EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

legenda reala
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 18:50

Dylan Dog je napisao/la:Legendo,pa rekao sam ti,Acambry ce biti glavni igrac Francuske u buducnosti ;)

nego,da nam izracunaj ko su nam potencijalni protivnici u barazu definitivno :mrgreen:
Njemačka ,Poljska,Makedonija ,Švedska,Slovenija,Mađarska,Island,Češka ,Slovačka,Norveška,Rusija

Ma ko god crno nam se piše :P
Piso sam ti nešto tamo na temi o Repci ,ali nisi ulazio odavno ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jan 2012, 18:53

legenda reala je napisao/la:
effe_sa
Kakvo je stanje sa Hasom :?: ,ja sam zažmirio kad je mu pao preko noge Lijevski :x
Povreda skočnog zgloba a još nešto više će se znati nakon pretraga.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jan 2012, 18:54

Dylan Dog je napisao/la:Legendo,pa rekao sam ti,Acambry ce biti glavni igrac Francuske u buducnosti ;)

nego,da nam izracunaj ko su nam potencijalni protivnici u barazu definitivno :mrgreen:
Njemačka ,Poljska,Makedonija ,Švedska,Slovenija,Mađarska,Island,Češka ,Slovačka,Norveška,Rusija

Ma ko god crno nam se piše :P
Piso sam ti nešto tamo na temi o Repci ,ali nisi ulazio odavno ;)
Procitao sam,ponovno identican post mome,samo si malo preformulisao recenice :lol:

Pa cek kakav je sistem baraza,koliko ima ekipa u barazu da su u njega upali kao i mi,tj.igrali kvalifikacije,jelda da ce biti određeni nosioci,ali nece to biti samo ekipe koje su igrale ovo ep,vec ce ovi najjaci na jednu stranu,a s druge strane mi i ostali iz kvalifikacija te slabije ekipe s ep :?
Drugim rijecima,moguce je u barazu da se sastanu npr Svedska-Ceska :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 25 jan 2012, 18:54

Zasto ne brani vise Bitter kod Nijemaca, Heinevetter velika rupa ...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 19:02

effe_sa je napisao/la:
effe_sa
Kakvo je stanje sa Hasom :?: ,ja sam zažmirio kad je mu pao preko noge Lijevski :x
Povreda skočnog zgloba a još nešto više će se znati nakon pretraga.
Pa i nije loše ,kako je na prvi pogled izgledalo i koliki plač ,ja sam mislio da mu je prelomio u koljenu ,kako je pao na njega i koliko je ovaj vrištao :(

Žao mi Klaina od junaka ispada ,glavni negativac,a momak je samo želio sve najbolje svome timu.
Čovjek sjeo na tribinu ,a oči pune suza :roll:

Dože
Jbg kopiram te
Playoffs (June 9/10 and 16/17 2012):
The bottom 11 teams (not counting Spain and France) from the European Championships and the 7 group winners will be drawn into 9 pairings 29 Jan 2012. These nations will play a home and away 2 game playoff with the winner of each pairing qualifying for the World Championships.
Ne znam samo ovo ima

Direktno su se plasirali
Španci,Francuzi,Srbi,Hrvati i vjerovatno Danci ,Alžir,Tunis ,Egypat
Ostali se trebaju kvalifikovati.

Sljedeće prvenstvo Svjeta u Katru ,očekivati domaćina u borbi za medalje ,jbo rukomet ipak je nafta preća :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 jan 2012, 19:05

legenda reala je napisao/la:Sljedeće prvenstvo Svjeta u Katru ,očekivati domaćina u borbi za medalje ,jbo rukomet ipak je nafta preća :lol: :lol:
Sljedeće je u Španiji 2013., Katar je domaćin 2015.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 jan 2012, 19:06

