Adnan Zahirović

Cartman
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2012, 00:18

Sesar na stranu, ali sta onaj Svraka radi u reprezentaciji? Prosjecan igrac Premijer Lige. Boze sacuvaj. Nema trenutno boljeg od Zahirovica. Vezni red sa Pjanicem i Besicem protiv Grcke? Ne hvala. Treba nam neko malo jaci tu uz Miralema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 09:33

ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo :roll:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 nov 2012, 09:43

dijalog je napisao/la:ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo :roll:
Sesar se dosta popravio od tog vremena.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 10:01

ASD je napisao/la:
dijalog je napisao/la:ma tog sesara šutnuli iz dinamove filijale, a alispahića ne zove koji igra za dinamo :roll:
jest sigurno se popravio igranjem u gradini ili gabeli

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 nov 2012, 10:03

dijalog je napisao/la:
ASD je napisao/la:
jest sigurno se popravio igranjem u gradini ili gabeli
Neces vjerovati da Zahirovic igra protiv ekipa slabijeg kvaliteta.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 10:04

zahirović i sesar su višak i ne treba ih više pozivati u reprezentaciju. + svraka i šunjić

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 nov 2012, 10:10

dijalog je napisao/la:zahirović i sesar su višak i ne treba ih više pozivati u reprezentaciju. + svraka i šunjić
Za Zahirovica,Sunjica i Svraku se slazem ali sam misljenja da Sesaru treba pruziti sansu,ako se ne pokaze otjerati ga.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 nov 2012, 10:19

Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci :o ,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 nov 2012, 10:22

aqarius je napisao/la:Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci :o ,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..
fakat su ovdije neki na cudnim drogama :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 nov 2012, 10:25

aqarius je napisao/la:Zahiraga na svojoj poziciji da nema mjesta u repci :o ,ma dajte molim vas..sreća pa se mi sa foruma ne pitamo..
Upravu si,ipak je on Sejin. :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 10:34

E čuj Sesar :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 nov 2012, 10:36

bagrcavi je napisao/la:E čuj Sesar :lol: :lol: :lol: :lol:
I Kvesic.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 10:39

Kvesić možda jer nemamo lijevog beka, a Sesar ili bilo ko iz PLBiH na poziciju zadnjeg veznog nikad u životu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 nov 2012, 10:43

Devil je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Meni se iskreno više dopada igra Zolotića iz Želje od Sesara ili Svrake, prije bih ovog momka zvao. Odličan je.
Besic je po meni tata za svu trojicu. ;)
Da, ali Bešić dobiva poziv, dok Zolotić ne. Znači Zolotić umjesto ove dvojice da dobije poziv, Sesara i Svrake. Džaba Pape zove tolike vezne igrače, a samo dva napadača u repci. Bolje nek se tome posveti.
Čelik Zenica 1945

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 16:04

Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Nekako mi se od Zeljini najvise dopada kao igrac Zolotic.Od njega se moze dosta ocekivati u buducnosti,a do tada na mjestu defanzivnog veznog boljeg od Zahirovica nemamo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 nov 2012, 16:09

Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Nekako mi se od Zeljini najvise dopada kao igrac Zolotic.Od njega se moze dosta ocekivati u buducnosti,a do tada na mjestu defanzivnog veznog boljeg od Zahirovica nemamo.
Razlog sto ih poziva je,po mom misljenju,da i mladi igraci iz PL vide da mogu dobiti poziv reprezentacije ukoliko pruze dobre partije,i da se imaju onda necem nadat.Naravno da mu nikad nece past na pamet da ih ubacuje u igru.
Nad tobom sunce najljepše sja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2012, 18:02

pinoglavi je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Razlog sto ih poziva je,po mom misljenju,da i mladi igraci iz PL vide da mogu dobiti poziv reprezentacije ukoliko pruze dobre partije,i da se imaju onda necem nadat.Naravno da mu nikad nece past na pamet da ih ubacuje u igru.
To!!!
Samo sve vecim nekvalitetom ne da se nece novi igraci pozvati,nego se pozdraviti i sa ovim iz ''izloga''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 18:08

Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji :mrgreen:
Mislim,naša liga jest loša,ali haman ovdje Sušić ima dosta istomišljenjika sa stavom da su i ostale ekipe iz HNL-a osim Dinama svemirski brod za ekipe iz naše lige.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2012, 18:29

Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji :mrgreen:
Mislim,naša liga jest loša,ali haman ovdje Sušić ima dosta istomišljenjika sa stavom da su i ostale ekipe iz HNL-a osim Dinama svemirski brod za ekipe iz naše lige.
Jah i kad sa takvim igracima drzis vec cetiri uzastopna kola prvo mjesto u kvalifikacijama,stvar je za Hamsikovce jos zayebanija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 18:43

Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo.
Po meni nije Hajduk jaci od Zelje i Sarajeva,niti je Vrsajevic bolji nesto od Sesara i Svrake zato mi je muka vidjeti ga na popisu reprezentativaca.Osim Zahirovica iz druge ruske lige nema nitko,a Zahir nam je itekako potreban :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.