NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 01:05

BIHfan je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Kobe wtf :? :lol: :roll:
Battier ga uštopao u prošloj uz veliku pomoć Allena ;) Sigurno je da Rose i KD imaju mane još su mladi mogu to ispravit.Kobe,Wade i Bron imaju mane a i godine zbog kojih ne mogu ispravit.KD je bolji od Wade bolji šuter,a njegova visina uz brzinu i šut mu nameće to da bude najdominantniji igrač današnjice :)
Nikad, ama bas nikad ne podcjenjuj Kobeta. Sad je nabrijan pravo i siguran sam da ce zapet ovo ljeto da pokaze kriticarima da ga ne otpisuju. On ti je zeljan pobjeda isad, ne brini za njeg.
Pa et i Allen je fizicki jak igrac, a i Battier. Cim su ga ovako ustopali da nije mogao prnut to ne valja, pa makar jednu utakmicu. To odmah pokazuje Durantove slabosti. I protiv Artesta nije mogao igrat smirom i nije se naigrao. Njegova tezina je mala u odnosu na ostale trojke lige, vrlo lako ga mogu izgurat iz reketa i zato on i zivi od tog suta, mora postat igrac sa vise solucija u napadu, to govorim. Isto tako i Wade-a podcjenjujes, koji je za mene igracina. Nema neki sut, ali ubija kad najvise treba sa onih pozicija kojih je los. Za Jamesa si se slozio.

Ma buraz Durant ne suta zato sto nema masu da ide na prodor,lik sutira jer je manja verovatnoca povreda....Manja je sansa povrediti se sutirajuci,nego ici u reket na dva,tri ogromna centra...To zna i rose,kada se zakuca na Howarda a ovaj ga baci kao ciglu...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 01:09

@bihfan godine,a ne otpisujem ga teško da će se moći vratiti na nivo od prije dvije sezone zadnje dvije je već u padu. Samo što se to prošle nije primjetilo imao je Gasola na nivou,nabrijanog Artesta...
Wade je odličan,ali nije bolji od Brona i Duranta
salt i alfa lakše malo ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2011, 01:11

LBJ MVP je napisao/la:@bihfan godine,a ne otpisujem ga teško da će se moći vratiti na nivo od prije dvije sezone zadnje dvije je već u padu. Samo što se to prošle nije primjetilo imao je Gasola na nivou,nabrijanog Artesta...
Wade je odličan,ali nije bolji od Brona i Duranta
salt i alfa lakše malo ;)
Tvoje misljenje i ja ga postujem iako se ne slazem.

PS. Imas najbolji avatar. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 01:24

Maja dominira :D
Wade mi izgleda manje opasan izvana od ove dvojice dok u reketu je to podjednako
Što sam ja već stoput rekao 100 ljudi 100 cudi
Odo sad spavat sutra prva,a i imam neku pismenu. Onim koji će gledat želim što zanimljiviju tekmu,a nek pobjedi bilo ko svejedno mi je
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 maj 2011, 02:01

LBJ MVP je napisao/la:Maja dominira :D
Wade mi izgleda manje opasan izvana od ove dvojice dok u reketu je to podjednako
Što sam ja već stoput rekao 100 ljudi 100 cudi
Odo sad spavat sutra prva,a i imam neku pismenu. Onim koji će gledat želim što zanimljiviju tekmu,a nek pobjedi bilo ko svejedno mi je
nick mu LBJ MVP,a svejedno mu ko ce pobjediti...pih stoko jedna :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 maj 2011, 05:10

Lebron i Wade mislili ako su pobjedili Bostona , da ce se Chicago prepasti da ce to lagano.
Poceo je Miami dobro ukradene lopte i tranzicija i kos.
Ali onda u 2 poluvremneu nista od toga i atomska odbrana Bulls-a.
Mada nije los procenat Miami-a 47% s obzirom na razliku , ali ofanzivni skokovi su ti, jer je i Chicago slaba ofanzivna ekipa 43% suta.

