FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Drina Zvornik - Velež Mostar 2:0 (1:0)
Strijelci: 1:0 Ognjen Đelmić 25. minut, 2:0 Dragan Ristić 65. minut. Stadion: Gradski u Zvorniku. Gledalaca: 300. Sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad). Žuti kartoni: Nikola Lazarević, Dalibor Krezović (Drina). Duraković, Zaimović (Velež). Crveni karton: Nikola Lazarević (Drina) u 90. minutu.
DRINA: Maskimović, Obradović, Sredojević, Mihajlović, Carvalho, Kikanović, Ninić (od 64. minuta N. Lazarević), Krezović, Đelmić (od 84 Vasić), Ćulum, Ristić (79. Đerić). Trener: Darko Vojvodić.
VELEŽ: Borić, Zaimović, Velagić, Ivetić (od 68. Ćemalović), Kodro, Okić, Duraković (od 59. Škaljić), Kadrić, Zolj, Hasanović (od 46. Lelo), Jazvin. Trener: Adis Obad.
Danas nas je inače za'ebo derbi u Beogradu pa nas jedva bilo tridesetak al eto ljudima preči neki duel u Beogradu nego u svom rođenom gradu...
Strijelci: 1:0 Ognjen Đelmić 25. minut, 2:0 Dragan Ristić 65. minut. Stadion: Gradski u Zvorniku. Gledalaca: 300. Sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad). Žuti kartoni: Nikola Lazarević, Dalibor Krezović (Drina). Duraković, Zaimović (Velež). Crveni karton: Nikola Lazarević (Drina) u 90. minutu.
DRINA: Maskimović, Obradović, Sredojević, Mihajlović, Carvalho, Kikanović, Ninić (od 64. minuta N. Lazarević), Krezović, Đelmić (od 84 Vasić), Ćulum, Ristić (79. Đerić). Trener: Darko Vojvodić.
VELEŽ: Borić, Zaimović, Velagić, Ivetić (od 68. Ćemalović), Kodro, Okić, Duraković (od 59. Škaljić), Kadrić, Zolj, Hasanović (od 46. Lelo), Jazvin. Trener: Adis Obad.
Danas nas je inače za'ebo derbi u Beogradu pa nas jedva bilo tridesetak al eto ljudima preči neki duel u Beogradu nego u svom rođenom gradu...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Čestitke na pobjedi!!!
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Prijatelju mnogo grijesis, dalje necu da pisem vidimo se 13. kolo pa cemo onda o tome ko je koga kako docekao,a bice dobrodoslica ne brini se tiB o X je napisao/la:Pamtim i ja onu klupu što sam dobio preko leđa, u dvorani, u Zvorniku, kad se igrala prva finalna utakmica, gdje to da zaboravim, a pamtim kad je kamen pogodio i prozor do mene, kad smo se vraćali sa utakmice protiv FAMOS-a, i to ne zaboravljamali u oba slučaja meni nije ni palo na pamet da uzvratim niti da napadnem a ni mojim prijateljima, nek se zna koja stoka sve živi u I. Sarajevu, čast poštenim Srbima Sarajlijama koji su otišli u druge gradove pa i u Zvorniku ih dosta ima među kojima sam i ja al zna se ko živi sada u Istočnom Sarajevu, ali eto dođe vrijeme da ljudi sa iz Kasindola, Trebevića, čečenskih Vojkovića, Prljavog brda, Petrovića, Tilave... i još kojekakvih brda sebe smatraju građanima nekog grada, ljudi koji sebe nazivaju "braniocima Srbstva", koji su kao na braniku otadžbine dođu i napadnu druge Srbe u njihovom gradu pa i u svom samo zato što ne navijaju za Slaviju i samo zato što bodre svoj klub. Ali ja tim istim navijačima poručujem da dođu kod nas al im garantujem da im se neće ništa desiti jer mi smo ljudi, ali ovo ne znači samo za Srbe već za sve ljude koji su došli da bodre svoj klub a ne da napadaju druge samo iz razloga što njihov tim gubi. Primjer pravog gostovanja su Lešinari koji su još sa aplauzom ispraćeni sa stadiona u Zvorniku i od njih možemo dosta toga da naučimo. Ne bi više da duljim jer i ovo je puno. Ja uvijek od tih famoznih košarkaških utakmica imam naviku da kažem "Nisu to moje Sarajlije jer oni nisu na tom nivou tolerancije", ko razumije shvatiće! Nadam se da će utakmica da protekne bez problema a da ćemo pobjedu odnjeti mi.
