FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 17 apr 2011, 00:25

Au al' je onaj Devil nerealan kad kaze da je Partizan los,pa jbt on sve gleda navijacki nikako da sagleda realno da je Partizan najjaci trenutno u regionu. :mrgreen: :roll:
Poznate reci :?

Jbg novi vikend,a opet mogu da se kurcim kako sam bio upravu. :mrgreen:
Na poluvremenu sam poceo da psujem gde dodjoh da pogledam ovaj mec,ali onda drugo poluvreme je nekako uspelo da izvadi ovu utakmicu i dovede je na nivo jednog proseka JSL.
Prvo poluvreme zaista ocajno Vosa imala veliku priliku preko Ilica oko 8.minute kada je gadjao kroz noge Stojkovicu ali lopta se nekako otkotrljala u korner.Osim toga nista nisu imali.Partizan cak nije imao ni takvu priliku,najbolji pokusaj je bio sut Adiyiaha jedno dva metra od gola.
E drugo poluvreme moze da dobije prolaznu ocenu.Vosa se povukla i dala Partizanu igru,sto opet potvrdjuje moje reci:
Evidentno je da se Partizan ne snalazi protiv koliko toliko ofanzivnije ekipe,videlo se to i na priprema,vidi se nedostatak klasicnih brzih krila koji bi ovo lagano razbijali,da ne pricamo o bekovima
.
Partizan pretio ali sve je to jalovo,ogranicili se na suteve sa distance uz veliku priliku Ilica koji ima slobodan put ispred sebe ,sutira,Brkic malo losije intervenise te mu lopta prolazi ispod ruke ali je malo pre gol linije izbija jedan igrac Vose.Imali su i jednu priliku kada je Lazevski vracao loptu u peterac gde je sam bio Iliev koji kasni na loptu,ali da je dotakao to bi bio ofsajd,bar iz moje perspektive.Sve ostalo je bilo preslikana moja igra sa playke.Sutiraj sa 20+ metara da bi imao statistiku,da mozes da se kurcis da si bio bolji. :D
Vosa sa druge strane odlucila da igra bunker i da zatvori sve prilaze golu i da ne ostavi ni promil sanse Partizanu da proigra svoje napadace.I tada Oumarou pravi jedan faul nad Miljkovicem koji zbog krvarenja mora vani,te je Partizan poklekao u sledecem napadu,Krstajic je ocajno reagovao,poslao loptu u prostor na kome bi pozavideli i Evandro i Ilic kolektivno na koju dolazi Vulicevic koji lepo proigrava Oumarou a ovaj rutinski prosledjuje u Stojkovicevu mrezu.Od tada Partizan u kamernoj atmosferi pokusava da poravna ali nije moglo.

Inace utakmicu ponovo obelezile sudijske greske,verovatno ce opet sudije dobiti prolaznu ocenu,ali ja se pitam jos uvek kako Petrovic nije dobio ni zuti,a bio je blizu ne zutog nego i crvenog kartona.Pitam se kako je moguce da je Savic za udaranje laktom bez lopte prosao samo sa openom,a Oumarou dobio zuti,opravdano za isti prekrsaj.Pitam se kakav je kriterij da se za onakav krvnicki start Scepovica daje samo zuti karton...ali ne i dalje ce se kao referenca uzimati "crveni" za Bajkovica iz Ivanjice. :roll:

p.s.Hocemo jednu zajedno:"Cije ti je dete Nikola,Nikola,Nikolaaaa" :lol: :roll: Da nije smesno bilo bi zalosno.Ko je bio na utakmici ili gledao na TV-u znace o cemu pricam. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2011, 00:32

alan_kardec je napisao/la:Baš me zanima šta je stanojević izjavio poslije utakmice. vjerovatno još jedan objektivno izlaganje. :lol:
Veliko hvala mladenu krstajiću što je i nas i vojvodinu vratio u trku za titulu.
Mlađo, samo nastavi! :mrgreen:
Primili smo gol iz jedine šanse koju je Vojvodina imala, a koja u suštini nije to ni bila, već odbitak po levoj strani. Ne želim da umanjim pobedu Vojvodine, ali dominirali smo u drugom poluvremenu, napadali, stvarali šanse... Nismo uspeli da postignemo gol i ostaje mi da čestitam protivniku'', izjavio je Stanojević.

On nije želeo da komentariše predstojeći duel u finalu Kupa protiv istog rivala, ali se osvrnuo i na večiti derbi narednog vikenda.

