A ako naprimjer imam pirat igru a kupim onaj orginal cd key da li bi tako moglo ?viKK je napisao/la:Ultimate team se ne može igrat ako nemaš orginal igricu...
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego raspolozen da na PS3 osutamo koju 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imas Win XP eto ti rjesenja.Zagor je napisao/la:ma ne može nikako, ev pokusao sam par puta, al nista, sutra cu pokusat pa ak mogne mogne..
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pa kako ćeš kupit orginal CD key ?EBSCO je napisao/la:A ako naprimjer imam pirat igru a kupim onaj orginal cd key da li bi tako moglo ?viKK je napisao/la:Ultimate team se ne može igrat ako nemaš orginal igricu...

Igram na PC i imam pirat verziju i vidim da neki prodaju online key koji se ukuca pri pokretanju igrice i onda se može igrat online barem sam ja tako shvatioviKK je napisao/la:Pa kako ćeš kupit orginal CD key ?EBSCO je napisao/la:A ako naprimjer imam pirat igru a kupim onaj orginal cd key da li bi tako moglo ?viKK je napisao/la:Ultimate team se ne može igrat ako nemaš orginal igricu...Svaki key koji dolazi uz igru je unikatan , i neće se nijednom ponoviti .. Zato kad se registriraš na njihovu stranicu oni znaju da jedini ti imaš taj key , i da si legalno kupio igricu . Jel igraš preko konzola ili na PC ? Jer UT je mnogo popularniji na XBOX360 i PS3 .. Tamo ljudi direktno sa online store-a na konzoli kupe igricu , ne moraju se zajebavat ko na PC..

Ma pazi , to ti je sve poveliko kockanje, često se ispostavi da ti tako kupiš i onda ispane taj lik te zajebo .. Mislim , ja se osobno ne bi upuštao u takvo nešto . Pogotovo što je moguće da ovi iz EA-a malo vide , ljudi igraju tako kao da su kupili međutim nema nigdje podatak o tome da je izvršena registracija računa.. i onda te banuju sa EA serversEBSCO je napisao/la:Igram na PC i imam pirat verziju i vidim da neki prodaju online key koji se ukuca pri pokretanju igrice i onda se može igrat online barem sam ja tako shvatioviKK je napisao/la:Pa kako ćeš kupit orginal CD key ?EBSCO je napisao/la: A ako naprimjer imam pirat igru a kupim onaj orginal cd key da li bi tako moglo ?Svaki key koji dolazi uz igru je unikatan , i neće se nijednom ponoviti .. Zato kad se registriraš na njihovu stranicu oni znaju da jedini ti imaš taj key , i da si legalno kupio igricu . Jel igraš preko konzola ili na PC ? Jer UT je mnogo popularniji na XBOX360 i PS3 .. Tamo ljudi direktno sa online store-a na konzoli kupe igricu , ne moraju se zajebavat ko na PC..

Jel moze ovo na Intel Pentium Dual CPU E2180 @2 GHz i jel icemu na PC-u.Igrao sam 09 al je bila **** zesca ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobra igra. Najboljka simulacija fudbala, puno bolja od PES-aOtelo je napisao/la:Jel moze ovo na Intel Pentium Dual CPU E2180 @2 GHz i jel icemu na PC-u.Igrao sam 09 al je bila **** zesca ?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vjerovatno je dosta pricano o ovom problemu, al posto ima 40+ stranica da ne trazim, pa bi molio da mi neko odgovori..
Specifikacije mog kompjutera:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
RAM: 2 GB
GPU: ASUS EAH4350 series (PS3.0/VS3.0)
Valjda sam sve sto je potrebno ispisao.. Problem moj kao i kod vecine je stopanje tokom utakmice, neznam sad jel to do mog racunara al mislim da je ovo sasvim dovoljno za fifu :/ mogu sve ostale igrice poput pes 2013, nba 2k13, al ovo nikako da normalno zaigram. Operativni sistem mi je XP, eto ako neko zna kako rjesit problem molio bi da mi pomogne.
Valjda sam sve sto je potrebno ispisao.. Problem moj kao i kod vecine je stopanje tokom utakmice, neznam sad jel to do mog racunara al mislim da je ovo sasvim dovoljno za fifu :/ mogu sve ostale igrice poput pes 2013, nba 2k13, al ovo nikako da normalno zaigram. Operativni sistem mi je XP, eto ako neko zna kako rjesit problem molio bi da mi pomogne.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- KB-TM87
- Kontakt:
skinuo sam fifu i sada kada hocu da je instalriam trazi mi nekakav code da bi mogao uci u instalaciju, pomoc ? 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
jel ima ko da mi uplouduje svoje kontrole od FIFE al za tasturu nikad nisam igrao prije a sta god stisnem nece
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koliko ja vidim procesor ti nije core2duo sto je min. za FIFU 13MirsoNi je napisao/la:Vjerovatno je dosta pricano o ovom problemu, al posto ima 40+ stranica da ne trazim, pa bi molio da mi neko odgovori..