Kljucna je ova 2 utakmica , ako Chicago to dobije , onda je vrlo blizu finala ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 05:42

Kobe Bryant je napisao/la:Lebron i Wade mislili ako su pobjedili Bostona , da ce se Chicago prepasti da ce to lagano.
Poceo je Miami dobro ukradene lopte i tranzicija i kos.
Ali onda u 2 poluvremneu nista od toga i atomska odbrana Bulls-a.
Mada nije los procenat Miami-a 47% s obzirom na razliku , ali ofanzivni skokovi su ti, jer je i Chicago slaba ofanzivna ekipa 43% suta.

Kljucna je ova 2 utakmica , ako Chicago to dobije , onda je vrlo blizu finala ;)

sta god bude ja sam vec zadovoljan i svaka cast momcima na vecerasnjoj partiji...nema veze i ako izgube, ali Jamesa i Wada jos koro pa niko nije spustio na ovaj nivo...o Dengu i Noahu ne treba trositi rijeci, a o Rosu pogotovo....veceras nije morao sam igrati, jer imao je sve oko sebe i igrao je fenomenalnu odbrnau na Wadu dobar dio utkamice, sto rece komentator, kako je Wade umoran..pa mora biti umoran, jer ne mozes ganjati Rosa i igrati napad..dobar dio utakmice jedan drugog su cuvali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 16 maj 2011, 05:59

Noah kloc :o :shock: takve gluposti može samo neki laik izvaliti...momak je odlican igrac.
Uostalom taj "kloc" je uzimao sa Floridom titule u NCAA.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 06:15

grof je napisao/la:Noah kloc :o :shock: takve gluposti može samo neki laik izvaliti...momak je odlican igrac.
Uostalom taj "kloc" je uzimao sa Floridom titule u NCAA.
pa jarane ovdje se svasta pise i moras se pomiriti sa tim, jer inace si glup, budala , ako kazes da nije neko upravu ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 maj 2011, 08:28

Begonja je napisao/la:Opustite se svi. Uskoro ćemo uživati u igri najboljeg igrača današnjice.
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 13:40

U jbt šta im uradiše Deng,Noah i Taj odlični,a Rose odradio svoje.Jbgcijelu sezonu sam kada sam pisao o Bullsima pisao to da bi Deng trebao uzimat više šuteva jer može pogađati,a i Rose treba predah pa što ne bi imali dvojicu sa preko 20 kad mogu zar ne
Deng će biti ključan za ovu seriju,ako bude zatvarao Brona kolko je moguće,a usput mu i ostavljao 20-ak poena po tekmi Bullsi su u finalu.Pošto je onaju Spoelstra užasno glzup čovjek ne bi me iznenadilo.Još da Boozer odigra šta bila bi metla :lol: Wtf 30 mu Bosh zabio :mrgreen:
Btw gledam sad Chuck rekao da Mavsi prolaze Thunder jbg i ja se sad premišljam :? :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2011, 16:38

Evo da se i ja malo javim, citao sam tamo na drugoj temi, mogu se samo nasmijati. Kojih ovdje pacenika ima Boze moj dragi.
Ko god dodje u finale, bit ce to odlicno finale, jer su svi pokazali da mogu i pobijediti i izgubiti. Moj favorit je Chicago, prije svega jer igraju timski, dok Miami se oslanja na dvojac James-Wade, klupa im je ocajna, dok je Bosh nedovoljno iskoristen, tako da oni nisu velika trojka, nego su velika 2.5, poput one serije, dva i po muskarca hahaha. Salu na stranu, Bullsi dobijaju ovo, ubijedjen sam, dok ce Mavsi protiv Thundera biti neizvjesno, mada mi Mavsi izgledaju kao ekipa koja ce ovo da dobije. Thunder je mlada ekipa, zeljna uspjeha, sada su donekle popravili odbranu sa Perkinsom, ali Mavsi su u situaciji sad il' nikad, tako da bih volio da Mavsi dodju do finala i onda ko osvoji osvoji.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 maj 2011, 16:54