? нас је - ? ' говна !!!
ja bih volio da je drugačijeUltra_Lukavica je napisao/la:
Prijatelju mnogo grijesis, dalje necu da pisem vidimo se 13. kolo pa cemo onda o tome ko je koga kako docekao,a bice dobrodoslica ne brini se ti
Reci mi kakvo je to provociranje bilo, pošto sam sjedio odmah do vas pa da te demantujem jer vidim da izmišljaš neko provociranje, a u svakom slučaju ako onako reagujete na poneku za'ebanciju običnih gledalaca kako tek reagujete kad vas zezaju oni pravi, ups, vidio sam kako reagujete, napadate slabije kad vam dođu u goste onako pripremljeni sa sve kamenicama i palicama ali zato vas nigdje nema kad u goste dolazi Sarajevo ili Željezničar. Drugo, zar je loše ponašanje kada se normalno ponašamo u granicama pravog navijanja, zar je loše ponašanje to kad ljudi uđu u prodavnicu ili kladionicu pa se vi onako grupno nešto poćnete busati pa napadate jednog, zašto ste počeli bježati kada su ostali Vukovi krenuli da odbrane onu dvojicu sirotana što su otišli u kladionicu, al eto policija je to spriječila i nisu vas pohvatali a vi ste onako jadno iza nekih čoškova pokušavali nešto kao da se igrate rata. Sretno vam u Zvorniku ako budete dolazili...Teodosic Milos je napisao/la:Da nije bilo citavog vremena provociranja od policije ,pa sve do gradjana ne bi mi ni napravili onaj incident u Zvorniku,medjutim opet ste se ponasali lose u Vojkovicima,i dobili ste kamenje(bolje i to nego batine).Sto se tice tog naseg gostovanja Vama,Vi najbolje znate kako cete nas docekati,ali isto tako i Vi nama dolazite,sto bi u prevodu znacilo "Ne radi nekome sto ne bi htio sebi"
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne dolaze oni vama ako ocjene ne popraveTeodosic Milos je napisao/la:Da nije bilo citavog vremena provociranja od policije ,pa sve do gradjana ne bi mi ni napravili onaj incident u Zvorniku,medjutim opet ste se ponasali lose u Vojkovicima,i dobili ste kamenje(bolje i to nego batine).Sto se tice tog naseg gostovanja Vama,Vi najbolje znate kako cete nas docekati,ali isto tako i Vi nama dolazite,sto bi u prevodu znacilo "Ne radi nekome sto ne bi htio sebi"
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Ponovo grijesis nismo se krili nikako , i nismo napali dvojicu vec smo vratili 20 ljudi na tribinu bez ikakvog vrijedjanja i udaranja....A da smo pobjegli od vas u Vojkovicima tu si se druze zajebo nemoj pisati gluposti molim te.... A kazes usput ne napadamo horde i manijake ja koliko se sjecam manijake jesmo , a HZ nismo jer se nisu kurcili u Lukavici kao sto mi nismo napdani na kosevu bar koliko se ja mogu sjecati....B o X je napisao/la:Reci mi kakvo je to provociranje bilo, pošto sam sjedio odmah do vas pa da te demantujem jer vidim da izmišljaš neko provociranje, a u svakom slučaju ako onako reagujete na poneku za'ebanciju običnih gledalaca kako tek reagujete kad vas zezaju oni pravi, ups, vidio sam kako reagujete, napadate slabije kad vam dođu u goste onako pripremljeni sa sve kamenicama i palicama ali zato vas nigdje nema kad u goste dolazi Sarajevo ili Željezničar. Drugo, zar je loše ponašanje kada se normalno ponašamo u granicama pravog navijanja, zar je loše ponašanje to kad ljudi uđu u prodavnicu ili kladionicu pa se vi onako grupno nešto poćnete busati pa napadate jednog, zašto ste počeli bježati kada su ostali Vukovi krenuli da odbrane onu dvojicu sirotana što su otišli u kladionicu, al eto policija je to spriječila i nisu vas pohvatali a vi ste onako jadno iza nekih čoškova pokušavali nešto kao da se igrate rata. Sretno vam u Zvorniku ako budete dolazili...Teodosic Milos je napisao/la:Da nije bilo citavog vremena provociranja od policije ,pa sve do gradjana ne bi mi ni napravili onaj incident u Zvorniku,medjutim opet ste se ponasali lose u Vojkovicima,i dobili ste kamenje(bolje i to nego batine).Sto se tice tog naseg gostovanja Vama,Vi najbolje znate kako cete nas docekati,ali isto tako i Vi nama dolazite,sto bi u prevodu znacilo "Ne radi nekome sto ne bi htio sebi"
? нас је - ? ' говна !!!
