OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Prva četvrtina u Višegradu: Varda - Sloboda 17:16
Pobjeda je bolja od orgazma!
Poluvrijeme 29-29 .
-
- Kontakt:
64-56 ocekivani poraz izgleda od Vardewienultras je napisao/la:rezultat,znal ko
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
ma nema veze,kako smo upali u ligu,i zakolko smo sklepali ekipu,dobro je i ovo.bice bolje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Pa sta bi sa titule i play offa? sad poraz odjednom dobro je i ovo ?wienultras je napisao/la:ma nema veze,kako smo upali u ligu,i zakolko smo sklepali ekipu,dobro je i ovo.bice bolje

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
pa jasta je nego dobro,porazi su sastavni dio igre,da nisi mislio dacemo se prosetati ligom...harry_90 je napisao/la:Pa sta bi sa titule i play offa? sad poraz odjednom dobro je i ovo ?wienultras je napisao/la:ma nema veze,kako smo upali u ligu,i zakolko smo sklepali ekipu,dobro je i ovo.bice bolje

play off nije ni bio cilj,nit ce biti,ali ako vec su u vrhu,u bod dva,zar je zabranjeno nadati se
Nije se zabranjeno nadati,vec mi brate cudno do neki dan pises play off,pa titulaa..nakon poraza dobro je i ovo kako smo ekipu sklepali itd.. vjerovatno bi se oni i danas dan patili u A1 ligi,da nije Brotnjo odustao ja mislim i upali preko veze
... prosjek ekipa i nista vise..Mula je tu malo na pocetku i odee verovatno...
Hoce biti kombi pred narednu utakmicu po gradu da zujii ?

-
- Kontakt:
pa ja vjerujem i dalje u play of,a mislio sam titulu u ovoj sabaniji,da budu prvi,ne titulu u plax of 

A što ti izbjegavaš da odgovoriš na ono pitanje vezano za Olimpik ? I ja navijam za FK Slobodu, sad da ja tebe pitam hoće l' bit više šta od one fuzije sa Olimpikom, pošto si bio pravo zagrijan za tu ideju.harry_90 je napisao/la:Nije se zabranjeno nadati,vec mi brate cudno do neki dan pises play off,pa titulaa..nakon poraza dobro je i ovo kako smo ekipu sklepali itd.. vjerovatno bi se oni i danas dan patili u A1 ligi,da nije Brotnjo odustao ja mislim i upali preko veze... prosjek ekipa i nista vise..Mula je tu malo na pocetku i odee verovatno...
Koji kompleksi kod pojedinih ljudi,nevjerovatno.Gledaj i ja za Real navijam,pa nikad ne dodjem na pdf Barcelona i ne podje.bavam jer nemam razloga.Ne podržavaš OKK,ok al daj ohladi malo više,raduješ se porazu više nego da tvoj omiljeni klub pobjedi.Došlo nešto od sporta u grad,ljudi gledaju,omladina ide na utakmice umjesto da pije i drogira se,zanimljivija veče u monotonoj Tuzli i ti našo hejtat zbog nekih glupostiharry_90 je napisao/la:Nije se zabranjeno nadati,vec mi brate cudno do neki dan pises play off,pa titulaa..nakon poraza dobro je i ovo kako smo ekipu sklepali itd.. vjerovatno bi se oni i danas dan patili u A1 ligi,da nije Brotnjo odustao ja mislim i upali preko veze... prosjek ekipa i nista vise..Mula je tu malo na pocetku i odee verovatno...
Nad tobom sunce najljepše sja
NeceCoraco je napisao/la:A što ti izbjegavaš da odgovoriš na ono pitanje vezano za Olimpik ? I ja navijam za FK Slobodu, sad da ja tebe pitam hoće l' bit više šta od one fuzije sa Olimpikom, pošto si bio pravo zagrijan za tu ideju.harry_90 je napisao/la:Nije se zabranjeno nadati,vec mi brate cudno do neki dan pises play off,pa titulaa..nakon poraza dobro je i ovo kako smo ekipu sklepali itd.. vjerovatno bi se oni i danas dan patili u A1 ligi,da nije Brotnjo odustao ja mislim i upali preko veze... prosjek ekipa i nista vise..Mula je tu malo na pocetku i odee verovatno...

