NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Android
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la Android » 26 jun 2012, 09:53

Kojeg datuma ce biti draft???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 jun 2012, 15:44

Android je napisao/la:Kojeg datuma ce biti draft???
28.06.2012.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 jun 2012, 23:59

Treba istaći također da je već jedan trejd napravljen dva dana pred draft. Houston Rocketsi su poslali šutera Chasea Budingera u Minnesotu u zamjenu za 18. pik drafta, te će Houston sada imati tri pika prve runde i to na pozicijama, 14, 16 i 18.
Jel neko cuo za ovo,sportsport sad napisao uz tekst o tome kako ce Bobcatsi draftovati 2.pick za neke pickove na nizim pozicijama kako bi imali sto vise mladih igraca...Mozda bi im se to moglo i isplatiti,draft je dubok,moze se izvesti neka kradja al poznavajuci Bobcatse nebi me cudilo da zeznu i ovu priliku da se malo maknu za dna...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 27 jun 2012, 01:00

Sad sam na ESPN America gledao neku njihovu emisiju gdje raspravljaju sve i svasta i jedna od tema je bila bas ta, da ce Bobcasti trejdovati 2 pick.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jun 2012, 02:03

Šta li sad M.J smišlja.

Mislim da je vrijeme da napokon povuče neki dobar potez a uz to i da ga malo sreća posluži !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2012, 13:45

Titova-Juga je napisao/la:Šta li sad M.J smišlja.

Mislim da je vrijeme da napokon povuče neki dobar potez a uz to i da ga malo sreća posluži !
http://sportsport.ba/ino_kosarka/ben-go ... sima/83049" onclick="window.open(this.href);return false;

Vec je po meni napravio glupost, al hajde.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 27 jun 2012, 13:54

:lol:

Ovaj treba da se gubi iz kosarke...veliki igrac kao i Maradona ali mu ne ide ovo od ruke

Najbolje od svega je to da ce Detroit u slucaju nekih 40 pobjeda imati ni kriv ni duzan prvog ili drugog ili treceg picka :lol:
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 27 jun 2012, 14:11, ukupno mijenjano 3 puta.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 jun 2012, 13:55

Moji Celtics sa

1 21 (21)
1 22 (22) from Clippers via Thunder
2 21 (51)

Super prilika za C's, samo neznam dali ce move up ili down. Kazu da je draft dubok ove sezone.

i jos nesto, Celtics su dobili 51 pick od Sterna nedavno!

http://www.celticsblog.com/2012/6/26/31 ... e-with-okc" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 jun 2012, 15:15

delpiero20 je napisao/la::lol:

Ovaj treba da se gubi iz kosarke...veliki igrac kao i Maradona ali mu ne ide ovo od ruke

Najbolje od svega je to da ce Detroit u slucaju nekih 40 pobjeda imati ni kriv ni duzan prvog ili drugog ili treceg picka :lol:
Valjda su Pistonsi poslali pick zasticen to 14 mjesta,a ne Bobcats??barem sam ja tako razumio,dali los ugovor ali pick za Corey-a...Dobar potez uprave Pistonsa,Coreyu istice ugovor sljedece sezone,dobili su 12 mil na prostoru samo ovim trade-om a dobit ce jos kad im se ovaj skine sa cap-a...Taj pick je moguca kolateralna steta ali Boze moj...Bobcatsi haman slazu ekipu za onu tamo sezonu hahaha
Slatina Bog i batina

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jun 2012, 15:21

Beal,BArnes > Michael Kidd-Gilchrist

i plafon za Robinsona po meni je Buzer,znaci neka undersize cetvorka koja je treca opcija sampionskih timova.

a mozda treba pokusat i sa Drumondom,liga je takva da je Chandler jedan od najvrijednijih igraca u ligi..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jun 2012, 15:39

iMAJU li Lakersi i jedan pik zadrzan u prvoj rundi???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jun 2012, 15:44

delpiero20 je napisao/la::lol:

procitaj opet detalje trejda.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jun 2012, 15:47

po mom mišljenju, bobcatsi su dobro prošli.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jun 2012, 17:37

Ne znam sta se cudite, po meni je ovaj put dobar posao odradio, C.M je ionako pred krajem karijere.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 jun 2012, 20:05

Bobcatsi otovreni za trejd ali samo ako se ukljuci tyrus thomas uz 2. pick. Ovo bi bio pametan potez mozda uzeti jednog dobrog igraca i neki nizi pick a rijesiti se velikog ugovora thomasa.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2012, 20:07

bear grylls je napisao/la:Bobcatsi otovreni za trejd ali samo ako se ukljuci tyrus thomas uz 2. pick. Ovo bi bio pametan potez mozda uzeti jednog dobrog igraca i neki nizi pick a rijesiti se velikog ugovora thomasa.
Uzeli su vec ugovor Gordona, moraju se rjesiti sad drugog loseg ugovora. Al opet dati 2 pick na ovakvom draftu za nekog solidnog igraca i tamo neki 20-30 pick je meni glupost.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 jun 2012, 20:18

BIHfan je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Bobcatsi otovreni za trejd ali samo ako se ukljuci tyrus thomas uz 2. pick. Ovo bi bio pametan potez mozda uzeti jednog dobrog igraca i neki nizi pick a rijesiti se velikog ugovora thomasa.
Uzeli su vec ugovor Gordona, moraju se rjesiti sad drugog loseg ugovora. Al opet dati 2 pick na ovakvom draftu za nekog solidnog igraca i tamo neki 20-30 pick je meni glupost.
Sto da ne poslije davisa nema neki superstar ja iskreno ne vidim igraca koji moze sam promijeniti franchisu pa sto da ne rijesiti se thomasa i sljedece godine uzeti shabazz muhammada :D .