''Još smo prvi, imamo lakši raspored od Zvezde. Već sam ranije govorio da će prvenstvo biti izjednačeno, ali mi je igra iz drugog poluvremena dala nadu da možemo mnogo bolje'', ocenio je Stanojević.
Pa da realno kao i uvek,sta kaze Vojvodina iz jedne sanse,i jbm te u oci,verovatno se coveku prikenjalo pa morao u svlacionicu pa nije video onaj zicer Ilica. :roll:
Nego pusti Stanojevica ja jedva cekam da cujem uvek realne Snajdera i Bjekovica,to ce da bude festa. ;)

p.s.
Poznato i ovo http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 40961.html
jel' jos sumnjate u moju pricu oko ostanka Tagoea i Adiyiaha. :? Zali boze ko sve uzima od stranaca platu srpskim klubocima,a nasa kvalitetna deca nam igraju u prosecnim timovima.
I moje reci od nedavno.
Adiyiah ,jel' to ono veliko pojacanje iz Milana,igracina svetskih razmera,a sta sam vam za njega rekao,ne bi njega Milan pustio u nasu levu ligu da on ima kvalitet velikih igraca,sve me vise podseca da ce se desiti novi Sadick Adams,ko prati fudbal za ko je on.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 apr 2011, 10:16

Ogroman pad u igri, smradovi iz Novog Sada pobedise nekako...Ko pobedi u derbiju imace veliku psiholosku prednost pred nastavak, mada bi se u ovom trenutku i neresenim rezultatom zadodoljio...

Poseta sinoc sramna, ocekivao sam nekoliko hiljada vise, ne znam sta je razlog, mozda kisa koja je pocela da pada pre utakmice...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 apr 2011, 10:21

oho sto se zakuhalo kod vas :D
nego imate li jos jedan derbi izmedju Partizana i Zvezde da se igra do kraja sezone ??? I koje domacin ako ima :D

Rajevac
Kontakt:

Post Postao/la Rajevac » 17 apr 2011, 11:16

aS_Roma je napisao/la:oho sto se zakuhalo kod vas :D
nego imate li jos jedan derbi izmedju Partizana i Zvezde da se igra do kraja sezone ??? I koje domacin ako ima :D
Igra se za nedelju dana na stadionu Partizana.A u poslednjem kolu u Novom Sadu, Vojvodina docekuje Zvezdu.Vojvodina u poslednjih 12 utakmica ima skor 11 1 0. I taj remi protiv Zvezde na Marakani 2-2, iako je Zvezda vodila 25 minuta pre kraja utakmice sa 2-0, malo je falilo da Vosa preokrene da je Jao ubacio loptu u gol.
Bice do kraja neizvesno i mislim da ce se u poslednjem kolu resiti pitanje sampiona!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 apr 2011, 14:14

Rajevac je napisao/la:
Igra se za nedelju dana na stadionu Partizana.A u poslednjem kolu u Novom Sadu, Vojvodina docekuje Zvezdu.Vojvodina u poslednjih 12 utakmica ima skor 11 1 0. I taj remi protiv Zvezde na Marakani 2-2, iako je Zvezda vodila 25 minuta pre kraja utakmice sa 2-0, malo je falilo da Vosa preokrene da je Jao ubacio loptu u gol.
Bice do kraja neizvesno i mislim da ce se u poslednjem kolu resiti pitanje sampiona!
Nadam se da će Vojvodina osvojiti JSL :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 apr 2011, 15:09

Frutek je napisao/la:
Rajevac je napisao/la:
Nadam se da će Vojvodina osvojiti JSL :mrgreen:
Bice Voša novi sampion :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 23:53

Gledo sam snimak tekme..Partizan stvarno lose odigro....mislim,nista novo..ove polusezone katastrofalno igraju...realno.

Izgleda da ce odlucivat taj vjeciti derby..mada,kako crno-beli igraju,bice im tesko i sa ostalim timovima..do kraja obje ekipe igraju i sa Radom,koji je vrlo dobar..a i Zvezda ima tekmu sa Vojvodinom...

Tako da je,raspored gledajuci,Partizan u nesto boljoj poziciji..al formom i igrama...nije to obecavajuce...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2011, 00:27

sarajlija89 je napisao/la:Gledo sam snimak tekme..Partizan stvarno lose odigro....mislim,nista novo..ove polusezone katastrofalno igraju...realno.

Izgleda da ce odlucivat taj vjeciti derby..mada,kako crno-beli igraju,bice im tesko i sa ostalim timovima..do kraja obje ekipe igraju i sa Radom,koji je vrlo dobar..a i Zvezda ima tekmu sa Vojvodinom...

Tako da je,raspored gledajuci,Partizan u nesto boljoj poziciji..al formom i igrama...nije to obecavajuce...
Partizan je igrao protiv Rada proletos,na Banjici se provukli 2:2 iako su trebali da ispuse,nesta ala Subotica je bilo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2011, 00:52

Rece onaj na PTC-u...mozda Vojvodina..bice da sam pomijeso,jer je spominjo ko s kim igra, od ovih vodecih..vojvodina sa radom???

