FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nime_tm87 » 14 sep 2009, 18:26

jovanbl je napisao/la:evo prvi put se javljam na ovom forumu.

Ono sto je bitno za borac, to je da prvi put kvlaitet (kakav god on bio) gradi na domacim snagama, na mladim momcima , sto govori i cinjenica da je jedan od najeftinijih klubiva u PL, a i pored toga ostvaruje odluicne rezultate

Nije problem dovoditi strance, nemam nista protiv, odakle god bili, dok god ti baza tima, osnova lezi na domacim snagama, narocito u ligama tipa PL, i klubiovima koji nemaju novaca napretek.

Po logici kupovine, sv ako selo bi moglo izdvojiti pare i kupiti igrace i imati klub za prvaka, sto se i desavalo, ali samo u konkurenciji u kojoj to svi rade, mi ne trebamo da kupujemo igrace, nego treba da budemo rasadnik igraca.
To se ne moze, ako se prilika nece davati mladim momcima iz domace fudbalske skole.

Tek kad imas dobar temelj zasnovan na domacem pogonu, kad djeca pocnu da igraju fudbal i umjesto ronaldinja i sl, pocnu da se identifiuju sa igracima kluba iz svog grada, raste popularnost, interes, veci broj djece pocinje da trenira, konkuirencija u fudbalskim skolama jaca, i to pored opstalog i iz razloga, sto djeca imaju motzivacijui, jer ako su dobri mogu zacas zavrsiti u prvom timu.
tek tada, mozes finansijskida ojacas, i da pocnes da kupujes pomalo.

a ne samo prodajes.

kad su u pitanju prognoze, borac ove sezone ima ekipu za titulu i to je ocito, igra najdiopadljiviji i najljepsi fubal u prvih sest kola.

Efikasnost je na visokom nivou, ziceri se ne promasuju, motivacija je predobra, euforija je u gradu, sto znaci da borac ima krila io moze daleko da poleti, i to ne samo na domacoj sceni, nego ako bog da ako izadje u evropu i tamo, mada to nekom moze iz ove perspektive izgledati nerealno.

OVo sto se desava borcu ima odlike svojevrsne revolucije, a revolucije mogu da budu ili skrhane ili zauvjek mijenjau postojece stanje.

sta ce bioti s borcem, vidjecemo, nadam se da ce ovaj trend biti nastavljen. ima tim za visoke domete, ima izuzetnog trenera koji zna uliti entuzijazam igracima, i sad vec ima ono najvaznije za prvaka, ima pobjednicki mentalitet.

No , daleko je od gotovog, sezona je tek pocela, ia jos puno da se igra i razne su oscilacije moguce, ne treba gajiti iluziju da je borac nepobjediv, naprotiv sve su ekpie pobjedive, nekad je dovoljno da samo imaju los dan, to govorim zbog toga sto se moze desiti da prvi poraz borca ispuse ovaj balon u gradu a time i igrace, sto se ne smije desiti, jer kao i pobjede i porazi su satavni dio fudbalske igrem, i veliki su oni timovi koji se znaju psihicki nositi i sa vlastitim porazima.
Borac ove godine jos nije bio u toj situaciji, a ona ce jednom doci, to ce biti čravi ispiti kako za igrace i upravu kluba tako i grad u cjelini.

Ono sto zelim da azem, je u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci.

s
Ja bi se osušio dok bi ovo napiso :oops:

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 14 sep 2009, 18:56

@nime_tm87

ma ima i za to rjesenje, snimis se dok govoris to sto zelis da kazes, postavis na youtoube, i onda linknes ovdje, kad ova digitalna forma vec ne omogucuje otisak prsta :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 sep 2009, 19:10

Jovane, mislim da nisi u pravu sto se tice klupe. Ima tu dobrih mladih igraca koji mogu zamijeniti nekoga iz prve postave. Pravi primjer ti je ovaj mali Toni Markic, momak je odlicno zamijenio isto tako mladog Sakana. Ima tu materijala i vise nego sto mi mislimo.

Slozio bih se za tobom da nam je odbrana sklona kiksevima kao i da za Bilbiju nemamo adekvatnu zamjenu. Isto tako smatram da se Vranjesov odlazak moze nadomjestiti sa ovim mladjim igracima, npr. tu je mali Crnjac(zabio gol Zagrebu).

