Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la Dylan Dog » 26 maj 2012, 18:24

Iskreno,poslije Portugala se puno manje nerviram zbog reprezentacije.Imamo loseg selektora i puno ispodprosjecnih igraca i to je to.
Ne kazem ja da Susic mora sve raditi onako kako ja mislim da je ispravno da bi rekao da je dobar selektor,ali zar ne postoje neke ocigledne stvari u kojima se svi slazemo i svi videmo osim Susica:

-Zahirovic igra beka na nivou igraca iz druge lige federacije-sjever,no Susic ga nastavlja forsirati na toj poziciji

-Zukanovic zasluzuje sansu da pokaze da li je bolji od Jahica,s obzirom da je 5 godina mladi i da je u idealnom timu prvenstva Belgije u godinama u kojim je Jahic igrao u 3-coj ligi Spanije,te kako Jahic igra u posljedne vrijeme za rep
rezentaciju mislim da Zukanovicu uopce ne bi bilo tesko da se pokaze boljim

-Lulic je dobar kao krilo sa defanzivnim zadacima,ali je kao bek s ofanzivnim poprilicno los

Vezni red nam je smijesan,na Rahimica u Cska i ne racunaju,drze ga cisto jer on zeli da trenira kako bi bio u formi da igra za reprezentaciju :oops: ,Medunjaninu je izgleda Susic jedini trener s kojim moze imati korektan odnos,jer gdje god covjek igra posvada se s trenerom i dobija suspenzije,nije bilo ni ocekivati da moze danas nesto odigrati..

I da,kakve su namo samo alternative,onaj krilo a ne zna centrirat loptu,drugi ne moze da opuca u okvir gola 1 na 1 s golmanom a ofanzivni vezni :roll:

O zalaganju "zvijezda" ove reprezentacije neki drugi put..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 maj 2012, 18:25

Opet ću napisati, ne treba kudit' niti jednog igrača. Nije Jahić kriv što ne zna. Mislim on zna za prosječnog fudbalera, ali za reprezentativca nije. Nije kriv Zahirovć, što ga selektor trpa na desnog beka, što momak očito nema pojma igrati to mjesto, jer sami smo se uvjerili da je dečko mnogo bolji kao defanzivni vezni. Ove nove pogotovu neću kritikovati, mogu samo pohvaliti malog Stevanovića na trci i borbenosti, mnoge bi se ''zvijezde'' mogle ugledati kako se bori za dres reprezentacije.
I na kraju, kad' će kod nas neko skontati da ne ugovara prijateljske utakmice u ovom terminu??? Ne možeš ti našem panju usaditi profesionalizam pa da igra u Real Madridu, jer njemu čim se prevenstvo završi, samo je na pameti napit' se negdje, brćkat se u moru..Neće ljudi da igraju!! Bezveze se samo nerviramo.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 maj 2012, 18:25

Begovic, Pandza, Stevanovic odigrali dobro.Katastrofa su bili Dzeko, Ibisevic, Miske, Lulic, Medo.Jahic ne moze ni pod ovo katastrofa blaga je to usporedba.Pjanic je imao par suteva pa eto i nije katastrofa.Mujdza nije bio isto los.Napadacki dvojac garantujem da bi bolje ovaj mec odigrali ovi moji sa poligona.Istina i oni ne bi dali gol ali bi trcali ko ludi.I opet znam da cu ustat u 3 da gledam ih protiv Meksika.Ako ovako budemo igrali ispod 3 komada nam ne gine.Cim su usli Long i Walters znao sam sta ce bit.Realno obojica su nam trebala dati po dva gola ali okviri gola i Begovic su to sprijecili.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 26 maj 2012, 18:26

Ovaj Dzeko je beton......za sve je kriv Mancini :lol: :lol:

Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne **** da odigra nesto...

Koja prevara od igraca.....nikad on nece biti Wc igrac nikad

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 26 maj 2012, 18:27

jelle je napisao/la:Ovaj Dzeko je beton......za sve je kriv Mancini :lol: :lol:

Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne **** da odigra nesto...

Koja prevara od igraca.....nikad on nece biti Wc igrac nikad
Tako ti je kada ti milioni udare u glavu ko sunčanica , boli te čošak sta se oko tebe dogadja :P

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 maj 2012, 18:28

Lucryler je napisao/la:Ocajno smo igrali , sreca pa imamo Begovića inace ne bi nas bilo ni na terenu koliko bi se samo obrukali.... Ako ovako budemo igrali protiv Meksika , e tek onda cemo se obrukati ... Dzeko je van forme potpuno , onaj žabar ga je devastirao... Vrancic je bio ok , imao je par izgubljenih lopti na sredini i ono primanje koje ga je oborilo , ali sve u svemu moze proci.. Najvise me odusevio mali Stevanović , od ovog malog ce biti nesto u buducnosti :))... Moramo se sabrati i to brzo , s ovakvom igrom i postavkom necemo ni 3.ce mjesto zauzeti u kvalifikacijama.. Koliko nam samo fale Spahić , Papac ...
ne ne prijatelju svaka cast susicu ali nama treba selektor koji bih tjerao da igraju prijateljske ozbiljno a ne da nas brukaju,,koji zna taktiku ,,,selektora koji ce u prijateljskim isprobavati nove igrace nove formacije nesto,a ne buljiti u teren ko djete od 5 godinaja kad god ga vidim na tv tj. prikazu ga on samo gleda,,, uglavnom danas ne znam takticki 0 igracki 00000 :ugeek: begovic super i mali stevanovic

