Toni ce doci jednog danazmaj_Bosne je napisao/la:Isto kao sa vasim TonijemFK Sarajevo je napisao/la:Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema![]()
![]()
![]()

Toni ce doci jednog danazmaj_Bosne je napisao/la:Isto kao sa vasim TonijemFK Sarajevo je napisao/la:Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema![]()
![]()
![]()
I ja sam dobio informaciju iz kluba da Alimanovic na zalost nece doci. Steta! On bi sigurno bio pun pogodak, ali sta je tu je. Cujem da su u toku pregovori sa nekim igracem iz Srbije, mozda je to ovaj iz Bezanije. Oko Karica su razne price, mada ja mislim da on ostaje. Ukoliko ode valja nam traziti i golmana, ja tipujem na Smajica iz Orasija ili Iliskovica iz Omladinca, nisu nista losiji od Karica a vjerovatno su i mnogo jeftiniji za klub.emir_dj je napisao/la:otkud ti to da karić odlazi u hrvatsku.....yummymummy je napisao/la:Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Nadam se da si u pravu da cemo biti opet oni stari. Malo mi je smijesan taj Pantic, pametan potez za njega jer se moze negdje drugo prikljuciti na pripreme i tako izbjeci sjedenje na klupi. Da li ce biti neka pripremna utakmica uskoro?zvijezdica je napisao/la:Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!
Hmm, trebala bi, znam da 27. januara idu u Makarsku na pripreme, ali eto ima do tada još dvije sedmice, pa mislim da će biti jedna-dvije kontrolne utakmice.zmaj_Bosne je napisao/la:Nadam se da si u pravu da cemo biti opet oni stari. Malo mi je smijesan taj Pantic, pametan potez za njega jer se moze negdje drugo prikljuciti na pripreme i tako izbjeci sjedenje na klupi. Da li ce biti neka pripremna utakmica uskoro?zvijezdica je napisao/la:Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!
cuj tog... rekol ja vama da od toga nema hljeda..... nadam se da ce zvijeza igrati kao što je igrala u 1 ligi fbih tad smo igrali najljepši fudbal... nadam se da će ta pojačanja doc na vrijeme...zmaj_Bosne je napisao/la:Nadam se da si u pravu da cemo biti opet oni stari. Malo mi je smijesan taj Pantic, pametan potez za njega jer se moze negdje drugo prikljuciti na pripreme i tako izbjeci sjedenje na klupi. Da li ce biti neka pripremna utakmica uskoro?zvijezdica je napisao/la:Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!
Alimanovic je dogovorio sve sa OlimpikomMinistaR je napisao/la:Alimanovićev povratak je moguć, naravno treba platiti nekako obeštećenje za njega, uglavnom u kombinaciji je. Karić za sada ne ide u Hrvatsku, još uvijek je tu, ali ne znam da li je u nekim pregovorima sa klubom iz Hrvatske (sve je moguće u ovoj zemlji).
Nedim Huseinbašić ima ugovor sa klubom i ostaje (što se njega tiče), ali izgleda da ga klub baš i ne planira zadržati. Tek kad se krene na pripreme znat će se ko je tu, a ko nije.
Grijesis nije da Vedo nije spreman za citavih 90 min. nego nije mogao igrati od silnih ninkovicevih pojacanja, sta momak uradi za 15 min to je cudo nevideno proslu sezonu zvijezda je u neko ruku i ostala zbog njega jer su zadnja cetiri boda i bila njegova...celik od 17 min. igro kad smo svi mislili da je gotovo on donosi bod,zatim zrinjski....mali je bio uvijek prvi strijelac u kadetima u juniorima ...a vi tamo govorite o nekakvom Sestu koji je od 90 utakmica dao sest golova...vedo je od igrao svega desetak utakmica prosle sezone i to najvise jedno poluvrijeme i dao je tri gola i tri asistencije zamisli da je igrao kao ostali svaku utakmicu gdje bi mu bio kraj.....zmaj_Bosne je napisao/la:Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije losesemko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Ma sve to stoji i Vedo je veoma dobar igrac, ali ja govorim o opcoj formi. Pa Vedo je dobijao priliku od pocetka pa se nije bas snasao. Treba da poradi jos na snazi i kondiciji i bit ce strasan igrac.Ella je napisao/la:Grijesis nije da Vedo nije spreman za citavih 90 min. nego nije mogao igrati od silnih ninkovicevih pojacanja, sta momak uradi za 15 min to je cudo nevideno proslu sezonu zvijezda je u neko ruku i ostala zbog njega jer su zadnja cetiri boda i bila njegova...celik od 17 min. igro kad smo svi mislili da je gotovo on donosi bod,zatim zrinjski....mali je bio uvijek prvi strijelac u kadetima u juniorima ...a vi tamo govorite o nekakvom Sestu koji je od 90 utakmica dao sest golova...vedo je od igrao svega desetak utakmica prosle sezone i to najvise jedno poluvrijeme i dao je tri gola i tri asistencije zamisli da je igrao kao ostali svaku utakmicu gdje bi mu bio kraj.....zmaj_Bosne je napisao/la:Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije losesemko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Bila je ponuda od Kineza 100000 € što su naši glat odbiliMinistaR je napisao/la:Šta moje uši sve neće čuti na ovom kijametu, kaže Veca i Savić na daleki isto, Veca za Ćirom u Kinu![]()
![]()
Ne znam je li ovo još neko čuo,nadam se da nije, jer bi bez Vece bili, ma ne smijem ni zamisliti.
Pa onda su ti vasi gori od nasihzmaj_Bosne je napisao/la:Bila je ponuda od Kineza 100000 € što su naši glat odbiliMinistaR je napisao/la:Šta moje uši sve neće čuti na ovom kijametu, kaže Veca i Savić na daleki isto, Veca za Ćirom u Kinu![]()
![]()
Ne znam je li ovo još neko čuo,nadam se da nije, jer bi bez Vece bili, ma ne smijem ni zamisliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.