adriano_leite je napisao/la:Evo da se i ja malo javim, citao sam tamo na drugoj temi, mogu se samo nasmijati. Kojih ovdje pacenika ima Boze moj dragi.
Ko god dodje u finale, bit ce to odlicno finale, jer su svi pokazali da mogu i pobijediti i izgubiti. Moj favorit je Chicago, prije svega jer igraju timski, dok Miami se oslanja na dvojac James-Wade, klupa im je ocajna, dok je Bosh nedovoljno iskoristen, tako da oni nisu velika trojka, nego su velika 2.5, poput one serije, dva i po muskarca hahaha. Salu na stranu, Bullsi dobijaju ovo, ubijedjen sam, dok ce Mavsi protiv Thundera biti neizvjesno, mada mi Mavsi izgledaju kao ekipa koja ce ovo da dobije. Thunder je mlada ekipa, zeljna uspjeha, sada su donekle popravili odbranu sa Perkinsom, ali Mavsi su u situaciji sad il' nikad, tako da bih volio da Mavsi dodju do finala i onda ko osvoji osvoji.
tebe sam cekao,kad vidim post od ljudi kao sto si ti znam da se nesta moze procitat a kad vidim post od nekih odmah znam da je nesta bezveze.javi se koji put kad bude utakmice,otprilike je takko s tim sto ja mislim da ce Dallas proc bez nekih velikih problema

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2011, 18:51

dema je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Evo da se i ja malo javim, citao sam tamo na drugoj temi, mogu se samo nasmijati. Kojih ovdje pacenika ima Boze moj dragi.
tebe sam cekao,kad vidim post od ljudi kao sto si ti znam da se nesta moze procitat a kad vidim post od nekih odmah znam da je nesta bezveze.javi se koji put kad bude utakmice,otprilike je takko s tim sto ja mislim da ce Dallas proc bez nekih velikih problema
Hehehe, hvala ti sto tako mislis, ali zbog nekolicine ljudi sam izgubio volju da uopste pisem ovdje bilo sta, pogledam utakmicu i to je to. Pokusat cu biti malo aktivniji i zazmiriti na pojedince, previse volim NBA da mi je neko ogadi hehe. Play Off po meni jedan od zanimljivijih u ovim godinama kako pratim NBA. Uzivam u kosarci, ali jednostavno se ne mogu oteti cinjenici da mozda sljedece sezone bude lock out, e onda smo ga na*ebali svi hehe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2011, 19:08

Samo da pohvalim neke korisnike ovdje, pa evo i ovog momka iznad na izvrsnim i kvalitetnim postovima, a prije svega iskrenim i realnim.
Tipove tipa "begonja" i sl. treba izbjegavati u sirokom luku :roll: .
Necu se ponovo ponavljati o sinocnoj utakmici, imam i previse upisa na Chicago Bulls temi o tome, sve ste vidjeli. Demonstracija moci u drugom poluvremenu, pogotovo odbrambeno. Idemo dalje, srijeda ceka, a mi ako zelimo steci neku osjetniju prednost moramo uzeti i tu utakmicu, mada je ova prva bila jako vazna radi samopouzdanja. Hrabri me to sto od zadnje utakmice sa Atlantom igramo sve bolje i bolje!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 19:17

