EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Odose Hrvati po zlato.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tuzan sam, ali mi bar kosa mirise na kamilicu.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ma Cervar (bar ja mislim) nije to uputio nikom konkretno, nego je opsovao da bi valjda olaksao dusu. Nije prvi put da to radi nakon tekme, isto kao i Vori..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma ti si drogiranljubav je napisao/la:Tuzan sam, ali mi bar kosa mirise na kamilicu.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
alan_kardec je napisao/la:Čestitke Hrvatima na plasmanu u polufinale.Zaslužili su ga extra igrom protiv večeras jako loših Danaca.Još jednom,svaka čast i puno sreće protiv Poljaka!
Jest,čuo sam i ja to.Baš ga kamera prikazuje u krupnom planu,a on to govori,vjerovatno nekome iz publike.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
kome?
Nisu Danci bili loši nego su Hrvati igrali ko drogirani.

Ma svi oni nakon suta posalju sve u pmdubrava je napisao/la:ma Cervar (bar ja mislim) nije to uputio nikom konkretno, nego je opsovao da bi valjda olaksao dusu. Nije prvi put da to radi nakon tekme, isto kao i Vori..

-
- Kontakt:
Nebi bili Hrvati da nisu takvi,to ti je jako jako nezadovoljna nacijaOffside je napisao/la:Hrvatskoj je večeras sve išlo od ruke, imaju kvalitet otići do kraja. A Lino kad ode iz Hrvatske bujrum mu na klupu naše reprezentacije. Čovjek u 7-8 godina osvoji sve što se može osvojiti, ali opet Hrvatima ne valja, podmeću mu nogu, ali frajer fura svoje. Svaka mu čast.

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
-
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Čestitke Hrvatima na plasmanu u polufinale.Zaslužili su ga extra igrom protiv večeras jako loših Danaca.Još jednom,svaka čast i puno sreće protiv Poljaka!
Jest,čuo sam i ja to.Baš ga kamera prikazuje u krupnom planu,a on to govori,vjerovatno nekome iz publike.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
kome?
sad se sjećam da sam i ja vidio,biti će nekom u publici,možda zna gdje je koji od hrvatskih novinara

Do kraja majstore, do kraja...
na pomolu ponovo finale sa francuzima. hajde da i ja u jednoj utakmici navijam za island. nikako ne bih volio trikolore opet i onoga ludoga golmana
To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
Nema veze Cokolino, srest cemo se mi!
Da smirim euforiju na ovom prohrvatskom siteu, nemaju oni sta traziti protiv strasnih
poljskih sutera.
Veceras smo vidjeli da ne znaju braniti dobre sutere(Hansen).
Nema veze Cokolino, srest cemo se mi!

Da smirim euforiju na ovom prohrvatskom siteu, nemaju oni sta traziti protiv strasnih
poljskih sutera.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Tuzan sam, ali mi bar kosa mirise na kamilicu.
uvijek i uvijek ovaj tzv. britanac navija protiv hrvatske
bh hrvat je napisao/la:na pomolu ponovo finale sa francuzima. hajde da i ja u jednoj utakmici navijam za island. nikako ne bih volio trikolore opet i onoga ludoga golmana
Ove godine Cro uzima zlato
ovoj lik nije normalanljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
Nema veze Cokolino, srest cemo se mi!![]()
poljskih sutera.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ljubavi, ti si moj idol, al ozbiljnoljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
poljskih sutera.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- __Liedson__
- Kontakt:
Najlakse dobivena utakmica Hrvatske na ovom prvenstvu ! u finalu pobjeda protiv islanda !

iz tvojih usta u bozije ušikikach je napisao/la:bh hrvat je napisao/la:na pomolu ponovo finale sa francuzima. hajde da i ja u jednoj utakmici navijam za island. nikako ne bih volio trikolore opet i onoga ludoga golmana
Ove godine Cro uzima zlato
-
- Kontakt:
pa tu poljsku su neki dan savladali kao od saleljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
poljskih sutera.

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
Sta ces kad je covjek najbolji pa je jedini nacin da ga zaustave da ga udaraju po glavitax je napisao/la:kakav je ovaj balic namazan igrac hebo sliku svoju samo se valja simulira iritira

-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
poljskih sutera.
šta tebi kao osvjedočenom i dokazanom britancu smeta ako ovo i jeste prohrvatski site,da se zbog toga ne osjećaš možda ugrožen kako britanac?
jbg,ni jednu nisi pogodio,pa možda jednom i ti nešto ubodeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.