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nakon sto sam igrao FIFU 13 odredjeno vrijeme moram da kazem da je PES igra za djecu,pa ono sto bi u PES-u uslo na najtezoj razini na FIFI ne ulazi ni na amater,fantasticno,nema pretrci teren i zabi gol,neko sve ide iz uigranih akcija.Jos se mucim al sa Exterom sam 4 u NPower League 2 sa najmanje postignutih al i primjenih golova
kada pokusam instalirati FIFU13 izbaci mi prozor na kojem pise " The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application. " U cemu je problem i sta se treba uraditi da instalacije pocne ?
jesam li ja jedini kojem dosadi nakon dvije utakmice manager mode?
Imate li prijedloga s kim početi, a da bude zanimljivo? sve sam pokušao...
al' odmah dosadi, da je kako igrati onaj UT...
Usput da pitam ove što igraju na PC, da li vi radite kakve finte na tastaturi?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Meni je jedno vrijeme bilo zanimljivo da uzmem nekog iz 4 lige pa mi šalju ponude ekipe tipa reading, aston villa, itd tako polako gradiš karijeru, a jednom sam došao do kraja godina je bila preko 2020hanniz je napisao/la:jesam li ja jedini kojem dosadi nakon dvije utakmice manager mode?Imate li prijedloga s kim početi, a da bude zanimljivo? sve sam pokušao...
al' odmah dosadi, da je kako igrati onaj UT...

Danas igram FIFU,FA Cup 3 il 4 kolo.Ugl. vodim 2:0 na poluvremnu pocetak drugog 2:1,i drzim se do 90min probise me po beku ubacise i puff 2:2.Fkt iritira jer te nenormalno stisnu kad gube i tesko je zadrzat prednost u zadnjim trenucima.Fantasticno
Kad cuvas rezultat probaj namjestiti mentalitet na defensive ili ultra defensive, onda igraci nece previse ici u napad nego ce se fokusirati na odbranuOtelo je napisao/la:Danas igram FIFU,FA Cup 3 il 4 kolo.Ugl. vodim 2:0 na poluvremnu pocetak drugog 2:1,i drzim se do 90min probise me po beku ubacise i puff 2:2.Fkt iritira jer te nenormalno stisnu kad gube i tesko je zadrzat prednost u zadnjim trenucima.Fantasticno
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
bio sam doso do 2021 god i sada usao da igram nema ni mi sejva ,trazi da krenem ispocetka .u cemu je problem
Kod mene ti je napad cijelu tekme.Drzim se te filozofije trpaj protivnika dok mozes jer kad budes htio neces moci pa ako ga primim primimafa97 je napisao/la:Kad cuvas rezultat probaj namjestiti mentalitet na defensive ili ultra defensive, onda igraci nece previse ici u napad nego ce se fokusirati na odbranuOtelo je napisao/la:Danas igram FIFU,FA Cup 3 il 4 kolo.Ugl. vodim 2:0 na poluvremnu pocetak drugog 2:1,i drzim se do 90min probise me po beku ubacise i puff 2:2.Fkt iritira jer te nenormalno stisnu kad gube i tesko je zadrzat prednost u zadnjim trenucima.Fantasticno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.