Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sabinho
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2013, 18:19

M4kaveli je napisao/la:Ja sam to davno rekao.
I nije to samo do toga sto je on slab u duelu nego sto je Vedo tehnicki veoma slab.
To mu je najveca mana uz dribling kojeg skoro i da nema.
I nema tu mrznje nego tako realno stoje stvari.
Meni ce uvijek biti drag jer je nas, dobar je momak i uvijek ostavi srce na terenu.
Tu mu se nema sta prigovoriti, ali da je klasa nije.
On je otprilike prosjecan igrac ili mozda to ipak grubo zvuci.
Igrac srednje klase. :)
Aj drago mi je da ima neko ko dijeli moje misljenje i ko je objektivan. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 mar 2013, 18:29

Sabinho je napisao/la:Pa nasi ljudi o njemu pricaju kao o Drogbi
Kakvom Drogbi pobogu, ne znam o čemu pričaš :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2013, 18:48

zizu1991 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa nasi ljudi o njemu pricaju kao o Drogbi
Kakvom Drogbi pobogu, ne znam o čemu pričaš :?
Aludiram na ovakve situacije:gledam utakmicu Stuttgarta-,i Vedo zabije sa penala.I sad ja ulazim na fb i pet onih sportskih grupa stavlja objave:"Plavooki bombarder zabio u porazu Stuttgart-a",i onda u tekstu stoji da je zabio gol sa penala.Onda ispod vidim 50 komentara,i citam svaki od njih,i otprilike ovako zvuce. "Vedooo najbolji napadac BL","Plavooki bombarder reseta protivnicke mreze", "Realno,najbolji napadac BL", "Ubica", "Nezaustavljivi".Ali poenta je u tome ko ej gledao tu istu tekmu i ko je objektivan shvatio bi da je taj penal jedan od njegovih rijetkih dodira sa loptom iz koje se rodilo nesto pozitivno za njegov tim,nije mogao dobiti nikako duele sa protivnickim igracima. Ja sam "kao o Drogbi" ne bukvalno ne znam jesi li skontao,ali ako koristis drustvene mreze pogledaj komentare nasih ljudi na to kad Ibisevic zabije gol,i onda uzmi i pogledaj tu utakmicu i vidi kako ju ej odigrao,sve ce ti biti jasno.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 25 mar 2013, 18:51

Bolje da ne govorimo o nasim igracima.Tu je rijetko ko objektivan :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2013, 19:02

darker10 je napisao/la:Bolje da ne govorimo o nasim igracima.Tu je rijetko ko objektivan :D
A znam brate ja ga volim zato sto je Bosanac ali sam morao napisati i njegovo ime na ovu temu kad citam i slusam komentare nasih ljudi na racun njegove igre protiv Grcke.Kazu fantastican,nevjerovatan,a normalno ima i objektivnih koji kazu onako realno kako je odigrao. Ja bi volio samo da se izbroji koliko je puta pao jbg,bas je cesto bio na podu a bar u 60% tih situacija ja mu kao vatreni navijac ne bi svirao faul.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 25 mar 2013, 19:05

Ma Vedo je odigrao onu jednu polusezonu maestralno.Ko zna sa bi bilo da se nije povrijedi,ali poslije toga vise nije bio isti.Meni je to slicna situacija Torresovoj,i on je imao prije 2-3 godine dosta problema s tim povredama i nikada se nije vratio.Prvo je izgubio u trci,pa onda i u glavi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 mar 2013, 19:07

Sabinho je napisao/la:zabio gol sa penala
Ne daje on golove samo sa penala kako ti hoćeš da prikažeš, ako ti smeta to što oni pišu po fb, njima se na fb obrati a nemoj nama ovamo filozofirati, niko od nas ne stavlja njega u koš sa najvećim napadačima svijeta.

Mi svi dobro znamo njegove mogućnosti, i on svoje prednosti veoma dobro iskorištava. Njegovi padovi u duelu su uzrok njegove fizičke konstitucije jer on nije igrač koji će pasti tek tako da bi iznudio faul ili potencijalni žuti karton.

