadajmo se da ce se i pjanke oporavit da mozemo izac u najboljem sastavu!

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 12:43

Cartman je napisao/la:Konacno Zukan. Nemoj nas sad izdat Ervine, izgubit cu sav kredibilitet na forumu. :D

Kolega Susic nije naivan.

Evo kao sto vidimo zamazao je oci domacim ljubiteljima, ova info ce ubrzo da procuri do grka.
Problem je sto grke predvodi jos veci lisac na klupi.
Stari lisac je Safet Susic a zna se gdje je i zanat ucio.
President of the Union of European Football Associations

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 01 okt 2012, 12:45

" Isto je i sa Džekom i Ibiševićem, koji igraju u odličnoj formi i bilo bi glupo da nekog od njih ostavim na klupi".

Ne valja mu sto je ovako iskljuciv, nije nista glupo ako ce nam donijeti rezultat. Razumijem da mi znamo igrati samo napadacki i da je Ibisevic u dobroj formi, ali nije ga glupo izostaviti ako je to takticki bolja opcija.
Nece nam puno koristiti njegova ili Dzekina forma, ako budu odsjeceni i ne sastave se s loptom .... ali naravno, nadamo se mnogo drugacijem scenariju :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 12:50

Po ovim izjavama, cini mi se da ce Miske na klupu. Ako ce igrat Dzeko, Ibisevic i Stevanovic, za Misimovica nema mjesta.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 01 okt 2012, 12:52

Ne mogu da vjerujem,Ervin dobio poziv...sad se ne bojim Grka....Lijepa vijest:)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 okt 2012, 12:54

Cartman je napisao/la:Po ovim izjavama, cini mi se da ce Miske na klupu. Ako ce igrat Dzeko, Ibisevic i Stevanovic, za Misimovica nema mjesta.
Pjanić bi mogao na klupu, ako ne bude 100% spreman. A postoji mogućnost, ako bi Mire bio fit, da drugi Mire, Stevanović, počne sa klupe. Po meni ni ova opcija ne bi bila loša.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 01 okt 2012, 12:55

mikki21 je napisao/la:

niko nije kloc u fudbalu, ali stoji to i meni je ta izjava malo oci izbola, cuj sa grcima imamo i drugu tekmu a litvaniju moramo dobit!!!! pa pape susicu ako dobijemo grcku u grckoj mozemo skoro vec karte rezervisat za brazil, to nam je najveci konkurent, pobjeda u atini bi znacila vise nego dvi protiv litvanije! u atini se pokazuje ko je ko u ovoj grupi i to nam je bukvalno najvaznija tekma u kvalifikacijama, nesmijemo ni slucajno izgubit! grcka odavno nije bila losija i za mene sve osim 3 boda je neuspijeh, sa bodom bi se nekako mogao pomirit a nedo bog u slucaju poraza to bi bilo veliko razocarenje! nadam se samo da nas opet nije ponjela nasa poznata euforija kosto zna poslje nekoliko dobri rezultata! dali smo 12 golova za 2 tekme ali sjetimo se protiv koga, hladne glave na pobjedu u atini i nadajmo se da ce se i pjanke oporavit da mozemo izac u najboljem sastavu!
Moras malo u sirinu razmisljati, pobjeda u Atini ne znaci nista ako ostavis bodove protiv mali repki. Grci ne gube protiv malih, mi nismo otisli upravo zbog malih prosli put na EP. Ostavili smo bodove u Tirani i u Bukurestu. Poraz od Francuza nije nam nista znacio
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 01 okt 2012, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 12:56

TMmanija2012 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,Ervin dobio poziv...sad se ne bojim Grka....Lijepa vijest:)
:lol: Ok izborio je poziv.
I cemu se vi nadate, sad ce kao on igrati u Grckoj ako je dobio 1 poziv.
Sad prvo treba da izbori klupu otom potom poslije 8-)
Zadnja izmjena: Platini, dana/u 01 okt 2012, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 01 okt 2012, 12:57

Cartman je napisao/la:Po ovim izjavama, cini mi se da ce Miske na klupu. Ako ce igrat Dzeko, Ibisevic i Stevanovic, za Misimovica nema mjesta.
Nikada u zivotu, tata ce uvijek igrati. Prije ce Pjanic na klupu i da je fit ako je izmedzu njih dvojice izbor, npr. zbog takticke formacije.

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 12:59

Misimovic glavni playmaker rep. da leti na klupu :lol:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 01 okt 2012, 13:00

Platini je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,Ervin dobio poziv...sad se ne bojim Grka....Lijepa vijest:)
:lol: Ok izborio je poziv.
I cemu se vi nadate, sad ce kao on igrati u Grckoj ako je dobio 1 poziv.
Sad prvo treba da izbori klupu otom potom poslije 8-)
Prvi korak je ucinjen..sad je na njemu da se dokaze ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 13:03

dinoze je napisao/la:
Nikada u zivotu, tata ce uvijek igrati. Prije ce Pjanic na klupu i da je fit ako je izmedzu njih dvojice izbor, npr. zbog takticke formacije.
Gdje ce igrat? Pa da igramo protiv Luksemburga ne bi mogao Misimovic igrat centralnog veznog. Njemu nije Pjanic konkurencija, nego Stevanovic i Lulic.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 01 okt 2012, 13:06

Cartman je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Gdje ce igrat? Pa da igramo protiv Luksemburga ne bi mogao Misimovic igrat centralnog veznog. Njemu nije Pjanic konkurencija, nego Stevanovic i Lulic.
Igrati ce playmajkera ili viseceg spica. Znas da se njemu uvijek nadze mjesto, jednostavno je njegovo iskustvo previse vazno za tim da bi se stavio na klupu. A da ne spominjem da je 2 kapiten repke, iako je zasluzio da bude i prvi. Sa Vedom i Dzekom u napadu ce najverovatnije biti najistureniji vezni.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 okt 2012, 13:13

Elegant je napisao/la:Dobar spisak, ocekivani pozivi novitet Zukanovic. (Gringo je happy) ;)

Mada mislim da on nece poceti mec u Grckoj mozda uđe sa klupe, sto se tice Ibricica on je visak jer nije u nikakvoj formi, Svraka i Sesar klupa i tesko da ce igrati sa Grckom. Medunjanin mozda uđe sa klupe a mozda nikako ne zaigra.

Vjerovatni sastav:

.......................Begovic.......................

Mujdza------Sunjic--------Spahic-------Salihovic

.......................Zahirovic.....................

Stevanovic...........Misimovic..............Lulic

.................Ibisevic..........Dzeko..............
Svi trebamo biti sretni ne samo ja... ;)
Dobro je ovo prvenstveno sto se daje primjer svim nasim igracima kako im trud nece biti uzalud... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 okt 2012, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 13:14

Ima Zahirovica, samo su ovi sa sportsporta pogrijesili.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.