pa ovaj lik bi trebao prvi da laje o nama, jer navija za ekipu koja je u nasoj diviziji, ali odkad ga citam objektivan je, i uz to ostao je navijac Cavsa sto je najvaznije od svega...po tome vidis o kakvoj osobi se radi, za razliku od mnogih ebiga..LBJ MVP je navijac Jamesa i nije navijac Miamia sto je potvrdio i u onom postu i da ga ne interesuje ko ce pobjediti... naranvo i njega postuje i on pise objektivno i ako naravno ne pise na nasu stranu, ali i ne mora to nije ni vazno ipak je objektivan i forumas skim covjek moze diskutovati... naravno ima jos tu clanova prije svega "neno"," KK Bosna" i oni spadaju medju te i ako se sa njima ne slazem za Noaha i Krstica, ali nije to ni bitno imaju svoje misljenje, ali su ipak forumasi koji napisu nesto sto mozes i procitati i naranvo komentarisati njihove postove... naravno i L-Train navijac Miamia odlican forumas i objektivan, Wolvi naravno njega ne mozes da ne spomenes, i ako slabije pise u zadnje vrijeme, kao i drugi koje mi se neda sad nabrajati znaju oni uglavnom na koga mislim.

Trazili su pojedini od nas da potvrdimo dali mozemo proci bez metle ili dlai mozemo proci, ja nisam zelio komentarisati to, a necu ni sada... rekao sam ostavljam to Thibsu, Rosu,Noahu i co. da naprave iznenadjenje ...jer ipak pojedini su pisali svakakve stvari, da su ipak sinoc napustili forum prije kraja utakmice...ma naranvo da ce otici, kada pise onakve stvari, a desi se suprotno ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 maj 2011, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2011, 19:20

Ma upravo tako, slazem se.
Ne mora tu niko hvaliti Bullse na sva usta, svaka kritika koja je opravdana je dobro dosla.
Begonja i onakvi likovi ionako nisu navijaci klubova vec pojedini igraca u klubu, u njegovom primjeru Lebron.
Njemu je totalno svejedno da Miami i izgubi samo da James odigra maestralno.
Velika je razlika izmedju normala likova kod kojih uzivas citati upise i oni koji samo dodju da kake.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 maj 2011, 20:00

maestralna igra bullsa sinoc :!:

udarili su miami tamo gdje je najtanji - u reketu...

ipak je thibs dopustio boshu da se razmase, a lebrona i wadea je zaustavio

nije covjek dzabe ucio od doktora :D

ako bullsi dobiju 2. tekmu odose u finale 100%

sto se tice dallas vs thunder, tu dajem vise sanse dallasu jer ne moze durantula sve sam... RW je indijanac, pojesce ga kidd i barea 8-)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 maj 2011, 21:29

KK_Bosna je napisao/la:maestralna igra bullsa sinoc :!:

sto se tice dallas vs thunder, tu dajem vise sanse dallasu jer ne moze durantula sve sam... RW je indijanac, pojesce ga kidd i barea 8-)
ma postavlja se ovdje pitanje jeli on ucio od doktora ili doktor od njeg,jer sve odbrambene seme koje su donijele titulu je radio thibs.

Adriano pokusali su ta 3-4 lika da uniste forum nba skroz,i cak su i salt i najbrojniji ovdje navijaci Bullsa htjeli da se povuku skroz sa foruma.Ja sam rekao ma treba njih otjerat samo im se prijave postovi i oni se brisu jos dobiju upozorenje za ban itd.Ne trebamo tek tako provokatorima i neznalicama prepustit da svugdje zavladaju.Samo pisi a njih ili na ignore ili prijavis.Kad vidim forumasa koji se javi samo poslije pobjeda 1 igraca,kad ga vidim da je ONLINE a ne smije nista napisat jer nikad poslije poraza ne pise onda je forum ljepse mjesto.I da adriano zelim ti da docekas ovo sto smo mi da poslije par sezona ti se ekipa vrati u finala istoka

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 maj 2011, 21:56

dema je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:maestralna igra bullsa sinoc :!:

ma postavlja se ovdje pitanje jeli on ucio od doktora ili doktor od njeg,jer sve odbrambene seme koje su donijele titulu je radio thibs.
znam znam da je thibs tito za odbranu, ali je od doca ucio napadacke opcije, na to sam mislio... ipak doc ima oko 500 akcija u glavi ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.