Ne znams to se pravi toliki skandal od onog faula Kleina. Ono sto se desilo u nastavku akcije je nesretan slucaj ali od onog faula ima i 10 puta gorih faula koji se desavaju u toku utakmice. Pa svaki start rukom na lice, u glavu, u vrat je opasniji i tezi start od onog njegovog. Ne znam samo po cemu je onaj nas komentator to ocjenio kao zestokim startom.
Jest da je nastavak akcije i pad Lijewskog na Hassa bio vrlo nesretan i ozljede dvojice igraca ali boze moj... Start kao start uopste nije bio za crveni,po mom misljenju.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 19:08

gollum je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sljedeće prvenstvo Svjeta u Katru ,očekivati domaćina u borbi za medalje ,jbo rukomet ipak je nafta preća :lol: :lol:
Sljedeće je u Španiji 2013., Katar je domaćin 2015.
ma znam!!!!

nego sam to napisao ,sljedeće ,mislio sam poslije onog u Španiji ;)

Jao šta rade Španci ,pokušavaju izbjeći Dance ,da su Švabi pobjedili ,uvjeren sam da bi ovdje dobili 5-6 razlike :P
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 25 jan 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jan 2012, 19:10

Legendo,ja cu ti prevesti a ti sad napravi kombinacije :mrgreen: :

"Posljednih 11 ekipa(ne racunajuci Spaniju i Francusku)sa Evropskoga Prvenstva i 7 pobjednika kvalfikacionih grupa ce biti u zrijebu gdje ce se dobiti 9 parova,izvlacenje je 29.01.2012-te."

To bi znacilo da ce 2 reprezentacije s evropskoga prvenstva biti u nasoj strani zrijeba,beli ce to biti Slovacka i Ceska :x
Naravno,ako bude zrijeb podjeljen na nosioce i nenositelje,a hoce sigurno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 19:15

Dylan Dog je napisao/la:Legendo,ja cu ti prevesti a ti sad napravi kombinacije :mrgreen: :

"Posljednih 11 ekipa(ne racunajuci Spaniju i Francusku)sa Evropskoga Prvenstva i 7 pobjednika kvalfikacionih grupa ce biti u zrijebu gdje ce se dobiti 9 parova,izvlacenje je 29.01.2012-te."

To bi znacilo da ce 2 reprezentacije s evropskoga prvenstva biti u nasoj strani zrijeba,beli ce to biti Slovacka i Ceska :x
Naravno,ako bude zrijeb podjeljen na nosioce i nenositelje,a hoce sigurno.
Pa znaš da EHF uvjek ide u korist velikih reprezentacija ;)
Šta se imaš pitati.
Nisu ni oni toliko ludi,pa da im se sastanu u baražu Njemačka -Švedska i jedna od dvije najveće rukometne sile ispadne ;)
Jedna ova slabija će dobiti lakšeg protivnika ,ostali favoritit će svi biti u boljem položaju.
Od slabijih vjerovatnoi Austrija jedina može dalje i ona će dobiti nekog od Čeha ,Slovaka ili Makedonaca ;)

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 25 jan 2012, 19:20

Da Austriji daju jednog od tih protivnika koje si napisao svejedno bi Austrijanci popusili nula su oni u rukometu
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 19:23

Rukomet do smrti je napisao/la:Da Austriji daju jednog od tih protivnika koje si napisao svejedno bi Austrijanci popusili nula su oni u rukometu
Nisu nula u rukometu .
Imaju Silagzya ,Webera ,onog golmana Srbina i još nekoliko solidnih igrača ;) sva trojica u Bundesligi
Selektor im je takođe u Njemačkoj ,čini mi se negdje trener
Sad mi to prvo pada napamet ;)

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 25 jan 2012, 19:28

Rukomet do smrti je napisao/la:Da Austriji daju jednog od tih protivnika koje si napisao svejedno bi Austrijanci popusili nula su oni u rukometu
Nisu nula u rukometu .
Imaju Silagzya ,Webera ,onog golmana Srbina i još nekoliko solidnih igrača ;) sva trojica u Bundesligi
Selektor im je takođe u Njemačkoj ,čini mi se negdje trener
Sad mi to prvo pada napamet ;)
Pa gdje su bili prije tog evropskog prvenstva u Austriji??? Eto napravili tim za to prvenstvo i bili 9. pored domaceg terena, i nigdje ih poslije nema. Hoces reci da bi Makedonce mogli izbaciti u barazu pa ovi bi ih rastavili na dijelove. I Češka bi to riješila. Nisam mislio da su nula kao npr VB ili Kipar ali nista oni posebno nisu.