Uglavnom,sa ovom igrom...nije obecavajuce bgm..pa napravili su samo jednu pravu sansu vojvodini...ilic mislim,kad je onaj sa linije spasio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2011, 01:14

sarajlija89 je napisao/la:Rece onaj na PTC-u...mozda Vojvodina..bice da sam pomijeso,jer je spominjo ko s kim igra, od ovih vodecih..vojvodina sa radom???

Uglavnom,sa ovom igrom...nije obecavajuce bgm..pa napravili su samo jednu pravu sansu vojvodini...ilic mislim,kad je onaj sa linije spasio...
Da da Vosa ceka Rad na Karadjordju.

Inace Partizan kuci ceka nas,Cuku i BSK,a gostuje Smederevu,Jagodini,Metalcu,Slobodi i Javoru.
Zvezda kuci protiv Slobode,Hajduka,Rada i Spartaka a u gostima sa komsijama,Borcem,OFK-a i Vosom.
Vosa kuci ima utakmice sa Hajduk,Rad,Spartak,i mi,a gostuje OFK,Borac,Indjija,Smederevo.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 apr 2011, 01:16

Iskreno Vosa ima mozda i najbolji raspored ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2011, 01:21

Samo F.K.S !! je napisao/la:Iskreno Vosa ima mozda i najbolji raspored ;)
Moze ona imati svaku utakmicu kuci protiv Cukarickog,ona titulu ne moze uzeti takav je to tim,luzerski mentalitet.Strah je neosnovan kod vecitih ako se boje Vose. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 18 apr 2011, 03:00

Osvojice Vojvodina kada bude igrala ligu Madjarske! A ove treba nalupati i probuditi iz zimskog sna, nisu ni senka od one ekipe koja je iznela prvi deo sezone...

Par slika sa utakmice:

slika

slika

slika

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 apr 2011, 12:33

Devil je napisao/la:
Moze ona imati svaku utakmicu kuci protiv Cukarickog,ona titulu ne moze uzeti takav je to tim,luzerski mentalitet.Strah je neosnovan kod vecitih ako se boje Vose. ;)
Ne bih se slozio, dobra su ekipa, narocito zbog novog trenera...to naravno ne znaci da ih se trebamo plasit, ali da imaju sanse za titulu - imaju...i ako je vec Zvezda ne uzme, volio bih da to bude Vosha jer igraju dobro i cvrsto i dosta su napredovali dolaskom Milinkovica za sefa struke!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2011, 14:34

marconato je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ne bih se slozio, dobra su ekipa, narocito zbog novog trenera...to naravno ne znaci da ih se trebamo plasit, ali da imaju sanse za titulu - imaju...i ako je vec Zvezda ne uzme, volio bih da to bude Vosha jer igraju dobro i cvrsto i dosta su napredovali dolaskom Milinkovica za sefa struke!
Bila je Vosa jaka i prethodnih godina sa Stoicom,Djurovskim,Kahrimanom,Pekaricem,Kacarem,Despotovicem,Mrdjom...ali nikada nije imala onaj zavrsni korak ni kada su je vodili Rajevac,Bekvalac,Dzimi Maric,ni ostali uvek su bili konkurentni i uvek su najavljivali vrh ali nikada nisu dosli do njega.Jednostavno kada je najpotrebnije zakazu,ala Hemofarm u basketu.Ali da su jaki i da imaju tim,imaju.A ovo sam ja ponavljao nekoliko puta:
I da stojim iza onoga da titulu i dalje zasluzuju samo dva tima koja su konstantna ove sezone Rad ili Vojvodina.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 14:37

Zasto se ne pomjeri datum igranja vjecitog derbija,ovako igraju na veliku subotu,navijaci Zvezde nece doci na mec,kako sam mogao procitati,onda derbi ne bi ni na sta licio bez Zvezdinih navijaca,jos se bore za titulu ove godine.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2011, 14:46

harry_90 je napisao/la:Zasto se ne pomjeri datum igranja vjecitog derbija,ovako igraju na veliku subotu,navijaci Zvezde nece doci na mec,kako sam mogao procitati,onda derbi ne bi ni na sta licio bez Zvezdinih navijaca,jos se bore za titulu ove godine.
Zato sto se prave majmuni,kad treba da se prica o Srbima i o onome sta su uradili za njih,odmah su prvi,a kada treba da se pomeri sa Velike Subote onda ni prstom da mrdnu.Ali neka Delije ce istrajati u svojoj nameri da organizovano ne idu na utakmicu,kada su mogli protiv Borca,OFK-a,i Napretka cini mi se da napuste igrace,zasto ne bi sada,jeste da je derbi ali neka vidi zajednica i FSS kako je to za derbi kada ne dodje jedna strana.Samo me zanima sta ce Grobari da urade.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 18 apr 2011, 16:58

Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 apr 2011, 14:12

NukeR_G1970 je napisao/la:Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...
A šta drugo od vas očekivati.Ne pojavljujte se u 95% utakmica a na veliku subotu ćete biti tu :cry:
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.