Jos da mu se dovedu imena koja hoce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zanemaricemo cinjenicu da tip bio najbolji asistent ligeJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:20I losija verzija njega mi je bolja od Nice, stvorio se hype na liku koji je dao 5 golova u citavoj sezoni i odigrao solidan EURO
Ali... Ali... Zabili su Dinamu 9 golova.
Ogromne dvije asistencije vise od Raphinhe, sigurno vrijedi te pareL-Train je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:27Zanemaricemo cinjenicu da tip bio najbolji asistent ligeJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:20I losija verzija njega mi je bolja od Nice, stvorio se hype na liku koji je dao 5 golova u citavoj sezoni i odigrao solidan EURO![]()
Zabit ce nekom Bochumu il Manizu za vikend peticu i opet mislit da su medju najjacim ekipama.
Najveća pojačanja iz Crystal Palacea i Fulhama te trener iz zadnje ekipe EPLBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:32Ne vidim čemu čuđenje, Bayern igra upravo onako kako bi i očekivao od ekipe koja je završila 3. u Bundesligi prošle sezone.
ja se evo ibretim za sta je penal ovdje dao a ljudi igrali rukom dva puta cini mi se prije toga i dobiju penal.. evo sto nije isao gledati ovo sudije su fakat retardirane ne razumijem mozak tih ljudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.