NK Zvijezda Gradačac

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2010, 13:36

zmaj_Bosne je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Pa cekajte sada jel ima ista od Alimanovica ili nema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Isto kao sa vasim Tonijem :lol: :lol:
Toni ce doci jednog dana ;) ;) ;) ;)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 11 jan 2010, 13:51

emir_dj je napisao/la:
yummymummy je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:deseti put pitam na ovom forumu imali ko informaciju da li je alimanović ponovo u zvijezdi.... kakva je sad ova postava spominje se sabit jeli tu ili ne....
Alimanovic ne dolazi,nisam htio nista pisati dok nisam bio siguran,Karic odlazi u Hrvatsku.
otkud ti to da karić odlazi u hrvatsku.....
I ja sam dobio informaciju iz kluba da Alimanovic na zalost nece doci. Steta! On bi sigurno bio pun pogodak, ali sta je tu je. Cujem da su u toku pregovori sa nekim igracem iz Srbije, mozda je to ovaj iz Bezanije. Oko Karica su razne price, mada ja mislim da on ostaje. Ukoliko ode valja nam traziti i golmana, ja tipujem na Smajica iz Orasija ili Iliskovica iz Omladinca, nisu nista losiji od Karica a vjerovatno su i mnogo jeftiniji za klub.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 jan 2010, 14:42

Što se golmana tiče, tu je i ovaj Senad Oštraković iz FK Bosna Mionice, mada ja lično nemam pojma kakav je to golman. Htjeli su u klubu, još dok je bilo Ratka, dovesti Asmira Avdukića iz Rudar Prijedora, ali je ovaj inzistirao da se novac uloži u Haznadare, Laziće, Parase i ostalu kompaniju.

Ovaj Srbin sada igra u Čukaričkom i koliko meni napričaše, radi se o velikom igraču, tehničaru, čovjeku koji vodi igru (nešto poput Hamze ali dosta mlađi). Vedo i Đorić bi mogli biti u prvoj, Husić i Šest na klupi što se napada tiče. Pantić će vjerovatno izgurati Jusu jer je brži (Jusa jači glavom).

Ali, džaba je to sve nagađati, Ćurguz će odlučiti ko je najbolji, prošla su vremena kada su igrali i oni koji ne zaslužuju. Dosta je mlađih prebačeno u prvi tim, ali ne vjerujem da će iko ostati, nema tu Neze i Vede još za dugo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 12 jan 2010, 19:54

Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 jan 2010, 21:26

zvijezdica je napisao/la:Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!
Nadam se da si u pravu da cemo biti opet oni stari. Malo mi je smijesan taj Pantic, pametan potez za njega jer se moze negdje drugo prikljuciti na pripreme i tako izbjeci sjedenje na klupi. Da li ce biti neka pripremna utakmica uskoro?
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 jan 2010, 23:32

zvijezdica je napisao/la:Pantic je bio samo jedan trening, pa kad je vidio kakva je konkurencija, sutra ujutro je pokupio svoje stvari i pobjegao. Taj ne bi zaigrao u prvoj postavi dok je ziv. Sasa Sest je super igrac, ako je nespreman, spremit ce se jer su tek pocele pripreme. Kad dodju jos dva pojacanja (bit ce uskoro) Zvijezda ce opet biti HIT PRVENSTVA!
Nadam se da si u pravu da cemo biti opet oni stari. Malo mi je smijesan taj Pantic, pametan potez za njega jer se moze negdje drugo prikljuciti na pripreme i tako izbjeci sjedenje na klupi. Da li ce biti neka pripremna utakmica uskoro?
Hmm, trebala bi, znam da 27. januara idu u Makarsku na pripreme, ali eto ima do tada još dvije sedmice, pa mislim da će biti jedna-dvije kontrolne utakmice.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 13 jan 2010, 07:47

nece biti utakmica do povratka sa priprema

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 jan 2010, 16:13

cuj tog... rekol ja vama da od toga nema hljeda..... nadam se da ce zvijeza igrati kao što je igrala u 1 ligi fbih tad smo igrali najljepši fudbal... nadam se da će ta pojačanja doc na vrijeme...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 jan 2010, 16:50

Alimanovićev povratak je moguć, naravno treba platiti nekako obeštećenje za njega, uglavnom u kombinaciji je. Karić za sada ne ide u Hrvatsku, još uvijek je tu, ali ne znam da li je u nekim pregovorima sa klubom iz Hrvatske (sve je moguće u ovoj zemlji).

Nedim Huseinbašić ima ugovor sa klubom i ostaje (što se njega tiče), ali izgleda da ga klub baš i ne planira zadržati. Tek kad se krene na pripreme znat će se ko je tu, a ko nije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 14:55

MinistaR je napisao/la:Alimanovićev povratak je moguć, naravno treba platiti nekako obeštećenje za njega, uglavnom u kombinaciji je. Karić za sada ne ide u Hrvatsku, još uvijek je tu, ali ne znam da li je u nekim pregovorima sa klubom iz Hrvatske (sve je moguće u ovoj zemlji).

