Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Svakako ti imas pravo na svoje misljenje, a pricati o nekim desavanjima koje su lazne i to navoditi kao provjerenu informaciju, e to ti ni jedan demokratije ne dozvoljava.
Nismo odigrali bajno, ali smo pobjedili i to je vazno. Ti se vjerovatno ne sjecas utakmice Grcka - Bosna na Koševu 1997 jer vjerujem da si bio mali tada smo igrali ko Brazil, a na kraju sagnuli glavu i izsali ko popisani.
Nagledao sam se ja nasih dobrih igara koji su zavrsili porazom, zato mi je drago da smo losije odigra i na kraju pobjedili to znaci da smo postali pravi tim.[/quote]
Napisao sam "navodno",obzirom da mi je to rekao trener koji ima poznanike među reprezentativcima,ali to više nije ni bitno,obzirom da ti očigledno znaš šta je "demokratija" i možeš nam svima ovdje popovati šta SMIJEMO ,a šta NE, pisati.
Ne znam zašto uopšte ulazim u raspravu sa tobom,ali evo reći ću ti da sam 90 % utakmica repke u Sarajevu gledao uživo (1996-2001,za vrijeme studiranja),prva protiv Italije i prva zvanična u BiH protiv Grčke,kada sam bio mokar do gole kože (Dedin slabo postavljen živi zid,Kodrine šanse i dr.).
Nismo odigrali bajno, ali smo pobjedili i to je vazno. Ti se vjerovatno ne sjecas utakmice Grcka - Bosna na Koševu 1997 jer vjerujem da si bio mali tada smo igrali ko Brazil, a na kraju sagnuli glavu i izsali ko popisani.
Nagledao sam se ja nasih dobrih igara koji su zavrsili porazom, zato mi je drago da smo losije odigra i na kraju pobjedili to znaci da smo postali pravi tim.[/quote]
Napisao sam "navodno",obzirom da mi je to rekao trener koji ima poznanike među reprezentativcima,ali to više nije ni bitno,obzirom da ti očigledno znaš šta je "demokratija" i možeš nam svima ovdje popovati šta SMIJEMO ,a šta NE, pisati.
Ne znam zašto uopšte ulazim u raspravu sa tobom,ali evo reći ću ti da sam 90 % utakmica repke u Sarajevu gledao uživo (1996-2001,za vrijeme studiranja),prva protiv Italije i prva zvanična u BiH protiv Grčke,kada sam bio mokar do gole kože (Dedin slabo postavljen živi zid,Kodrine šanse i dr.).
- Donnie Darko
- Kontakt:
Navodno Džeko od sinoć ne priča sam sa sobom.
1000000% tačna informacija.
1000000% tačna informacija.
Napisao sam "navodno",obzirom da mi je to rekao trener koji ima poznanike među reprezentativcima,ali to više nije ni bitno,obzirom da ti očigledno znaš šta je "demokratija" i možeš nam svima ovdje popovati šta SMIJEMO ,a šta NE, pisati.Asina je napisao/la:Svakako ti imas pravo na svoje misljenje, a pricati o nekim desavanjima koje su lazne i to navoditi kao provjerenu informaciju, e to ti ni jedan demokratije ne dozvoljava.
Nagledao sam se ja nasih dobrih igara koji su zavrsili porazom, zato mi je drago da smo losije odigra i na kraju pobjedili to znaci da smo postali pravi tim.
Ne znam zašto uopšte ulazim u raspravu sa tobom,ali evo reći ću ti da sam 90 % utakmica repke u Sarajevu gledao uživo (1996-2001,za vrijeme studiranja),prva protiv Italije i prva zvanična u BiH protiv Grčke,kada sam bio mokar do gole kože (Dedin slabo postavljen živi zid,Kodrine šanse i dr.).[/quote]
Nisam imao namjeru da te uvrjedim, ako jesam molim te izvini, ucnilo mi se da se radi o maldoj osobi jer si javno iznio informacije koje nisu tacne, sobzirom da znam da su lazne morao sam reagovati. Mislim da nema prostora u nasim zivotima da raspravljamo o to me da li neko prica sa nekim ili ne prica a i da je istina sto si napisao, potpuno je nevazno.
Sto se tice taktike ili nekog igraca mozemo laicki raspravljati i iznositi nase stavove i argumente