Sjeti se samo sezone kada je oborio rekord Gerda Mullera sa svojih 18 golova kada je u Minhenu " otresao " Odda i zabio gol za vodstvo. Njegova trenutna forma je izvanredna s obzirom na doprinos njegove ekipe njemu kao napadaču.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 mar 2013, 19:12

Greivis je napisao/la:@Devil
Kao prvo nisam navijac Real Madrida.
Eto, kazes nije od osamnaeste nego od dvadesete. Ja velike razlike stvarno. :lol: Van Persie proigrao pri kraju dvadesetih. To sta je radio u relativno slaboj Holandiji... ;)
A kako mislis da ti objasnim sto je bolji? Pa bolju tehniku ima od Persia, bolje razigrava saigrace, bolji je 1 na 1.
I ne znam sto raspravljam sa navijacem Uniteda. Sigurno da je tebi bolji Persie.
Pa bas je RvP bolji i tehnicar i dribler i bolje razigrava suigrace jer moze igrati i kao ofanzivni vezni.
Da ne pricamo koliko ima precizniji i jaci sut a tek zavrsnicu.
Benzema je jedino brzi i to je to.

P.S. Za Ibisevica nisam htio reci da je precijenjen ( jedino mozda od nasih novinara ) jer igra u klubu bas po njegovoj mjeri, ali isto tako nije ni klasa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2013, 19:17

zizu1991 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:zabio gol sa penala
Ne daje on golove samo sa penala kako ti hoćeš da prikažeš, ako ti smeta to što oni pišu po fb, njima se na fb obrati a nemoj nama ovamo filozofirati, niko od nas ne stavlja njega u koš sa najvećim napadačima svijeta.

Mi svi dobro znamo njegove mogućnosti, i on svoje prednosti veoma dobro iskorištava. Njegovi padovi u duelu su uzrok njegove fizičke konstitucije jer on nije igrač koji će pasti tek tako da bi iznudio faul ili potencijalni žuti karton.

Sjeti se samo sezone kada je oborio rekord Gerda Mullera sa svojih 18 golova kada je u Minhenu " otresao " Odda i zabio gol za vodstvo. Njegova trenutna forma je izvanredna s obzirom na doprinos njegove ekipe njemu kao napadaču.
Vidim da si se zaletio na mene,to sam samo naveo za primjer pogledaj iznad zbog cega sam to obljasnjavao. On da je oborio 5000 rekorda neka je ali kad ga gledam uzivo protiv imalo jacih ekipa sve mi je jasno. Vedu volim jer je nas i ovim zavrsavam svoju diskusiju,iskazao sam svoje misljenje. Nekom pravo nekom krivo ali ima ljudi koji se boje napisati a istomisljenici smo,ja se eto nisam bojao jer nemam cega ovdje smo da diskutujemo.POzdrav.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 19:21

Greivis je napisao/la:@Devil
Kao prvo nisam navijac Real Madrida.
Eto, kazes nije od osamnaeste nego od dvadesete. Ja velike razlike stvarno. :lol: Van Persie proigrao pri kraju dvadesetih. To sta je radio u relativno slaboj Holandiji... ;)
A kako mislis da ti objasnim sto je bolji? Pa bolju tehniku ima od Persia, bolje razigrava saigrace, bolji je 1 na 1.
I ne znam sto raspravljam sa navijacem Uniteda. Sigurno da je tebi bolji Persie.
Prvo prave utakmice je napravio tek sa 20 to sam i napisao,bas kao sto napisah da je 2 godine veliki period i poprilicno tezak za omasiti za nekoga ko smatra da poznaje fudbalsku materiju.

Drugo nisu oni birali gde ce da se rode i gde ce zapoceti karijeru. Jedan je Holandjanin, poceo je karijeru u ligi koja je stvorena za napredovanje mladih fudbalera dok je Benzema rodjen u najboljem klubu za razvoj mladog igraca u zemlji koja i nije bas preterano pogodna za to i sa te strane je imao mnogo srece jer je igrao u jacem klubu koji forsira mlade ali u jacoj ligi od holandske.

