FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2010, 19:29

Nema teorije da Subašić može zamjeniti Perovića.Ma ni pod razno.Nego ako već Perović odlazi treba mu tražiti zamjenu u nekom neafirmisanom igraču, kao što smo ljetos uboli sa Lekićem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 19:34

U potpunosti ga ne moze zameniti ali svakako moze biti na klupi kao neki backup,posto cemo ostati verovatno ostati i bez Jevtica kojeg ne verujem da ce uprava zadrzati.A za sledecu sezonu predvidjam bum malog Reljica koji je strasan igrac.
Nego znas li sta je sa Parkerom niko mi ne zna reci, na Zvezdinoj stranici pise da je on jos u klub?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2010, 19:45

Devil je napisao/la: Nego znas li sta je sa Parkerom niko mi ne zna reci, na Zvezdinoj stranici pise da je on jos u klub?

Još je u Zvezdi?? :shock: Ma nije bolan, ja koliko znam iz Zvezde je otišao u Twente.Čini mi se da nas je i tužio za neke pare.

Nažalost, Aval Isah nas napušta na ljeto, najvjerovatnije.Navodno, klima mu ne odgovara.Milsim da je ipak u pitanju njegova želja da ode u neku jaču ligu. Ipak, hvala mu za ono što je uradio za nas.Jedno od rijetkih pojačanja koje nam se isplatilo u posljednje vrijeme.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 30 jan 2010, 12:53

http://www.youtube.com/watch?v=jCi8dM9O ... re=related

lešinari ovo kopiraju, mislim malo izmjenuli koji riječ, i još više provociraju nego na ovom klipu ovi. Ali žestoko zvuči. :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 jan 2010, 17:48

Pastuh je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=jCi8dM9O ... re=related

lešinari ovo kopiraju, mislim malo izmjenuli koji riječ, i još više provociraju nego na ovom klipu ovi. Ali žestoko zvuči. :mrgreen:
Ne samo to, jos xy stvari su doradjene, kako leinara tako i drugim grupa.

Delije su prica za sebe i odavno su prevazisli ove prostore.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 30 jan 2010, 18:21

Pričao sam sa dosta ljudi iz više država. Najviše sa Ultrasima iz Njemačke, kaže jedan Delije daleko najjaći. Ljudi idu na sve utakmice okolo , posebno balkan. Bilo su na nekim utakmicama naše lige, idu često u Italiju, ali opet kaže Delije su posebni.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2010, 21:16

Evo ovde cu napisati posto ne znam gde cu: Pojeli smo Gran Canariu u Pioniru 97:67.Najbolji na terenu bili Tajlor sa 21p i Bjelica sa 22p.

Sto se tice fudbala potpisani su ugovori sa Markom Dmitrovicem(golman),Ivanom Rogacom i Urosem Spajicem(stoperi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2010, 21:21

Auuuuu brate kako smo ih poderali, pogotovo u zadnjoj četvrtini. :shock: :D :D :D Jedan pokazatelj kvaliteta Gran Kanarije je da su dobili Barcu.

Nema šta jaki smo pravo!!! :D :D :D
RIP Adis Selmanović

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 feb 2010, 23:32

bruka ko sve ima temu, probajte vi otvoriti na nekom njihovom forumu... pozzz... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 23:45

edotm87 je napisao/la:bruka ko sve ima temu, probajte vi otvoriti na nekom njihovom forumu... pozzz... ;)

Brate lijepi, mislim da to nije nikako isto. Meni je drago što ima ova tema, ima se o više stvari raspravljati. Ipak ovdje ima i navijača Zvezde, te Partizana. Briga mene za njihove forume, kada imam svoje.

@Alan

Da se nekako može ova tema promjenuti u zajedničku fudbalsku i košarkašu, ili da se otvori posebna tema o košarkaškom timu Crvene Zvezde bilo bi bolje. Ipak tamo igraju dva naša igrača ako se ne varam. Bilo bi zanimljivo, i sigurno ne bi bila zapuštena. Također čestitke na visokoj i zasluženoj pobijedi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 15:29

Opet kosarka :D

VEceras protiv Turk Telekoma u gostima,gde ce nas Turk Telekom dobiti,voleo bih vise od icega da gresim ali tako je.
Prenos ima na RTS2 mislim da od 18:00 pocinje utakmica.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 19:23

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i drugu utakmicu na pripremama u Antaliji i u meču protiv japanske Hirošime bilo je 1:1. Strelci su bili Savić u 47. za i Morisaki u 65. minutu. Ovaj meč trebalo je da bude odigran juče, ali je zbog velikog nevremena odložen.

