Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Mandrak
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Mandrak » 24 dec 2009, 14:47

mahalas je napisao/la:Ma kakav crni Safet, pa kakve rezultate on ima za sebe??? kao igrač svaka čast, ali kao trener??? Da ne palamudimo dalje Sergej i kapak.........
I Sergeju svaka cast kao igracu,ali kakve to on ima rezultate kao trener?? ustvari nikad nije ni bio trener...da ne palamudimo dalje.

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 14:48

zapitajte se zašto je bosna najgora u susedstbvu u sportu ali u ostalim stvarima,zato što preovladava nacionalizam,nezannje,jad ,beda,siromaštvo,korupcija,zar ne vidite da sa domaćim trenerim ne ide,i vi kao papci ponavkate barba,hoćete čoveka da potrošite na početku trenerske karijere

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 dec 2009, 14:48

Trigger je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ćirin nasljednik: Safet Sušić novi selektor fudbalske reprezentacije BiH!
24. 12. 2009. • 14:00 S. B.

24SI - Safet Sušić, proslavljeno krilo Sarajeva, najbolji igrač svih vremena francuskog PSG-a, koji je bio trener nekoliko turskih klubova, po svemu sudeći novi je selektor fudbalske reprezentacije BiH.

List "San" iz pouzdanih izvora saznaje da bi Sušić najlakše sakupio potrebnih 12 glasova. Iako zvanično ne žele potvrditi, čelnici N/FSBiH već su dobili Papetovo "da"!

"Razgovarao sam sa Sušićem prije i poslije sjednice u Tesliću. Safet je dao načelni pristanak i narednih dana trebali bi postići konačan dogovor", izjavio je za "San" jedan član Izvršnog odbora N/FSBiH.

Nije tajna da su predstavnici FSRS u Izvršnom odboru NSBiH izrazili želju da Papeta vide na selektorskoj poziciji. Ako se tome dodaju bošnjački glasovi, jasno je da bi on najlakše prošao za selektora.

Sušić je prije odlaska u PSG proglašavan najboljim igračem ex-jugoslavenske lige, a bio je i reprezentativac bivše države.

Osamdesetih je godina slovio kao jedan od najboljih igrača u Evropi.
Vela havle novinara :o
Kad je Safet Sušič bio krilo!? Je li ovaj pobrko Sejo i Saju!?

I čuj ga - "...najbolji igrač svih vremena francuskog PSG-a." - Halooo, novinar - Safet Sušić - Pape je proglašen najboljim fudbalerom Bosne i Hercegovine svih vremena :!:
A za PSG - makar malo otidji na njihovu zvanicnu web-stranicu pa pogledaj ko je ko tamo...ima i Safeta, ali ne lupetaj 'pera' ti (koli ti ga dade u ruke :mrgreen: )!

za krilo lupeta, ali za PSG ne, samo nisam siguran da li je najbolji strani igrac svih vremena ili najbolji igrac svih vremena. jer PSG je blad klub mmislim da su 76 osnovani
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 dec 2009, 14:50

mahalas je napisao/la:Ma kakav crni Safet, pa kakve rezultate on ima za sebe??? kao igrač svaka čast, ali kao trener??? Da ne palamudimo dalje Sergej i kapak.........

pricas o safetu da nema upjesha, pa sergej nema ni dana trenerskog iskustva. nemoj bezze da pricas samo d abi nesto napisao, nije vazno ko ce doci vazno je da je iz 4ke sergej, bajevic, bazdarevic, sušić ostalo e doci an svoje

moj favorit je sergej al ta prica za susuica ti je bezze
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

velezovac25
Kontakt:

Post Postao/la velezovac25 » 24 dec 2009, 14:51

Moj prijedlog za selektora je DANIJEL BOTO :D :D :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 dec 2009, 15:37

dujo je napisao/la:zapitajte se zašto je bosna najgora u susedstbvu u sportu ali u ostalim stvarima,zato što preovladava nacionalizam,nezannje,jad ,beda,siromaštvo,korupcija,zar ne vidite da sa domaćim trenerim ne ide,i vi kao papci ponavkate barba,hoćete čoveka da potrošite na početku trenerske karijere
Drug, de da ja tebe priupitam nešto? Citam na nekoliko sajtova gdje se ti stalno javljas i veličas tog Stepanovića, mislim O.K. svako ima nekog svog favorita, ali kod tebe to zvuci kao opsjednutost! Pa me zanima jesi li to ti licno, mislim Stepanović, ili te neko potplatio da ga reklamiras na svim mogucim sajtovima????

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 16:23

irfan41 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Principatus je napisao/la:...za krilo lupeta, ali za PSG ne, samo nisam siguran da li je najbolji strani igrac svih vremena ili najbolji igrac svih vremena. jer PSG je blad klub mmislim da su 76 osnovani
Upravu si za PSG (osnovan 1970.), ali kao strani igrač, koliko sam ja informisan, ali me to plaho i ne zanima, danas....
Bosno moja poharana....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2009, 16:53