Individualni kvalitet,sto bi rekao moj profa za vreme studiranja vrlo malo znaci u poredjenju dva fudbalera. Prvenstveno sto se radi o igracima koji nisu slicni po stilu.Koji istina imaju asistentske afinitete medjutim ne mogu da pokrivaju iste pozicije. Gledajuci tehniku prednost je na strani Benzeme,gledajuci pas prednost je na strani Van Persiea medjutim gledajuci koliko jedan odnosno drugi doprinose igre svoje ekipe je uveliko na strani Van Persiea i za vreme provedeno u Arsenalu, i za vreme provedeno u Unitedu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 mar 2013, 19:23

Samo bih te ispravio.
Tehnika je takodje na strani RvP-a iako je i Benzema veoma dobar u tom segmentu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 mar 2013, 19:27

Sabinho je napisao/la: primjer pogledaj iznad
Ja tebi opet kažem, ako vidiš da ga neko od nas ovdje diže u rang Drogbe, i ostalih vrhunskih napadača slobodno ga ospori.
Sabinho je napisao/la:Vidim da si se zaletio na mene
Nisam se zaletio nego sam ti objektivno rekao zašto se dešava da pada u duelima sa jačim ekipama, ponavljam, njegova fizička konstrukcija mu ne dozvoljava da se održi na nogama u duelima protiv jačih ekipa, ali zato ima motoriku koju Džeko može da sanja.

On nije top class napadač to je nama svima jasno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 mar 2013, 19:33

Vedo precenjen ?
jer igra u bundesligasu prosjecnih mogucnosti ciji je najbolji strijelac ?

Karim ne moze biti precjenjen dok se spominje sa Van Persiom valda
82 gola
40 asistencija , za nepune 4 sezone
17 golova u LP za Real
u zadnje tri sezone najbolji strijelac Reala u LP uz Ronalda..

prolazi kroz tezak momenat
al tesko da je zbog toga precjenjen.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 mar 2013, 19:34

Adnan Mravac

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2013, 19:34

Ja tebi opet kažem, ako vidiš da ga neko od nas ovdje diže u rang Drogbe, i ostalih vrhunskih napadača slobodno ga ospori.
Sabinho je napisao/la:Vidim da si se zaletio na mene
Nisam se zaletio nego sam ti objektivno rekao zašto se dešava da pada u duelima sa jačim ekipama, ponavljam, njegova fizička konstrukcija mu ne dozvoljava da se održi na nogama u duelima protiv jačih ekipa, ali zato ima motoriku koju Džeko može da sanja.

On nije top class napadač to je nama svima jasno.[/quote]

Jarane kroz proteklo vrijeme sam se nagledao njegovog dizanja,ali necu nikoga citirati nit ista jednostavno mi se ne da prepirati sa jos ljudi. Tebi pozdrav ;)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 mar 2013, 21:28

Cesc Fabregas
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 21:32

Raul_64 je napisao/la:Vedo precenjen ?
jer igra u bundesligasu prosjecnih mogucnosti ciji je najbolji strijelac ?

Karim ne moze biti precjenjen dok se spominje sa Van Persiom valda
82 gola
40 asistencija , za nepune 4 sezone
17 golova u LP za Real
u zadnje tri sezone najbolji strijelac Reala u LP uz Ronalda..

prolazi kroz tezak momenat
al tesko da je zbog toga precjenjen.
Nije ni prica da li je precenjen ili ne. Mislim neko je bacio tu bombu pre na koju nisam imao volje da se nakacim jer je potpuno pogresno postavljena,medjutim ukljucili smo se na pricu da li je Benzema najbolji napadac danasnjice (uz mozda da su tu bolji Suarez i Falcao) sto je po meni jedna velika glupost. ;)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 mar 2013, 21:59

Meni bolji Benzema, tebi Van Persie.
Al sigurno da nije neka velika razlika medju njima pa da mozes reci da je glupost ako neko misli da je Benzema bolji, il da je jedan od najboljih napadaca. ;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 22:09

E jedan od najboljih je vec prikladna tvrdnja.Dok najbolji je mnogo velika glupost. ;) Cak i onda kada mu eto onako pridodas jos dvojicu.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 mar 2013, 22:17

Definitivno NEYMAR !
Barcelona , Bosna , Italija , evo i večeras Rusija , sve su to utakmice protiv timova iz Evrope .
Niti u jednoj od tih utakmica me nije oduševio , i nije pokazao taj svoj "vanzemaljski" talenat .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.