Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Slažem se. Prošle sezone je poacher bio mali problem, a i trebao je određeni period dok se uigraju (mada, tranzicija je bila relativno brza). Sada se, ukoliko ih Valero i Jovetić ne napuste, mogu priključiti u borbu za trofej. Igrat će na tri fronta - EL, Serie A i Coppa Italia. Imam osjećaj da bi mogli uzeti jedan od tri moguća naslova.L_blancos je napisao/la:Fiorentina se komotno moze ukljuciti u borbu za titulu. Napadac je bio najslabija karika prosle sezone, a iduce sezone su vec tu Gomez i Rossi koji bi mogao biti najbolji igrac Fiorentine ako vrati staru formu.
Sa Joveticom, Joquinom, Borjom, Cuadradom i mozda i Ljajicem ako ostane, sigurno se ide na sami vrh.
Mont0 je napisao/la:
![]()
![]()
Nije, nego znaju cijeniti par stvari..PEP je napisao/la: ko kaka korida da se odrzava.
Praznik ljudima.![]()
Mont0 je napisao/la:Nije, nego znaju cijeniti par stvari..PEP je napisao/la: ko kaka korida da se odrzava.
Praznik ljudima.![]()
Ma ne to, nego Gomez je dosta manje atraktivno ime naspram pomenutih a ovako stadion pun.Mont0 je napisao/la:Pa sta ti je tu cudno, sjeti se predstavljanja Ronalda i Kake na Bernabeu prije par sezona, prepun stadion. To su igraci koji su bukvalno zvijezde i zasluzuje da ih se doceka na taj nacin. Ili sta mi jos pada na pamet, kad je Guti presao u Besiktas, pa prepun Inonu bio, pjevalo se kao u najboljim danima..
Nemoj da pocnem majorizirati ovdje, dosta je vise.
Pa tu je pokazao Da mu nije do para samo. Želio je da igra, a toako će više zaraditi nego li primjerice da je otišao u City i presjedio na klupi pa onda završio u slabijem timu, dosta slabijem. Ovakose pokušava više dokazati i uvijek u poznim godinama kao dokazan fudbaler može u Rusiju ili Katar da pokupi lovu.Mont0 je napisao/la:Pa odavno u Fiorentinu nije dosao dokazani igrac svjetske klase tipa Gomez. Mogu se sjetiti Mutua koji je imao fenomenalne sezone iza sebe kao zadnjeg, koga jos, ne znam.. Po meni je Gomez bas drsko i hrabro izabrao, definitivno najvece ime koje je preslo u Fiorentinu zadnjih godina..
U baernu je imao deset miliona €, ne znam koliko ima kod Viola ali sigurnio ne deset miliona.Mont0 je napisao/la:Nije mu do para ali ce imati duplo vecu platu od dosadasnje najvece koju je imao neki igrac, cak i vise od toga.Mada, meni odgovara, ne bih se ljutio da sad dovedu i Veratija i daju mu slicne pare.
Ovo je golemo, jedva cekam prvo kolo.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.