Nedim Huseinbašić ima ugovor sa klubom i ostaje (što se njega tiče), ali izgleda da ga klub baš i ne planira zadržati. Tek kad se krene na pripreme znat će se ko je tu, a ko nije.
Alimanovic je dogovorio sve sa Olimpikom :!:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 jan 2010, 16:17

Završena priča oko Alimanovića, potpisao za Olimpik :(
Dragon Town

Ella
Kontakt:

Post Postao/la Ella » 16 jan 2010, 11:53

semko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije lose ;)
Grijesis nije da Vedo nije spreman za citavih 90 min. nego nije mogao igrati od silnih ninkovicevih pojacanja, sta momak uradi za 15 min to je cudo nevideno proslu sezonu zvijezda je u neko ruku i ostala zbog njega jer su zadnja cetiri boda i bila njegova...celik od 17 min. igro kad smo svi mislili da je gotovo on donosi bod,zatim zrinjski....mali je bio uvijek prvi strijelac u kadetima u juniorima ...a vi tamo govorite o nekakvom Sestu koji je od 90 utakmica dao sest golova...vedo je od igrao svega desetak utakmica prosle sezone i to najvise jedno poluvrijeme i dao je tri gola i tri asistencije zamisli da je igrao kao ostali svaku utakmicu gdje bi mu bio kraj.....

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 jan 2010, 12:22

Ella je napisao/la:
semko5 je napisao/la:Vidim da su neki prebrzo stavili Vedu i Jusića na klupu, ali takvi smo mi, svoga najlakše potcijenimo. Dosadašnji dio sezone pamtim samo po dobroj igri Omeragića (ono što je odigrao) i više nego solidnoj igri Jusića. Ovi koji su došli po meni trebaju tražiti svoju šansu i mjesto u timu i daj Bože da vrijede barem koliko ovi koji su dosada bili standardni.Tada se više ne bih brinuo za Zvijezdinu budućnost.
Vedo jos nije spreman za citavih 90 minuta, zato je uvijek i pruzao takve partije kada bi usao sa klupe. A Jusic je lose odigrao polusezonu , ako tako nastavi na klupi ce zavrsit. Imao je bolje partije u prosloj sezoni i bio je uvijek standardno dobar. Za pojacanje je jos rano govoriti da li su dobri ili ne. Naizgled nije lose ;)
Grijesis nije da Vedo nije spreman za citavih 90 min. nego nije mogao igrati od silnih ninkovicevih pojacanja, sta momak uradi za 15 min to je cudo nevideno proslu sezonu zvijezda je u neko ruku i ostala zbog njega jer su zadnja cetiri boda i bila njegova...celik od 17 min. igro kad smo svi mislili da je gotovo on donosi bod,zatim zrinjski....mali je bio uvijek prvi strijelac u kadetima u juniorima ...a vi tamo govorite o nekakvom Sestu koji je od 90 utakmica dao sest golova...vedo je od igrao svega desetak utakmica prosle sezone i to najvise jedno poluvrijeme i dao je tri gola i tri asistencije zamisli da je igrao kao ostali svaku utakmicu gdje bi mu bio kraj.....
Ma sve to stoji i Vedo je veoma dobar igrac, ali ja govorim o opcoj formi. Pa Vedo je dobijao priliku od pocetka pa se nije bas snasao. Treba da poradi jos na snazi i kondiciji i bit ce strasan igrac.
Dragon Town

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 jan 2010, 15:22

Sasa Šest 24-godisnji bivsi napadac NK OTOK potpisao za Zvijezdu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 jan 2010, 17:40

Šta moje uši sve neće čuti na ovom kijametu, kaže Veca i Savić na daleki isto, Veca za Ćirom u Kinu :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam je li ovo još neko čuo,nadam se da nije, jer bi bez Vece bili, ma ne smijem ni zamisliti.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 jan 2010, 16:09

MinistaR je napisao/la:Šta moje uši sve neće čuti na ovom kijametu, kaže Veca i Savić na daleki isto, Veca za Ćirom u Kinu :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam je li ovo još neko čuo,nadam se da nije, jer bi bez Vece bili, ma ne smijem ni zamisliti.
Bila je ponuda od Kineza 100000 € što su naši glat odbili :)
Dragon Town

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 17 jan 2010, 18:15

Moze bit 100.000, ali kuna

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jan 2010, 17:52

MinistaR je napisao/la:Šta moje uši sve neće čuti na ovom kijametu, kaže Veca i Savić na daleki isto, Veca za Ćirom u Kinu :mrgreen: :mrgreen:

Bila je ponuda od Kineza 100000 € što su naši glat odbili :)
Pa onda su ti vasi gori od nasih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 jan 2010, 15:03

Kakvih sto hiljada, ne vrijedi on toliko.

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 20 jan 2010, 07:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:
semko5 je napisao/la:
Kakav je igrač Rajko Stanković, koji je ovih dana prešao u Zvijezdu.

Igrac je stroj, uporan, brz, i ubjedljivo najbolji igrac Rudara u polusezoni koja je iza nas.. Inace dosao je iz Srbije kod nas.. Ne znam odakle on u Zvijezdi kad je bilo receno da se vraca u Vojvodinu..
Ali eto, predobar je igrac fkt i mislim da necete pozaliti.. Igra desno krilo, i cesto zna proci jer je haos brz, samo steta sto je mali, ali eto..
Jedina mu je mana sto voli da pije, i takav je svaku noc.. Kod nas u Kaknju mu je ostao dug od par stotina (hiljada) maraka u kaficima..

Hvala drug, nadam se da će Zoran Čurguz znati iskoristiti njegove vrline a kontrolisati njegove mane.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.