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 jun 2012, 22:00

Sta je sa sullingerom izgleda da ce pasti drasticno mozda bi miami mogao da rizikuje sa njim :D .

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 jun 2012, 22:03

Malo gledam draft,ko bi mogao koga uzeti po mocku i ima ekipa koje bi mogle izuzetno dobro profitirati ovim draftom..Prva od njih NOH koji imaju 1.pick i potencijalnog superstara u Davisu,a imaju i 10.pick za trade a mogu vala i uzeti Marshalla da hrani Gordona i Davisa loptama..Pokazali su oni nesto malo karaktera ove sezone,mislim da ce biti daleko od dna u nadolazecoj...SLjedeci profiteri ce sigurno biti Rocketsi sa 3 picka u prvoj rudni i to 14 16 i 18,a uzet ce izgleda Jeremy Lamba koji je super dobar igrac,jos sad kad su trade-ovali Budingera imat ce prostora za igru,zatim ce uzeti Drummonda,potencijalnu nagaznu minu zbog problema sa ledjima,al moze se isplatiti itekako.I onda 18 pick Harklees o kojem ne znam bas puno,mislim da nece biti neki faktor..Boston ce profitirati ako uzme Sullingera kao 21.pick iako je i on nagazna mina kao i Drummond..I izgleda da ce uzeti Taylora kao zamjenu za Pierca,jest da imaju i Greena ali nikad se ne zna...I jos bi dodao Bullse kao moguce profitere ako im dodje Doron Lamb,momak je pokazao da je veliki igrac,sa onoliko prostora koliko ce mu dati povreda Rose-a,mozda gledamo jednog od kandidata za ROY...
PS Zna li neko zasto Scoop Jardin nije projektovan za prvih 30. izbora,meni se cini kao dobar igrac..Na temi NYK neki su govorili da ce ga oni draftovati,al oni nemaju pickove ove godine :S
Slatina Bog i batina

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2012, 22:53

Slatinash_7 je napisao/la:Malo gledam draft,ko bi mogao koga uzeti po mocku i ima ekipa koje bi mogle izuzetno dobro profitirati ovim draftom..Prva od njih NOH koji imaju 1.pick i potencijalnog superstara u Davisu,a imaju i 10.pick za trade a mogu vala i uzeti Marshalla da hrani Gordona i Davisa loptama..Pokazali su oni nesto malo karaktera ove sezone,mislim da ce biti daleko od dna u nadolazecoj...SLjedeci profiteri ce sigurno biti Rocketsi sa 3 picka u prvoj rudni i to 14 16 i 18,a uzet ce izgleda Jeremy Lamba koji je super dobar igrac,jos sad kad su trade-ovali Budingera imat ce prostora za igru,zatim ce uzeti Drummonda,potencijalnu nagaznu minu zbog problema sa ledjima,al moze se isplatiti itekako.I onda 18 pick Harklees o kojem ne znam bas puno,mislim da nece biti neki faktor..Boston ce profitirati ako uzme Sullingera kao 21.pick iako je i on nagazna mina kao i Drummond..I izgleda da ce uzeti Taylora kao zamjenu za Pierca,jest da imaju i Greena ali nikad se ne zna...I jos bi dodao Bullse kao moguce profitere ako im dodje Doron Lamb,momak je pokazao da je veliki igrac,sa onoliko prostora koliko ce mu dati povreda Rose-a,mozda gledamo jednog od kandidata za ROY...
PS Zna li neko zasto Scoop Jardin nije projektovan za prvih 30. izbora,meni se cini kao dobar igrac..Na temi NYK neki su govorili da ce ga oni draftovati,al oni nemaju pickove ove godine :S
Joj ti nahvali Rocketse, nema sanse da ce Lamb pasti do 14. a takodjer ni Drummond. Jedino kada bi spakovali Lowry-a i 18. pick za 8. pick Toronta, tesko da sta oni vise mogu tu uraditi, mozda da isti paket ponude Kingsima za 5. pick, eh tada mogu napasti Drummonda, ako ga mi ne uzmemo :lol: . Po mom misljenju, Rocketsi mogu da uzmu Perry Jonesa, Harklessa, Moultriea ili Leonardsa (po mom misljenju najbolje za njih), tesko fkt. da Lamb padne do 14. mjesta, a jos je teze da Drummond padne do te pozicije, jedino neki trejd ali opet nema sanse da sastave Lamba i Drummonda. Sto se tice K. Marshalla, cini mi se da je on ipak PG koji prvo gleda poene pa onda razigrava ekipu.

Edit: evo upravo procitah sta je rekao Amick, a njega smatram kao nekog ko dosta zna oko drafta i ima dosta informacija (kao 4. pick prosle godine naveo Tristana Thompsona, kada niko nije ni pomisljao na njega da ce ga Cavsi uzeti), te on kaze kako Houston salje Dalemberta i 14. pick za 12. pick Bucksa, Luera i Livingstona, tako da bi onda mogao biti Lamb dostupan Rocketsima, mada je po meni ovdje Milwaukee bolje prosao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.