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 26 maj 2012, 18:29

Veoma razocaravajuca igra, pogotovo u odbrani, mislim da moramo tu traziti neka rjesena jer je ocigledno da odsustvom Papca i Spahica, imamo velikih problema u zadnjoj liniji. Pozvati i isprobati Cocalica i Zukanovica, pogotovo ovog drugog koji moze koristiti, jer jasno je da par Pandza - Jahic ne pije vode. Medjutim, ono sto ohrabruje jeste Stevanovic koji je odigrao vrlo dobro, Vrancic takodjer nije bio los iako je imao jedan kiks, Alispahic ima znanja vidi se, ali u zelji da se dokaze zna nepotrebno solirati.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2012, 18:29

Sad lafo Džeku boli ona stvar, pa šta vi gledate molim vas?! Džeko je naš najbolji igrač i to ne zaboravite. Frajer igra onako kako zna, onako kako dolikuje klasičnom napadaču. Danas jednostavno nije imao dobrih prilika.
Čelik Zenica 1945

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 26 maj 2012, 18:29

Samo cu reci da je za ovog Vrancica, nas Cocalic YAYA TOURE!!!

A za ovog skrtog Alispahica, nas Stilic je Pele!!! :mrgreen:

Odlazi Pape pitaruuuu!!! :lol:
BRAVE HEART 1979-2005

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 maj 2012, 18:30

susic mora podhitno trzit nove napadace jer sa ovim zvjezdicama sto igraju u klubu po tri minute i sto su im pare udarile u mozak necemo nidokle dogurat

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 maj 2012, 18:31

Sramota na regionalnom,vjerskom,nacionalnom,etickom, etnickom i sportskom planu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 26 maj 2012, 18:31

Nimla_RZ je napisao/la:Sad lafo Džeku boli ona stvar, pa šta vi gledate molim vas?! Džeko je naš najbolji igrač i to ne zaboravite. Frajer igra onako kako zna, onako kako dolikuje klasičnom napadaču. Danas jednostavno nije imao dobrih prilika.

Trco bi on meni i u Citiju i u Rep....nebi hladio jaja.....nea vishe napadaca u modernom fudbalu da hlade jaje....prosla su ta vremena

Danas svi moraju radit i trcat

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 maj 2012, 18:32

Nimla_RZ je napisao/la:Sad lafo Džeku boli ona stvar, pa šta vi gledate molim vas?! Džeko je naš najbolji igrač i to ne zaboravite. Frajer igra onako kako zna, onako kako dolikuje klasičnom napadaču. Danas jednostavno nije imao dobrih prilika.
nimla jarane ja jos nisam vidio napadaca da u 90 minuta igre ne uputi ni jedan sut u okvir gola......izvinjavam se uputio je jedan udarac na tribine kad je sudio sviro ofsajd

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 maj 2012, 18:33

bolje da nisu ni igrali, bolje bi odigrala reprezentacija sastavljena iz premijer lige, makar bi se trudili...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 maj 2012, 18:33

kakav trener takva i ekipa.. fuj!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 maj 2012, 18:34

Džeko je trebo na klupu u 60 minuti i to me kod Papeta nervira nikad Džeku ne izvodi kad lose igra,on jest nas najbolji napadac kad se bori al kad vidis da hoda ma vadi ga odma nije on tolika zvijezda pa da ga nesmijes ni mrko pogledati i nije on Leo Messi pa da ga ostavljas u igri jer bi se mogo desit trenutak kad ce troji cu preci i dati go

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2012, 18:35

Kako nisi? Jel Ibišević uputio? Pa uopće nismo imali prilika, igre, ništa... Nek me neko ispravi al mislim da smo imali samo jedan šut u okvir gola na utakmici, onaj Pjanićev.

Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?
Čelik Zenica 1945

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 26 maj 2012, 18:35

jahic ko da je pustio korijenje nikako da skoci
pare nisu problem para NEMA

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 maj 2012, 18:35

Sve je lose danas ,bilo je lose...
Jedino ovaj Vranjes je neka dobit,mislim da treba racunat na njega,djeluje jako brz...

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 maj 2012, 18:36

Nimla_RZ je napisao/la:Kako nisi? Jel Ibišević uputio? Pa uopće nismo imali prilika, igre, ništa... Nek me neko ispravi al mislim da smo imali samo jedan šut u okvir gola na utakmici, onaj Pjanićev.

Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?
ibisevic nije igro 90 minuta da je igro mozda bi uputio

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.