Nije al' malo sutra, nije ni Dita ugašena već je njen rad zamrznut ako ćemo igru riječi. Vrati film u nazad pa se sjeti na čiji račun bi se spojio Olimpik, na račun OFK Sloboda. Vodio bi nam i Gracić fudbal, sreća naša pa odustade, iz nepoznatih razloga (barem meni nepoznatih).harry_90 je napisao/la:NeceCoraco je napisao/la:A što ti izbjegavaš da odgovoriš na ono pitanje vezano za Olimpik ? I ja navijam za FK Slobodu, sad da ja tebe pitam hoće l' bit više šta od one fuzije sa Olimpikom, pošto si bio pravo zagrijan za tu ideju.harry_90 je napisao/la:Nije se zabranjeno nadati,vec mi brate cudno do neki dan pises play off,pa titulaa..nakon poraza dobro je i ovo kako smo ekipu sklepali itd.. vjerovatno bi se oni i danas dan patili u A1 ligi,da nije Brotnjo odustao ja mislim i upali preko veze... prosjek ekipa i nista vise..Mula je tu malo na pocetku i odee verovatno...
Hoce biti kombi pred narednu utakmicu po gradu da zujii ?zato sto se tu nije primjenjivalo gasenje FK Slobode,kao KK radi necijih talova
bevba nam vodi kosarku u gradu,dovoljno receno ...
Pa kad skontas druze covjek od Olimpica napravi klub,stabilnog premijerligasa u vrhu tabele..dok druze realno sta ce beVbic,neuspjeli ministar u federaciji i da ne nabrajam dalje,znas i ti dosta toga
..bevba mutniji od jale ..

-
- Kontakt:
bice uspjesan dokle god mogne prat pare preko olimpika..onda slijedi slobodan pad..odusto je zbog duga,prejebo se u racunici,i imena,nije mu dopusteno neke stvariharry_90 je napisao/la:Pa kad skontas druze covjek od Olimpica napravi klub,stabilnog premijerligasa u vrhu tabele..dok druze realno sta ce beVbic,neuspjeli ministar u federaciji i da ne nabrajam dalje,znas i ti dosta toga..bevba mutniji od jale ..
Prvo treba razdvojiti mogućnosti i realnu situaciju. Realna situacija je bila da se Sloboda ugasi kao i Dita. Mogućnosti su bile da nešto postignemo zajedno sa Olimpikom.
Kakvi su i Berbica i Gracić kao biznismeni i ličnosti je druga stvar. Sjeti se da je Olimpik odigrao 2 utakmice na Tušnju, a možeš li zamislit situaciju da smo se spojili sa Olimpikom, pa se taj klub vratio na Otoku, kao što se Olimpik vratio na Otoku. Kolike rogove bi nam stavili ? Nijaz jest podigao klub, sad je faktički njegov privatni klub preko kojeg pere novac, uzima pare i jedini cilj mu je Evropa da i tu šta izvuče, jer šta će mu titule bez navijača.
Treba sagledati šta smo imali a šta možemo imati, Sloboda je Sloboda bila FK, KK, RK. Ti ako podržavaš da se jedan klub ugasi pa startuje, nema razloga da pljuješ i blatiš drugi klub iz našeg društva jer je učinio to isto, čak i na pošteniji način. Tebi više smeta Berba nego OKK.
Kakvi su i Berbica i Gracić kao biznismeni i ličnosti je druga stvar. Sjeti se da je Olimpik odigrao 2 utakmice na Tušnju, a možeš li zamislit situaciju da smo se spojili sa Olimpikom, pa se taj klub vratio na Otoku, kao što se Olimpik vratio na Otoku. Kolike rogove bi nam stavili ? Nijaz jest podigao klub, sad je faktički njegov privatni klub preko kojeg pere novac, uzima pare i jedini cilj mu je Evropa da i tu šta izvuče, jer šta će mu titule bez navijača.
Treba sagledati šta smo imali a šta možemo imati, Sloboda je Sloboda bila FK, KK, RK. Ti ako podržavaš da se jedan klub ugasi pa startuje, nema razloga da pljuješ i blatiš drugi klub iz našeg društva jer je učinio to isto, čak i na pošteniji način. Tebi više smeta Berba nego OKK.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Berba je političar a ne biznismen
...a ekipu mora pojacati ako hoce play off..ok nisu ambicije, al tako ce sami sebe sje.at...dolazit ce raja po godine, godinu da gleda Vardu, Dardu, ovo-ono i nase levate na terenu, al samo je pitanje vremena kad ce se raja zazelit prave kosarke..
racunica je prosta, imas 5000 ljudi u dvorani, samim tim imas i obavezu da tim ljudima nesto pruzis. posebno nama Tuzlacima kad znas koliko smo zajebanog ukusa

