Vidim pricate ko je bolji Welbeck ili Carrol po meni Welbeck

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A to su kao prelagani protivnici Hrvati i Italijani?Slatinash_7 je napisao/la:Nadam se prvom mjestu u grupi i igri protiv Hrvata/Talijana pa onda da imamo 1/2 finale u rukama...
Englezi imaju šanse sa svima u 90 minuta, ali ako odu na penale, tu nemaju šanse čak ni protiv San Marina.rastafarian je napisao/la:A to su kao prelagani protivnici Hrvati i Italijani?Slatinash_7 je napisao/la:Nadam se prvom mjestu u grupi i igri protiv Hrvata/Talijana pa onda da imamo 1/2 finale u rukama...
Nisam ga ja pljuvo....Carlo je napisao/la:Glen je bio najbolji što se tiče odbrane, jeste da je imao tu nesreću da postigne autogol, ali Bože moj, svakome se može desiti. samo ne razumijem kako ga ljudi mogu pljuvati, uostalom i Carrolla su do jučer pljuvali, a sada niko nije pisnuo o njemu vjerovatno zato što su iz Liverpoola...
Jest, al da nije bilo Lescotta, Terrya i Colea.Carlo je napisao/la:Glen je bio najbolji što se tiče odbrane,
Tačno je da se svakome može desiti, ali on je sam kriv za taj autogol. Totalno zakasnio sa izlaskom prema naprijed (svi Englezi po 2-3 metra ispred njega) i tako je izbjegnut ofsajd, a onda je bilo prekasno za spašavati gol... Imao je i par solidnih intervencija, ali mislim da je bio slaba karika sinoć. Dosta problema je Olsson pravio po toj strani. Šteta što Richardsa nema, jer bi Glen vjerovatno preselio na klupu ili bi bar bio pritisnut zbog konkurencije.Carlo je napisao/la:jeste da je imao tu nesreću da postigne autogol, ali Bože moj, svakome se može desiti.
pogledaj snimak burazeruWisey je napisao/la:Jest, al da nije bilo Lescotta, Terrya i Colea.Carlo je napisao/la:Glen je bio najbolji što se tiče odbrane,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.