AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Dobro je 1-1,ocekujem da u drugom poluvremenu Vucinic i Menez odrade.Vidi se da su ipak klasa za Juventusove igrace...!!!
ma brate samo da jos jednu glupost ne napravimo kao kod njihovog gola, inace ih niko ziv ne moze izvuci. Ja i jos da sad ranieri ne napravi kakvu budalastinu sa nekom izmjenomGoogle je napisao/la:Dobro je 1-1,ocekujem da u drugom poluvremenu Vucinic i Menez odrade.Vidi se da su ipak klasa za Juventusove igrace...!!!
nema potpisa
greska utakmice vadjenje tottija umjesto mirka
ajd i ovo je dobro mada su oni bili zreli za poraza veceras

ajd i ovo je dobro mada su oni bili zreli za poraza veceras
nema potpisa
- spielführer_21
- Kontakt:
Šteta, juventus je bio zreo za poraz... Ni ranieri se nije proslavio sa izmjenama, pogotovo je bilo nepotrebno Rosi umjesto Cassettia, osim ako se ovaj nije ozlijedio. I još nešto
MEXES DOMINIRA 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jbg,ocekivao sam pobjedu,ocekivao sam ulaskom Borijela da bi mogli da rijesimo tekmu,al ni ovako nije lose,u 7dana odigrali smo 3 teskle tekme osvojili 7 bodova ODLICNO...!!!
Sledeca na Olimpicu protiv Udinezea,ockivati pobjedu...!!!!
Sledeca na Olimpicu protiv Udinezea,ockivati pobjedu...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
imali smo loptu vise u nogama al' to nismo znali iskoristit, prije svega zbog neraspolozenosti pojedinih igraca u napadu (totti, vucinic) a i zbog chiellinia koji je, ruku na srce, odigrao dobru utakmicu. juventus moze zalit za prosutim bodovima SAMO zato sto je igrao kao domacin a roma MORA biti nezadovoljna jer je ovakav protivnik bio zreo za poraz. menez je par puta stvorio dobre situacije koje gore pomenut dvojac nije znao iskoristit (pogotovo mirko) a u odbrani mexes ponovo pokazao da, kad je u formi, sigurno je jedan od najboljih u ligi na svojoj poziciji i izmedju njih dvojice je igrac utakmice po meni.
ono sto me raduje je menez koji pokazuje konstantan napredak iz utakmice u utakmicu sto nije bio slucaj u proslim sezonama kad odigra jednu od pet kako treba i mislim da lagano izrasta u ponajbitniju kariku ove ekipe.
s obzirom kako smo poceli sezonu i na protivnike koje smo imali u zadnjih par utakmica i na one koji nas cekaju ovog mjeseca, slazem se s googleom
ono sto me raduje je menez koji pokazuje konstantan napredak iz utakmice u utakmicu sto nije bio slucaj u proslim sezonama kad odigra jednu od pet kako treba i mislim da lagano izrasta u ponajbitniju kariku ove ekipe.
s obzirom kako smo poceli sezonu i na protivnike koje smo imali u zadnjih par utakmica i na one koji nas cekaju ovog mjeseca, slazem se s googleom
Google je napisao/la:u 7dana odigrali smo 3 teskle tekme osvojili 7 bodova ODLICNO...!!!
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Menez je drama,posebno ove sezone je dosao njegov kvalitet do izrazaja...ima dobar dribling eksplozivnost,samo jos malo da poboljsa realizaciju pa da bude jedan od najboljih krilnih napadaca....!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Menez vam je sinoć bio def. najbolji igrač. I već dugo je u odličnoj formi koliko sam mogao da primjetim.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Citam da Di Natale ne igra ovu tekmu protiv nas. Tako da ce nam posao biti jos laksi. 

http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-46798.htm
Ne mogu da dođem sebi pa koji je njemu posao komedičar ili trener ekipe

Ne mogu da dođem sebi pa koji je njemu posao komedičar ili trener ekipe

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ranijeri miš ... uvijek bio i ostao najobičniji glodar.
★★★
Sutra protiv Udina u timu nece biti...De Rosi,Rise,Perota,Tadei...u tim se vracaju Pizaro i Juan....Sutra bi trebao napokon i Adriano da dobije sansu...kvota da ce sutra Adriano dati svoj prvenac je 2.60...!!!!
Vi ste meni dosta draga ekipa i volim se kladiti na vas,ali ove vas sezone neće nešto.Prošlo kolo smo remizirali sa vama i po meni je taj rezultat bio i najlogičniji.Imate dosta iskusnu ekipu i protiv Udinesea ću igrati na vas,pa gdje puklo da puklo.Kao što Google kaže Adriano će sutra dobiti šansu i mogao bi sutra zabiti pogodak.Google je napisao/la:Sutra protiv Udina u timu nece biti...De Rosi,Rise,Perota,Tadei...u tim se vracaju Pizaro i Juan....Sutra bi trebao napokon i Adriano da dobije sansu...kvota da ce sutra Adriano dati svoj prvenac je 2.60...!!!!
Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !
Ja sam vjesto izbjegao ovaj par na kladionici...ono,siguran sam u pobjedu,al opet...aquilani je napisao/la: i protiv Udinesea ću igrati na vas

Okaka je izgleda blizu prelaska u Bari na posudbu,6 mjeseci sa opciom produzenja posle na 12mj....!!!
Ma ja sam potegao na vas,pa šta bilo,a i razmišljam ako želite da se uključite u borbu za Scudetto morate pobjeđivati ekipe koje su relativno slabije od vas.Danas na Olimpicu 2:0 za vas,uz golove Adriana i De RossiaGoogle je napisao/la:Ja sam vjesto izbjegao ovaj par na kladionici...ono,siguran sam u pobjedu,al opet...aquilani je napisao/la: i protiv Udinesea ću igrati na vas
Okaka je izgleda blizu prelaska u Bari na posudbu,6 mjeseci sa opciom produzenja posle na 12mj....!!!

Za Okaku to bi bilo i najbolja opcija za njega,tamo će imati prostora za igru,jer njihov napad je ispodprosjećan,jedino znam Kutuzova iz Barija !
Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja se nikad ne kladim na ekipu za koju navijam ... nema šanse. Ako profulam dupla nesreća 

★★★
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jeremy Menez 1:0 ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovaj Menez je fkt igracina...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...