racunica je prosta, imas 5000 ljudi u dvorani, samim tim imas i obavezu da tim ljudima nesto pruzis. posebno nama Tuzlacima kad znas koliko smo zajebanog ukusa

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja nisam bio zagrijan za OKK, ali ipak sam isao i na utakmice (neke) dok su bili u cvaji. Idem i sada ali sa manje zara nego kao kada je KK Sloboda igrala. Idem i ici cu jer ovo je ipak Sloboda.
Postoji jedno ali? Sta kada se zasitim drugorazredne kosarke i nicega novog.
Klub se mora dizati na veci nivo, to je neophodno da bi se zadrzao pun Mejdan. Moze ovako jos ove sezone, ali iduce vec mora biti stepenik vise. Inace i ovaj klub ce ostati bez podrske.
Medjutim, nama je sada prioritet da se FK Sloboda vrati tamo gdje pripada.
Postoji jedno ali? Sta kada se zasitim drugorazredne kosarke i nicega novog.
Klub se mora dizati na veci nivo, to je neophodno da bi se zadrzao pun Mejdan. Moze ovako jos ove sezone, ali iduce vec mora biti stepenik vise. Inace i ovaj klub ce ostati bez podrske.
Medjutim, nama je sada prioritet da se FK Sloboda vrati tamo gdje pripada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa to sam isto i ja pisao...prosjek od 5 milja neces zadrzat sa tim vardama i leotarima..to je jednostavno tako...raju sa kombijima i euforijom mozes lozit jos max do kraja sezone...za 5 milja u mejdanu IMAS OBAVEZU...5 MILJA TI TRAZI REZULTAT...stepenik vise...e tu sad nastupa problem...stepenik vise ti je ta ABA...a za to moras skinuti ili dodigovu igracku il hercegovce...fora je u tome sto ta 2 JEDINA PROFESIONALNA KOSARKASKA kluba u BIH su najmanje 5 stepenica iznad...o kotizaciji za ABA je suvisno i pricat...bevba ako zadrzi ove hiljade gledalaca i iduce sezone ja cu mu prvi g.u.z.i.c.u poljubit i otici cu u mejdan da vidim to cudo...da ekipa koja igra ovu smijesnu ligu ima takav strasan prosjek...ultrasstyle_tz je napisao/la:Berba je političar a ne biznismen...a ekipu mora pojacati ako hoce play off..ok nisu ambicije, al tako ce sami sebe sje.at...dolazit ce raja po godine, godinu da gleda Vardu, Dardu, ovo-ono i nase levate na terenu, al samo je pitanje vremena kad ce se raja zazelit prave kosarke..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
stvarno smo mi tuzlaci cudo,pa nemoze sve za dva mjeseca,polagano ljudi
jbt siguran sam ako se uspiju plasirati u taj **** play off,a vjerujem da hoce,dovest ce sigurno 4,5 igraca,
ovaj klub i moze samo naprijed,jer dolazi sa dna..za godinu dvije siguran sam u tu famoznu aba ligu,ove ako osvoje ovu smjesnu ligu,i ucestvuju u play off,premija,

jbt siguran sam ako se uspiju plasirati u taj **** play off,a vjerujem da hoce,dovest ce sigurno 4,5 igraca,
ovaj klub i moze samo naprijed,jer dolazi sa dna..za godinu dvije siguran sam u tu famoznu aba ligu,ove ako osvoje ovu smjesnu ligu,i ucestvuju u play off,premija,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.