Pa mi bar idemo u goste za razliku od vas koji se skupite samo kad igrate utakmice sa Željom i Sarajevom, gledam one snimke sa utakmica Slavije na svom terenu i uvijek ona tribina skoro prazna gdje su Sokolovi sem kad nastupaju ova dva pomenuta tima, sad što nismo odavno otišli negdje, još od Prijedora, nije stvar nas, kao što sam već pomenuo stvar je dogovora između nas i uprave... a ako malo pogledate rezultate Drine na strani shvatićete o čemu govorim.Teodosic Milos je napisao/la: Hahahha e ova ti je dobraZnaci pazite na proljece malo bolje ocjene i sve to....ako treba sta pomoci zovite xD
Pa pitao bih ja tebe bil ti bježo da dobiješ pendrek po leđima, da se nas 60 bojalo vas 20 pa onda ne bi ni navijali. Možete samo Bogu zahvaliti i policiji što je tu bila pa vam je i pomogla da nas malo izlevate ovako bi samo prošli ko bosi po trnju, nešto slično kao oni u Gračanici u nekoj selendri Orahovici kad smo išli u doboj, istraži malo toUltra_Lukavica je napisao/la:
Ponovo grijesis nismo se krili nikako , i nismo napali dvojicu vec smo vratili 20 ljudi na tribinu bez ikakvog vrijedjanja i udaranja....A da smo pobjegli od vas u Vojkovicima tu si se druze zajebo nemoj pisati gluposti molim te.... A kazes usput ne napadamo horde i manijake ja koliko se sjecam manijake jesmo , a HZ nismo jer se nisu kurcili u Lukavici kao sto mi nismo napdani na kosevu bar koliko se ja mogu sjecati....
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Ma vi ste najjaci ne prica se bezveze o vamaB o X je napisao/la:Pa mi bar idemo u goste za razliku od vas koji se skupite samo kad igrate utakmice sa Željom i Sarajevom, gledam one snimke sa utakmica Slavije na svom terenu i uvijek ona tribina skoro prazna gdje su Sokolovi sem kad nastupaju ova dva pomenuta tima, sad što nismo odavno otišli negdje, još od Prijedora, nije stvar nas, kao što sam već pomenuo stvar je dogovora između nas i uprave... a ako malo pogledate rezultate Drine na strani shvatićete o čemu govorim.Teodosic Milos je napisao/la: Hahahha e ova ti je dobraZnaci pazite na proljece malo bolje ocjene i sve to....ako treba sta pomoci zovite xD
Pa pitao bih ja tebe bil ti bježo da dobiješ pendrek po leđima, da se nas 60 bojalo vas 20 pa onda ne bi ni navijali. Možete samo Bogu zahvaliti i policiji što je tu bila pa vam je i pomogla da nas malo izlevate ovako bi samo prošli ko bosi po trnju, nešto slično kao oni u Gračanici u nekoj selendri Orahovici kad smo išli u doboj, istraži malo toUltra_Lukavica je napisao/la:
Ponovo grijesis nismo se krili nikako , i nismo napali dvojicu vec smo vratili 20 ljudi na tribinu bez ikakvog vrijedjanja i udaranja....A da smo pobjegli od vas u Vojkovicima tu si se druze zajebo nemoj pisati gluposti molim te.... A kazes usput ne napadamo horde i manijake ja koliko se sjecam manijake jesmo , a HZ nismo jer se nisu kurcili u Lukavici kao sto mi nismo napdani na kosevu bar koliko se ja mogu sjecati....
? нас је - ? ' говна !!!
haha dobar si, pa pogledaj koji je naziv teme pa onda "ćeraj"Ultra_Lukavica je napisao/la:
Ma vi ste najjaci ne prica se bezveze o vama" **** garda " a mi se skupimo samo protiv zelje i sarajeva , sta buncas idi negdje na psihijatriju molim te i ne davi nas vise , to sto nas ima malo to su momci koji ne navijaju za zvezdu i partizan jer pokusavamo da to ocistomo iz naseg grada.... idi navijaj za zvezdu ili partizan **** s ove teme
-
AlcoholBoysPD
- Kontakt:
Dobro je počeli ste bodove osvajati,samo tako nastavite.Srećno u borbi za opstanak! ABPD
11. kolo: Drina - Velež 2:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Bolje ti je sklanjaj taj klip,dok vas ljudi nisu poceli prebrojavati,kao vase imenjake sa Otoke
Ljudi,pa nema vas ni 10,yebala vas i Zvezda i Partizan
Ja licno nemam nista protiv,i tako jedva cekam da te grupe sve nestanu.
Ja mislim da sam već unaprijed rekao da će največi problem biti derbi koji se igrao taj dan, uaostalom ja nenamjeravam nikom zabraniti da navija za više klubova... to je njegov problem ne mojNeprilagodjen je napisao/la:Bolje ti je sklanjaj taj klip,dok vas ljudi nisu poceli prebrojavati,kao vase imenjake sa Otoke![]()
P.S. Nas u realnim situacijama ima oko 200 dok sumnjam da vas uopšte toliko ima na stadionu sa sve igračima...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nisam bas ukapirao na koje nas mislis,ali bojim se da si se nesto zayebo 
znaš ti dobro na šta ja mislim a u to češ se i uvjeriti, nadam se, u 13. koluNeprilagodjen je napisao/la:Nisam bas ukapirao na koje nas mislis,ali bojim se da si se nesto zayebo
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Hahaha a ja se nadao da cemo prodati vise od 10 karata u sl koluB o X je napisao/la:11. kolo: Drina - Velež 2:0
[youtube][/youtube]
Teodosiću, mogao bi malo da se ugledaš na svog sugrađanina i da pročitaš šta ti je poručio jer očigledno ti navijaš za jedan od ova dva kluba...Ultra_Lukavica je napisao/la: to sto nas ima malo to su momci koji ne navijaju za zvezdu i partizan jer pokusavamo da to ocistomo iz naseg grada.... idi navijaj za zvezdu ili partizan **** s ove teme
svaka cast za muzicki prilog uz video! je li to od dj kindzadze?B o X je napisao/la:11. kolo: Drina - Velež 2:0
[youtube][/youtube]
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Hahaha a ja se nadao da cemo prodati vise od 10 karata u sl kolu
Mislim da je više suvišno govoriti što nas je onako malo bilo na utakmici, mislim da su svi shvatili, jedino ovi iz tzv. "grada" I. Sarajeva nešto ne kontaju izgleda ali sve će im biti jasno u 13. kolu, jer znaš kako ide ona: "ko se zadnji smije najslađe se smije". Zna se da kod Srba postoje dva fudbalska kluba za koji navija oko 80 posto ljudi, a to su Zvezda i Partizan, ipak u poslednje vrijeme tu su se pojavili Vojvodina, Rad, Borac BL koji to pokušavaju da promjene a ovi ostali klubovi, uključujući i Drinu, moraju još dosta da porade da bi dobili pravu publiku.B o X je napisao/la:Ja mislim da sam već unaprijed rekao da će največi problem biti derbi koji se igrao taj dan u BG, uaostalom ja nenamjeravam nikom zabraniti da navija za više klubova... to je njegov problem ne moj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.