Nazalost, 90% clanova Izvrsnog Odbora ne zele da Barbarez postane selektor. :|

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 dec 2009, 17:10

sjetite se da je ciro kad je odlazio rekao da ce njegov nasljednik biti safet susic.... znaci da se odavno vec znalo sve...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 dec 2009, 17:13

da oni ne zele i boje se konkurencije,,,, safeta toliko to nezanima on zeli samo da sebi osigura kakav uspjeh da moze voditi koji klub u evropi,,, dok bi barbarez sa malo srece i rezultata moga da zavlada nacijom,, a toga se u savezu boje,,, ipak ako bi safet bio trener a barbarez pomocnik i jos netko iz rs-a to bi bilo ok i super mislim!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 dec 2009, 17:18

ma Barbarez je novi selektor u januaru preuzima funkciju :shock: :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 24 dec 2009, 17:32

Mandrak je napisao/la:
I Sergeju svaka cast kao igracu,ali kakve to on ima rezultate kao trener?? ustvari nikad nije ni bio trener...da ne palamudimo dalje.
al mu ga schuknu.ovaj @triger providan.ako nekog ne gotivis napisi.a ne da ti krojis istoriju ko je ko bio u parizu i psg.kao sto bas jedan rece iz pariza,prije par godina sam tek cuo za bosnu,ali zato papeta ko da znam cjeli svoj zivot.on nas je odveo do prve titule i on je zacetnik svih kasnijih uspjeha psg.prema tome @triger ni jedne.
idi gnjavi na old timeru i starim vremenima. ali ovdje pusti ljude kraju.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 dec 2009, 18:11

haj ko god dodje,da mu pozelimo mnogo srece,nek nas odvede na evro 2012,sve ce da se zaboravi,ko je sta izjavljivao!!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 dec 2009, 18:39

Ako izaberu Susica ,to ce biti iz razloga sto je on malo upoznat sa radom Saveza ,i sa ljudima koji tu rade ,i odlucuju..a,to je njima primarno..da se sljedeci izbornik sto manje opterecuje prosloscu ,i njihovom nakardnom vodjenju Saveza ,i unistavanju naseg fudbala..dok bi u slucaju Barbe ,bio drugaciji slucaj,citava nacija bi stala iza njega ,i on bi mogao napraviti velike bojkote,revoluciju u malom ukoliko se njegovi zahtjevi ne bi ispostovali.
Iz tog razloga je i logicno da su svi protiv Barbe,manje vise..jer imaju toliko oraha u djepu ,a on je jedan od onih koji znaju dosta toga.
Licno ,ne mislim da cemo pronalaskom trenera rijesiti nagomilane probleme koji su plod dugogodisnjeg participiranja polupismenih licemjernika iz Saveza,tako da cemo i naredne kvalifikacije imati ogromnih problema,jer ce se covjek koji dodje na klupu utopiti u sivilo u kojem ce i raditi.
X puta sam ponovio kako je trener taj koji mora biti posten ,i mora biti izvan operacija koje izvode ovi kriminalci,a to je jako tesko,pa mislim da ce ko god dodje morati igrati po njihovom,ili nece opstati..a ,svi dobro znamo kako to izgleda kad se igra kako oni sviraju.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 dec 2009, 18:45

Pa šta nije Baka ;) ma tko god bude samo nek bude pametan,zna što radi s voljom ostalo ćemo mi prepoznat samo definitivno treba neki 'gospodin' da se primi posla ,nastavi rad kvalitetan.
Fi hajati.
GO Bosno.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 dec 2009, 18:54

loptica je napisao/la:Pa šta nije Baka ;) ma tko god bude samo nek bude pametan,zna što radi s voljom ostalo ćemo mi prepoznat samo definitivno treba neki 'gospodin' da se primi posla ,nastavi rad kvalitetan.
Iskreno ,ja ne bih imao nista protiv da nas Baka ponovo preuzme...on je sam relativno slabijom ekipom ostvarivao dobre rezultate,bio je veliki igrac ,i imali smo tada dobru igru..doduse imao je i neke greske sa liberom,i td..ali meni je on ok!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 24 dec 2009, 20:00

Svak ima pravo na svoje misljenje,ali ne bih se slozio da je Baka imao slabiju ekipu u poredjenju sa ostalim selektorima. Cak sta vise, gledajuci u globalu,imao je najveci broj kvalitetnih igraca u odnosu na ostale selektore.
Druga prica je to, sto je on pozivao kojekakvog Crnogorca, Jakirevica, Alilhodzica, Baiana, Kerkeza, Vidica, Pelaka, Melhera i ostale anonimuse,da ih ne nabrajam sad sve, uzimao im mizeriju da bi se ko fol prodali dalje negdje i radi tih pojedinih antitalenata gubio utakmice od nizerazrednih reprezentacija..... ali je imao na raspolaganju najveci izbor u poredjenju na ostale selektore.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2009, 20:11

:shock: Baka ni u Tirani nije mogao opstati a vi opet dzavola trazite.
Zamislite sad ekipu Kataneca i Slovenije i ekipu Bake.I kad jos neko kaze pa imao je uspjeha.
O Jakirovicima i Kerkezima u najvaznijim utakmicama je suludo i pricati.
Ne moga da shvatim da ikakav normalan razum,moze da navede i na pomisao da nam opet Baka bude selektor. :o
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 dec 2009, 20:25

Safet Susic je ipak najbolje rjesenje,covjek je bio svojevremeno mejdu najboljim igracima Evrope,ima fudbal u malom prstu,bas kao i Barba,ali Susic ipak ima odredjeno trenersko iskustvo,i to je glavni razlog zasto je ispred Barbareza!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 dec 2009, 20:26

ako ne barba onda susic nas najveci igrac ikada !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.