Crvena zvezda je već u 15. minutu imala zicer. Bogdanović je uputio sjajnu dubinsku loptu po zemlji u prostor a Perović beži čuvarima i ostaje sa golmanom "jedan na jedan". Ipak, Nakabajaši stiće da ukliza i izbaci loptu u aut. Tri minuta kasnije opet Perović koristi brzinu ali iznuđuje samo korner, posle kojeg Trifunović glavom šutira iznad gola. I Japanci su imali dve prilike ali u oba slučaja centarfor Li bio je u ofsajdu. Ipak, gola nije bilo sve do izmena i 47 minuta kad Vujadin Savić posle jednog kornera odlično prati i nogom sa sedam metara trese mrežu. Pre toga Miloš Reljić je dobio duel na prvoj stativi i omogućio da lopta dođe do Savića.

Reljić je takođe pokazao veliku želju i borbenost u nastavku meča. Hirošima je izjednačila u 65. minutu posle neuspele ofsajd zamke. I u nastavku meča Zvezda je bila bolja ali Jevtić, Reljić i Kadu su u nekoliko navrata oklevali i šanse su propadale. Treba pomenuti i 63. minut kad je Bojan Đorđević odlično šutirao sa desnog roglja šesnaesterca ali lopta je prošla tik pored gola.

Prema planu, crveno-belima ostalo je da odigraju još dve utakmice, sa bugarskim Liteksom, 13. februara i sa poljskim Lehom, dan kasnije. Petrović će na ta dva meča šansu ukazati dvema ekipama po 90 minuta. Crveno-beli su već odigrali jednu utakmicu protiv austrijskog Matersburga i izgubili sa 0:1, ali treba reći da je zbog nestanka struje meč prekinut u 80. minutu. Povratak u Beograd predviđen je za 16. februar.

Strelci: Savić 47, Morisaki 65
Teren: hotela Kalista
Gledalaca: 100
Sudija: Sulejman (Turska)

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, S. Reljić, Savio, Bogdanović, Mugosa, Trifunović, Lekić i Perović. Drugo poluvreme: Pavlović, B. Đorđević, Savić, Mikić, Ignjatijević, Isah, Nikolić, Jeremić, Kadu, M. Reljić i Jevtić

Hirošima: Nakabajaši, Nakađima, Stojanov, Makino, Morisaki, Li, Takajanagi, Takahagi, Jamagiši, Hatori, Morita

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 19:57

TURK Telekom ponizen,devastiran usred Ankare 67:89.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 feb 2010, 20:09

Devil je napisao/la:TURK Telekom ponizen,devastiran usred Ankare 67:89.
jeli igro Kikan, ako jeste kakav mu je ucinak bio??

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 20:15

steve-o je napisao/la:
Odigrao je mozda 3-4 minute sve ukupno i nije uspeo dati nijedan kos,a mislim da nije imao ni skoka.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2010, 15:36

Devil je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Odigrao je mozda 3-4 minute sve ukupno i nije uspeo dati nijedan kos,a mislim da nije imao ni skoka.

Povrijedio se odmah na početku tako da je njegov učinak izostao. Štimac je bio sjajan.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2010, 20:27

Crvena Zvezda pobedila Slaviju iz Istocnog Sarajeva sa 1:0,golom Jevtica.
Jbt.nisam ni znao da trebamo igrati protiv njih mislio sam da Slavija danas igra protiv Dinama.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 feb 2010, 13:08

Crvena Zvezda navodno pregovara sa Vedranom Gercom, napadačem Rijeke! Sam Gerc je javno priznao da je razgovarao sa čelnicima Zvezde, ali dogovor je daleko. Kako stoji na transfermarkt.de, Gerc ima 24 godine,napadač je, u 15 nastupa za Rijeku dao je 2 gola, a cijena mu se procjenjuje na oko 350000 evra.
Ne znam što će nam on, sa njim samo stvaramo gužvu u napadu.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 21 feb 2010, 16:39

Ma kakav Gerc.
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2010, 01:11

Najava tekme Zvezda-Jagodina

[youtube][/youtube]
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.