Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
steta za Zeca,to je igrac mozda i u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca...ma bice on spreman za mart ako nista i utakmicu sa Rumunijom..inace fenomenalan gol..svaka cast!
baksuz,pravi bosnjo...inace svaka cast za gol ja da sam dzeko dobro bi se zamislio hocul potrcat na sljedecoj tekmi
Zao mi je Zeca jer ce biti strasan igrc inace. Mozda nas trenutno najaci napadac . Ova povreda je vrlo zafrkana tesko je totalno izlijeciti i lako se vrati.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zec je "mjesavina" Kake i Inzagija (u nesto blazim kolicinama - znaci nije poredjenje) i samo da gao opasnije povree zaobidju...Ova trenutna izgleda i nije nesto ozbiljna, ali ipak prekida ga bas kad je krenulo. Ocekujem eksploziju na proljece i otkup ugovara od strane nekoga iz liga petice...kimbo je napisao/la:Zao mi je Zeca jer ce biti strasan igrc inace. Mozda nas trenutno najaci napadac . Ova povreda je vrlo zafrkana tesko je totalno izlijeciti i lako se vrati.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
A kad se samo sjetim kako su neki eksperti s foruma govorili da nema od njega nista jer ide u tursku ligu kao propada 100%
. Sad odjednom dobar potez ispade svima...

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ma pusti...Zato je po tim istim likovima Ibricic napravio odlican potez sto je ostao u velikom Hajduku.__EmIr__ je napisao/la:A kad se samo sjetim kako su neki eksperti s foruma govorili da nema od njega nista jer ide u tursku ligu kao propada 100%. Sad odjednom dobar potez ispade svima...

Zec ima ambicije i uz to je odlican igrac. Steta sto ce propustit Slovacku, jer kako je Ibisevic krenuo, Zec bi trebo bit u prvoj postavi. Bog zna da ekipi treba osvjezenje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma nije to nikakva teza povreda eto Zeke sljedeci vikend u onom malom prozorcicu na "Livescore" 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
zna li ko jel zec igro i kako je odigro ako jest ?
Danas nije igrao.Boskvalitet je napisao/la:zna li ko jel zec igro i kako je odigro ako jest ?
Hebo te mis ja citav dan nisam nigdje maknuo iz kuce zbog Zeca kontam gledat cu ga kad ono nema ga u timu danas protiv Bucaspor-a... 
EDIT:Evo Zeko udje na pocetku drugog poluvremena...

EDIT:Evo Zeko udje na pocetku drugog poluvremena...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovoraahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
TO ZEKOOOOOOOOOOOOOOO
Zabi ga nas Zeko za 1-0
Edit: koliko se je prepao igrac naseg Zeke da ga sam sebi dade na asistenciju naravno Ermina 2-0
Zabi ga nas Zeko za 1-0
Edit: koliko se je prepao igrac naseg Zeke da ga sam sebi dade na asistenciju naravno Ermina 2-0

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 03 feb 2011, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
zabi ga zeko vode 1-0 to care,,,,,,,sony_91 je napisao/la:Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovoraahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ljepsi autogol nego Zekin.
koja je ono ohrdina iz zuto crnih.Covjek bi rekao Fenerbahce. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cim bude prikazan gol snimam pa cu postaviti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mescini da je to onaj Susicev pulen kojeg je htio nama u repku dovestiharishp je napisao/la:Ljepsi autogol nego Zekin.koja je ono ohrdina iz zuto crnih.Covjek bi rekao Fenerbahce.

"No God is Good God "
"No God is Good God "
A majko moja ja koliko klasa Zec bjezi svima ovima to je nevjerovatno,Zeko dragi pa ti mozes igrati gdje hoces koji te djavo odvede u Tursku
Nebitno za ovaj gol i za asistenciju corav vidi da kad on dirne loptu kao da je Messi za ove ostale igrace.
Mislim da Ibisevic,Muslimovic,Avdic itd nemaju sta traziti pored ovakvog Zeke i u formi Dzeke...

Nebitno za ovaj gol i za asistenciju corav vidi da kad on dirne loptu kao da je Messi za ove ostale igrace.
Mislim da Ibisevic,Muslimovic,Avdic itd nemaju sta traziti pored ovakvog Zeke i u formi Dzeke...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Opet ti se kao i obicno ne da samo slabo cini,vec pricinjava.Za_raju je napisao/la:Mescini da je to onaj Susicev pulen kojeg je htio nama u repku dovestiharishp je napisao/la:Ljepsi autogol nego Zekin.koja je ono ohrdina iz zuto crnih.Covjek bi rekao Fenerbahce.
![]()
![]()
Isto kao da si uporedio Eru Ojdanica i tog na avataru.

p.s cuj sta ga je to prizvalo u Tursku.Pa plata mu je ko i Vahi haman godisnja,eto sta ga prizvalo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 feb 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu