Puna je Evropa Owrebo-aPrincipatus je napisao/la:p.s.
Ah da, zaboravi onom sudiji jos da pozdravim familiju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Puna je Evropa Owrebo-aPrincipatus je napisao/la:p.s.
Taman da te pohvalim na onom postu, sad si sve usro tom nasom balkanskom retorikom vezanom za sudijePrincipatus je napisao/la:p.s.
Sta ti je donio?A_d_0 je napisao/la:Normalno da necu po Dzeki pljuvat jer nam je donio dosta toga a Susic jos nista.
Kilu sljiva, joj pitanja...Fudo je napisao/la:Sta ti je donio?A_d_0 je napisao/la:Normalno da necu po Dzeki pljuvat jer nam je donio dosta toga a Susic jos nista.
A joj odgovorazlaya_tm87 je napisao/la:Kilu sljiva, joj pitanja...Fudo je napisao/la:Sta ti je donio?A_d_0 je napisao/la:Normalno da necu po Dzeki pljuvat jer nam je donio dosta toga a Susic jos nista.
Prije samo cetri dana si pisao http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 90#p280690Fudo je napisao/la: Svaka cast care!! Jeste uzasna igra bila veceras, ali svi navalili na Safeta.S..Po meni je najgori veceras bio Dzeko, onakvu primadonu jos nisam vidio, slava mu udarila u glavu, kad dobije loptu samo dribla, vuce loptu nije ni jedan pas imao al ne po njemu se nepljuje (i netreba) al na Susica svi navalili ebote
neke stvari neces shvatit.Fudo je napisao/la:Sta ti je donio?A_d_0 je napisao/la:Normalno da necu po Dzeki pljuvat jer nam je donio dosta toga a Susic jos nista.
Jesam, jesamli rekao da je los igrac???? nisam!! Samo dao primjer, da je i on uzasan danas bio,po meni daleko najgori,,ali vecina oko toga suti...dok se po ostalim rasetaFozgen je napisao/la:Prije samo cetri dana si pisao http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 90#p280690Fudo je napisao/la: Svaka cast care!! Jeste uzasna igra bila veceras, ali svi navalili na Safeta.S..Po meni je najgori veceras bio Dzeko, onakvu primadonu jos nisam vidio, slava mu udarila u glavu, kad dobije loptu samo dribla, vuce loptu nije ni jedan pas imao al ne po njemu se nepljuje (i netreba) al na Susica svi navalili ebote
"Uh kad bi u Liverpool otisao bilo bi super, i onako samo Torresa imaju u napadu sto je vrijedan za spomenuti"
kako kod nas ljudi brzo padaju u ocima u pm.
Pa brate dragi, on (a i svi ostali kroz kvalifikacije) nam je omogucio da se barem necem radujemo u zivotu, da malo zaboravimo na sva sranja oko nas... Eto ti nisi bio sretan...Fudo je napisao/la: A joj odgovora
Haha.Genghis je napisao/la:Taman da te pohvalim na onom postu, sad si sve usro tom nasom balkanskom retorikom vezanom za sudijePrincipatus je napisao/la:p.s.
Ah da, zaboravi onom sudiji jos da pozdravim familiju.Svejedno se slazem sa onim gore navedenim.
A svako moze imati i los dan, moze imati i dobre cuvare pored sebe, nedostatak motivacije u tom trenutku svasta nesto.Fudo je napisao/la: Jesam, jesamli rekao da je los igrac???? nisam!! Samo dao primjer, da je i on uzasan danas bio,po meni daleko najgori,,ali vecina oko toga suti...dok se po ostalim raseta
Slazem se s tim...Ali kad cujem ko je najbolji fudbaler PSG SVIH VREMENA i odakle je... i to me raduje...jes da je proslost a i to je!! Nemam nista protiv Dzeka al se da malo vidjeti po njegovim izjavama da slava malo udara u vugluzlaya_tm87 je napisao/la:Pa brate dragi, on (a i svi ostali kroz kvalifikacije) nam je omogucio da se barem necem radujemo u zivotu, da malo zaboravimo na sva sranja oko nas... Eto ti nisi bio sretan...Fudo je napisao/la: A joj odgovora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.