Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Sesar na stranu, ali sta onaj Svraka radi u reprezentaciji? Prosjecan igrac Premijer Lige. Boze sacuvaj. Nema trenutno boljeg od Zahirovica. Vezni red sa Pjanicem i Besicem protiv Grcke? Ne hvala. Treba nam neko malo jaci tu uz Miralema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo 

- ASD
- Kontakt:
Sesar se dosta popravio od tog vremena.dijalog je napisao/la:ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo
jest sigurno se popravio igranjem u gradini ili gabeliASD je napisao/la:Sesar se dosta popravio od tog vremena.dijalog je napisao/la:ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo
- ASD
- Kontakt:
Neces vjerovati da Zahirovic igra protiv ekipa slabijeg kvaliteta.dijalog je napisao/la:jest sigurno se popravio igranjem u gradini ili gabeliASD je napisao/la:Sesar se dosta popravio od tog vremena.dijalog je napisao/la:ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo
zahirović i sesar su višak i ne treba ih više pozivati u reprezentaciju. + svraka i šunjić
- ASD
- Kontakt:
Za Zahirovica,Sunjica i Svraku se slazem ali sam misljenja da Sesaru treba pruziti sansu,ako se ne pokaze otjerati ga.dijalog je napisao/la:zahirović i sesar su višak i ne treba ih više pozivati u reprezentaciju. + svraka i šunjić
Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci
,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..

fakat su ovdije neki na cudnim drogamaaqarius je napisao/la:Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- ASD
- Kontakt:
Upravu si,ipak je on Sejin.aqarius je napisao/la:Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..

- ASD
- Kontakt:
I Kvesic.bagrcavi je napisao/la:E čuj Sesar![]()
![]()
![]()
Kvesić možda jer nemamo lijevog beka, a Sesar ili bilo ko iz PLBiH na poziciju zadnjeg veznog nikad u životu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Da, ali Bešić dobiva poziv, dok Zolotić ne. Znači Zolotić umjesto ove dvojice da dobije poziv, Sesara i Svrake. Džaba Pape zove tolike vezne igrače, a samo dva napadača u repci. Bolje nek se tome posveti.Devil je napisao/la:Besic je po meni tata za svu trojicu.Nimla_RZ je napisao/la:Meni se iskreno više dopada igra Zolotića iz Želje od Sesara ili Svrake, prije bih ovog momka zvao. Odličan je.
Čelik Zenica 1945
Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Nekako mi se od Zeljini najvise dopada kao igrac Zolotic.Od njega se moze dosta ocekivati u buducnosti,a do tada na mjestu defanzivnog veznog boljeg od Zahirovica nemamo.
Nekako mi se od Zeljini najvise dopada kao igrac Zolotic.Od njega se moze dosta ocekivati u buducnosti,a do tada na mjestu defanzivnog veznog boljeg od Zahirovica nemamo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Razlog sto ih poziva je,po mom misljenju,da i mladi igraci iz PL vide da mogu dobiti poziv reprezentacije ukoliko pruze dobre partije,i da se imaju onda necem nadat.Naravno da mu nikad nece past na pamet da ih ubacuje u igru.Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Nad tobom sunce najljepše sja
To!!!pinoglavi je napisao/la:Razlog sto ih poziva je,po mom misljenju,da i mladi igraci iz PL vide da mogu dobiti poziv reprezentacije ukoliko pruze dobre partije,i da se imaju onda necem nadat.Naravno da mu nikad nece past na pamet da ih ubacuje u igru.Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Samo sve vecim nekvalitetom ne da se nece novi igraci pozvati,nego se pozdraviti i sa ovim iz ''izloga''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji
Mislim,naša liga jest loša,ali haman ovdje Sušić ima dosta istomišljenjika sa stavom da su i ostale ekipe iz HNL-a osim Dinama svemirski brod za ekipe iz naše lige.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji

Mislim,naša liga jest loša,ali haman ovdje Sušić ima dosta istomišljenjika sa stavom da su i ostale ekipe iz HNL-a osim Dinama svemirski brod za ekipe iz naše lige.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jah i kad sa takvim igracima drzis vec cetiri uzastopna kola prvo mjesto u kvalifikacijama,stvar je za Hamsikovce jos zayebanija.Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Po meni nije Hajduk jaci od Zelje i Sarajeva,niti je Vrsajevic bolji nesto od Sesara i Svrake zato mi je muka vidjeti ga na popisu reprezentativaca.Osim Zahirovica iz druge ruske lige nema nitko,a Zahir nam je itekako potrebanDylan Dog je napisao/la:Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.