Nisam imao namjeru da te uvrjedim, ako jesam molim te izvini, ucnilo mi se da se radi o maldoj osobi jer si javno iznio informacije koje nisu tacne, sobzirom da znam da su lazne morao sam reagovati. Mislim da nema prostora u nasim zivotima da raspravljamo o to me da li neko prica sa nekim ili ne prica a i da je istina sto si napisao, potpuno je nevazno.
Sto se tice taktike ili nekog igraca mozemo laicki raspravljati i iznositi nase stavove i argumente
[/quote]
Pošteno,ni meni nije cilj svađati se,niti rovariti repku,ali definitivno ne želim tu istu repku sa nekakvim malograđanskim forama ili klanovima svojstvenim nekim drugim generacijama !!!
Što se tiče taktike i igrača,definitivno sam stava kako Miske ne može biti starter (hvala mu za sve što je uradio za tim,ali u jačim utakmicama ga nema),pa ni Meduljanin,obzirom da obadvojica nemaju defanzivnih navika,te su poprilično spori.Tehnički svaka čast obojici.Iz tog razloga odbrana je cijelo vrijeme bila na vjetrometini,tako da definitivno moramo pod hitno naći zadnjeg veznog (ne samo destruktivca tipa Zahirović) tipa Rahimić ili nekada Bajramović.U tom slučaju Pjanić će se manje trošiti,te tako imati više snage i tačnosti u pas igri,ali i u igri okomito prema golu.

Pošteno,ni meni nije cilj svađati se,niti rovariti repku,ali definitivno ne želim tu istu repku sa nekakvim malograđanskim forama ili klanovima svojstvenim nekim drugim generacijama !!!
Što se tiče taktike i igrača,definitivno sam stava kako Miske ne može biti starter (hvala mu za sve što je uradio za tim,ali u jačim utakmicama ga nema),pa ni Meduljanin,obzirom da obadvojica nemaju defanzivnih navika,te su poprilično spori.Tehnički svaka čast obojici.Iz tog razloga odbrana je cijelo vrijeme bila na vjetrometini,tako da definitivno moramo pod hitno naći zadnjeg veznog (ne samo destruktivca tipa Zahirović) tipa Rahimić ili nekada Bajramović.U tom slučaju Pjanić će se manje trošiti,te tako imati više snage i tačnosti u pas igri,ali i u igri okomito prema golu.
Navodno je Ibra držao Džeku zaključanog u podrumu dok god nije pristrao da Izet uđe u reprezentaciju i zato je i kasnio na prvu tekmu. Navodno je Ibra poslao poruku Papetu u 70 minuti da ako ne uđe Izet da će ga išamarati u sred Pariza. 

