Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Ide Diethart
A ide i Simon Amman, proradio je Švicarac na turneji napokon
A ide i Simon Amman, proradio je Švicarac na turneji napokon
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Amman win
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 29 dec 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bgm, uze Simi prvo takmicenje..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Prevc i Diethart jednak broj bodova.
Svaka čast Diethart-u ili kao što kaže Šuko : "Bravo majstore".
Amman ipak prvi za 4 boda ispred Bardala.

Svaka čast Diethart-u ili kao što kaže Šuko : "Bravo majstore".

Amman ipak prvi za 4 boda ispred Bardala.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 29 dec 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
20,3 je razlika.
Kakav kiks Šlirija, al vratit će ovo on do kraja
aj nek neko izračuna koliko Šliri zaostaje za Amanom pls 

15.10.2013.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto gore sam napisao, razlika je 20,3.Kaunas je napisao/la:aj nek neko izračuna koliko Šliri zaostaje za Amanom pls
nisam vidioDukeOfWellington je napisao/la:Eto gore sam napisao, razlika je 20,3.Kaunas je napisao/la:aj nek neko izračuna koliko Šliri zaostaje za Amanom pls

btw. hvala
15.10.2013.
Stoch za Ammanom zaostaje 29,9 bodova. Nije nenadoknadivo. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
KONACNO!
2 godine.. 2 godine od zadnje pobjede
Samo nastaviti u ovom ritmu, da se vrati ondje gdje treba da bude
2 godine.. 2 godine od zadnje pobjede

Samo nastaviti u ovom ritmu, da se vrati ondje gdje treba da bude

Amman standardno proradi kad je vrijeme za OI
Kako je ovaj Ammann neobičan takmičar,čudo jedno. Sjećam se kako je uzeo prve dvije olimpijske medalje. Pojavio se niotkud i onda opet nestao. Nadam se da će osvojiti ovu Turneju i još dva zlata na OI. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vrhunski talenat kojem je mrsko trenirat' cijelo vrijeme i ispod časti konkurisat' za pobjede na "običnim" takmičenjima. Aktivira se pred OI, tempira formu da tad bude najjači i to je to. Uz to je imao i sreće jer osvojiti doppelpack na OI je nešto što će teško ikad ikom više poći za rukom, a on je to napravio dva puta.
2 godine ne pobijedi i kojeg li cuda u olimpijskoj godini ponovo dobra forma i pobjedaDukeOfWellington je napisao/la:Vrhunski talenat kojem je mrsko trenirat' cijelo vrijeme i ispod časti konkurisat' za pobjede na "običnim" takmičenjima. Aktivira se pred OI, tempira formu da tad bude najjači i to je to. Uz to je imao i sreće jer osvojiti doppelpack na OI je nešto što će teško ikad ikom više poći za rukom, a on je to napravio dva puta.

da ima jacu reprenzetaciju imao bi on jos medalja sa OI al steta

kad je na rasporedu Garmiš?
15.10.2013.
Dienstag, 31. Dezember 2014
11.45 Uhr: Offizielles Training
14:00 Uhr: Qualifikation
Mittwoch, 1. Januar 2014
12.30 Uhr: Probedurchgang
14.00 Uhr: 1. Wertungsdurchgang
anschließend Finale und Siegerehrung
11.45 Uhr: Offizielles Training
14:00 Uhr: Qualifikation
Mittwoch, 1. Januar 2014
12.30 Uhr: Probedurchgang
14.00 Uhr: 1. Wertungsdurchgang
anschließend Finale und Siegerehrung
hvalaa 

15.10.2013.

Simon se ponovo budi kada je najbitnije. Toplo se nadam da će osvojiti Novogodišnju turneju, jedino to mu nedostaje. Ne bi bilo loše ni da uzme peto (
) zlato na trećim ZOI, kad već od Ahonena nema hajra.
Sada slijedi Garmisch. Ammann se ponovo nameće kao favorit, mislim da je dovoljna sama činjenica da je on rekorder skakonice. GP mi je oduvijek bila najdraža među četiri skakonice, valjda zbog tradicije održavanja skokova. Često se dese nepredviđeni rezultati koji zatalasaju poredak i unesu dodatno uzbuđenje.
Gregor i dalje ima šanse za osvajanje, a sve što treba uraditi je zadržati priključak u Partenkirchenu i pobijediti na skakonicama u Austriji. Malo li je.
Prošla godina je dobra škola svima da Schlierija nikad ne treba otpisivati, a to je najbolje na svojoj koži osjetio Jacobsen.
Čak i Morgija ne treba stavljati u drugi plan, lako se može desiti da i on osvoji turneju. Bardal isto tako.
Samo se nadam da u nastavku neće biti problema s uslovima. U Oberstdorfu je to izgledalo poprilično dobro, valjda će i u naredna 3 takmičenja proći sve u najboljem redu.

Sada slijedi Garmisch. Ammann se ponovo nameće kao favorit, mislim da je dovoljna sama činjenica da je on rekorder skakonice. GP mi je oduvijek bila najdraža među četiri skakonice, valjda zbog tradicije održavanja skokova. Često se dese nepredviđeni rezultati koji zatalasaju poredak i unesu dodatno uzbuđenje.
Gregor i dalje ima šanse za osvajanje, a sve što treba uraditi je zadržati priključak u Partenkirchenu i pobijediti na skakonicama u Austriji. Malo li je.

Čak i Morgija ne treba stavljati u drugi plan, lako se može desiti da i on osvoji turneju. Bardal isto tako.
Samo se nadam da u nastavku neće biti problema s uslovima. U Oberstdorfu je to izgledalo poprilično dobro, valjda će i u naredna 3 takmičenja proći sve u najboljem redu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.