djecak ja svaki dan dolazim u tz, zato sto gore radim...
a to sto ti trenutno radis na nasoj temi ne sluzi na cast ni tebi, ni slobodi ni tuzli...
za tvoju informaciju, u Gračanici se uvijek gotivila sloboda, uvijek se navijalo za slobodu, mnogo igraca iz gračanice je išlo u slobodu na probu (Hatunić, Mitar Lukić, današnji trenenr Muslimović), prošle godine za vrijeme domaćih utakmica Bratstva, oficijelni spiker je uvijek javljao rezultat Slobode, toliko nam je bilo zao kad ste ispali (poslije tog ispadanja, na zadnjoj ligaskoj utakmici Bratstva neki navijaci su dosli u dresovima Slobode)...zeljeli smo vam puno uspjeha i u ovoj ligi...jako ruzno smo se osjecali prije utakmice Bratstvo-Sloboda, kad ste nas vrijedjali i kad ste govorili da cete dobiti nas 5:0, cak i kada ste dosli ovdje primljeni ste sasvim korktno (mislim na navijače) bez ikakvih provokacija i incidenata, ali nakon te utakmice Sloboda i njeni navijaci su totalno pali u nasim ocima, nikome nije cilj da se svadja sa komsijom, tako da mislim da nema potrebe da i ti dizes tenzije, najmanje su Gračanica i Gračanlije krive zbog ovakvog stanja u slobodi, zato puno srece i okani se budlastina...PEACE
Bratstvo do groba....