- Cautinho
- Kontakt:
BREAKING: 14. novembar Bosna i Hercegovina - Argentina
Keep walking.
-
- Kontakt:
Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosna i Hercegovina odigraće prijateljski susret protiv Argentine u Sjedinjenim Američkim Državama, saznaje **** portal . Kako se navodi, druga reprezentacija svijeta, predvođena najboljim fudbalerom sadašnjice Messijem, Sušićeve Zmajeve želi ugostiti u St. Louisu 19. novembra ove godine.
Argentinci nisu slučajno odabrali ovaj grad za domaćina utakmice obzirom da u istome živi više od stotinu hiljada Bosanaca i Hercegovaca, te je sigurno kako će interes za ovaj meč biti ogroman. Bh. reprezentacija odigrala je do sada dva susreta na tlu SAD-a, oba protiv Meksika, u Čikagu i Atlanti, a oba puta ulaznice za ove utakmice su bile rasprodate u rekordnom roku. Formalno ugovor o odigravanju ove utakmice nije potpisan, ali se to očekuje u narednim danima
Argentinci nisu slučajno odabrali ovaj grad za domaćina utakmice obzirom da u istome živi više od stotinu hiljada Bosanaca i Hercegovaca, te je sigurno kako će interes za ovaj meč biti ogroman. Bh. reprezentacija odigrala je do sada dva susreta na tlu SAD-a, oba protiv Meksika, u Čikagu i Atlanti, a oba puta ulaznice za ove utakmice su bile rasprodate u rekordnom roku. Formalno ugovor o odigravanju ove utakmice nije potpisan, ali se to očekuje u narednim danima
Qurac cemo potpisat kad bi mogli igrat baraz tog datuma. Ne daj Boze, ali ne mogu se pravit nikakvi ugovori kad se ne zna hocemo li imat slobodan termin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nagrada za kvalifikovanje na SP u Brazilu je $13 miliona!
Kako ce se ti novci podjeliti u BiH? Susic kao najmanje placeni selektor zasluzuje dobar bonus!
Kako ce se ti novci podjeliti u BiH? Susic kao najmanje placeni selektor zasluzuje dobar bonus!

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Goalgetter
- Kontakt:
Da su Munib, Iljo i kompanija u savezu, lako bi se to podjeliloJoeCelt je napisao/la:Nagrada za kvalifikovanje na SP u Brazilu je $13 miliona!
Kako ce se ti novci podjeliti u BiH?

Za dobro BHSPORTA fer bi bilo dati koju kintu i kosarkaskom savezu.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Znaci, Fifa 13 milja. Ako se desi novi dres sponzor, jos koju milju dodaj. Tu su jos prenosi, ovo i ono, ... Mogli bi valjda do 20 milja dogurati ..
Treba nekoliko milki odvojiti i za nadogradnju Bilinog polja ako nista ono bar da imamo semafor sa video ekranom. 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ja licno ne smatram da od ovih novaca treba ulagati u BP koji je vec najbolji u BiH. Mozda formirati fondove na koje ce se prijavljivati svi klubovi u BiH (jedino mozda podjeliti po rangu takmicenja) preko tendera i projektne dokumentacije te da oni koji dobiju tender (ne mora biti samo jedan klub) na kraju posalju cjelokupan i opsiran izvjestaj kako projektni tako i finansijski u kojem ce svaki pfening opravdati. Mozda bi cak bilo bolje da NFSBiH licno uplacuje sredstva kompanija/organizacijama kada dobitnik tendera posalje izvjestaj jer u ovoj drzavi ne vjerujem da bi se novac ispravno utrosio ako bi se tek tako nekome dodjelio. Isto tako, licno smatram da fokus treba biti na velikom ulaganju u omladinske pogone jer tu lezi buducnost te na uvjete za igru gdje ne mislim na basnoslovne stadione i arene vec travnjake, svlacionice, teretane, edukacija trenera i sl.
- sagitarius
- Kontakt:
Ne brini se ti za Zenicu, sljedece kvalifikacije za Euro2016 igrat ce se na "novom" stadionu dao savez il ne daoJoeCelt je napisao/la:Treba nekoliko milki odvojiti i za nadogradnju Bilinog polja ako nista ono bar da imamo semafor sa video ekranom.

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Jes nam Vedo ljepsi kad se obrije. Nego, nebi bilo lose da mu se Bicakcic pridruzi u klub uskoro.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Braunschweig ako ne ostane u Bundesligi ove sezone Bicakcic sigurno hoce. 

075
Ih da je stara bagra tu, ne bi mi ni znali za tih 13 miliona.. mislim, kojih 13 miliona hahahaGoalgetter je napisao/la:Da su Munib, Iljo i kompanija u savezu, lako bi se to podjeliloJoeCelt je napisao/la:Nagrada za kvalifikovanje na SP u Brazilu je $13 miliona!
Kako ce se ti novci podjeliti u BiH?

Sto se igra u St. louis? Svaki put kad se igra protiv neku dobru reprezentaciju onda se igra u Ameriku. Sto ne u evropi?