P.S. da bili su 18 na svjetskom u Švedskoj ali stvarno to nisu impresivni rezultati Slovačka ih je tu dobila
Zadnja izmjena: Rukomet do smrti, dana/u 25 jan 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 jan 2012, 19:37

Danci uzimaju EP ;) :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jan 2012, 19:41

Danci se vratili iz "mrtvih" na ovom EP i sada su veoma blizu osvjanja medalje, no koje ce boje biti ostaje da se vidi.
Dakle u polufinalu igraju:

Danska - Spanija
Srbija - Hrvatska

Danci posljednjih 8 godina konstantno medju cetiri najbolje ekipe - bilo da se radi o EP ili SP. Ja se iskreno nadam reprizi finala iz Norveske pa nek pobjedi kvalitetnija ekipa.

Ako se ne varam Danci su igrali bez tri standardna igraca - koji su odsutni zbog povreda - na ovom EP-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2012, 19:42

Adinjo je napisao/la:Danci prolaze u semi...

I sad uzimaju EP ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 25 jan 2012, 19:45

Adinjo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Danci prolaze u semi...

I sad uzimaju EP ;)
Ja bih volio da Danci uzmu meni lično igraju najljepši rukomet zadnjih godina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2012, 19:45

Rukomet do smrti je napisao/la: Pa gdje su bili prije tog svjetskog prvenstva u Austriji??? Eto napravili tim za to prvenstvo i bili 9. pored domaceg terena, i nigdje ih poslije nema. Hoces reci da bi Makedonce mogli izbaciti u barazu pa ovi bi ih rastavili na dijelove. I Češka bi to riješila. Nisam mislio da su nula kao npr VB ili Kipar ali nista oni posebno nisu.
Pa nigdje ,ali od ovih iz kvalifikacija,možda imaju najbolje šanse za plasman ;)
Ma sve to tu negdje Crnogorci,Rumuni,Austrijanci,mi po 1-2 dobra igrača i ostalo prosjek .
Igrali su i na SP 2011.
Pobjedili Brazil,od ostalih protivnika gubili tjesno u svim mečevima,baš se sad sjetih da sam gledo većinu njihovih utakmica sa SP .
Mađare i Islanđane imali do pred sami kraj,vodili čitavo vrijeme ,i na kraju izgubili nisu imali snage do kraja da izdrže ;)
Imaju nastup na EP i SP ,imaju bolje lobije u EHF-u finasijski su najjači .
Sigurno ako se od oovih slabiji bude ko gurao,to će biti oni ;)

I sigurno ih ne bi tako lahko pobjedili Česi i Slovaci npr,ni Makedonci nisu neka sila ,ovo je samo jedan bljesak,ne bi me iznenadilo da se na prvenstvo u Španiju nikako i ne plasiraju . ;)

Ja bi volio da mi dobijemo Makedonce uz Terzića smo tu s njima ,ovdje pobjeda 2-3 gola razlike ,uvjek smo ih dobijali,tamo ginuti pa šta bude .

Iako sam uvjeren da nas čeka Njemačka,Švedska,Norveška,Mađarska i neko od tih renomiranih protivnika ;)

Danci ni u najačem sastavu ovoj Španiji ne mogu ništa ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 jan 2012, 19:49

@legendo ,nešto su mi ovi golmani Španaca potanki ,znaš li nešto više o njima ?
You'll never walk alone.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 25 jan 2012, 19:50

amerosm je napisao/la: Danci posljednjih 8 godina konstantno medju cetiri najbolje ekipe - bilo da se radi o EP ili SP. Ja se iskreno nadam reprizi finala iz Norveske pa nek pobjedi kvalitetnija ekipa.

.
nisu bili u polufinalu na zadnjem EP....ni na olimpijadi 2008

nego smiješni ste sa ovim "sigurnim" prognozama
ovi osvajaju,ovi ovima ne mogu ništa....sve kao stručnjaci ili vidovnjaci :D

sve je otvoreno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.