A sto se tice sanse za ove mlade igrace- imace priliku u srijedu posto je Stojnic najavio kombinovanu postavu protiv Posusja. ;)

P.S. Uzmimo u obzir da vec cetiri kola igramo bez Ljubojevica.
HAJ FAJV

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 sep 2009, 19:13

Evo odlucih se i ja aktivirati kao korisnik. Dosta sam bio pasivni pratilac desavanja na ovom forumu :lol:
Bio sam na utakici protiv Zrinjskog, i drago mi je sto se publika vratila na stadion. Nadam se da ce do kraja prvenstva stadion biti skoro uvijek ispunjen, i protiv ostalih manje atraktivnih bh klubova, a ne samo protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Sarajeva, Veleza...Drago mi je sto se Borac vraca na staze slave, to je potrebno Banjaluci, RS i citavoj BIH... Pa cuo sam se sa burazom iz Beograda, koji inace navija za Partizan. Kaze da je gledao malo derbi na BHT1 iz BL, i kaze da je imao sta da vidi i drago mu je zbog BL i Borca. Isto tako kaze da se klub za kojeg on aktivno navija iz BG veoma zainteresovao za naseg Nemanju Bilbiju...
Toliko u uvodu...

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 sep 2009, 21:26

[youtube][/youtube]

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 sep 2009, 21:29

Ne znam koliko bi mu dobro otici u veliki klub , ne bi volio jednog odlicnog igraca da upropaste mozda ostati i nastaviti ovako dobre igre pruzati u Borcu gdje predobro igra , a kasnije otici u neki jaci evropski klub jer stvarno predobar je igrac i uzivam gledati Borac i kako Nemanja igra svaki put :arrow:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 14 sep 2009, 23:15

TaRgEt_ je napisao/la:Ne znam koliko bi mu dobro otici u veliki klub , ne bi volio jednog odlicnog igraca da upropaste mozda ostati i nastaviti ovako dobre igre pruzati u Borcu gdje predobro igra , a kasnije otici u neki jaci evropski klub jer stvarno predobar je igrac i uzivam gledati Borac i kako Nemanja igra svaki put :arrow:
isto mislim kao ti,neka njega jos u Borcu i neka nam pobjede donosi.samo neka nastavi ovako i odlicna karijera je sigurna.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 sep 2009, 23:45

banjaluka u srcu je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ne znam koliko bi mu dobro otici u veliki klub , ne bi volio jednog odlicnog igraca da upropaste mozda ostati i nastaviti ovako dobre igre pruzati u Borcu gdje predobro igra , a kasnije otici u neki jaci evropski klub jer stvarno predobar je igrac i uzivam gledati Borac i kako Nemanja igra svaki put :arrow:
isto mislim kao ti,neka njega jos u Borcu i neka nam pobjede donosi.samo neka nastavi ovako i odlicna karijera je sigurna.

Ma ne realno tamo ga ne bi nigdje bilo otisao bi u telepatik ili slicno ovako u Borcu hara i neka ga tu neka se usavrsava i sve , da postane jos bolji nego sada sto je moguce i nadam se uskoro A reprezentativca BiH dobro ne bas uskoro ali u skoriju buducnost jer stvarno predobro igra... :arrow:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 sep 2009, 03:02

Kao prvo i ja sam novi na ovom forumu,nadam se da cete braco sa one strane Drine pozeleti i meni dobrodoslicu :)...sala naravno...srce mi je bilo puno kad sam pre neko vece gledao Borac protiv Zrinjskog,taj mladi poletni tim kako dominira na terenu,takticki zrelo deluje itd...trener Stojnic svojim stavom pleni bas,malo podseca na Ljubisu Tumbakovica zar ne?? :)...ajde sto je to samo dobro,vec i sto je atmosfera bila vrhunska....bio sam jednom u Banjaluci kod "drugarice" u martu,eto mene zbog nje a i zbog Borca uskoro ako Bog da :)..pa da zajedno slavimo nove pobede....Mladi Bilbija ce biti klasan napadac,vidim interesuje se moj Partizan za njega..e da je srece da ga dovedemo...toliko od mene braco za prvo javljanje,samo hrabro u nove pobede,ispratite te malde momke kako i zasluzuju...da nas zajednicki Borac bude sampion pa ako bog da uz malo srece i u Evropi sledece sezone da napravimo nesto...pozdrav od Grobara iz Zemuna

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 15 sep 2009, 08:40

Bilbija jeste extra talenat, ali da treba da priceka sa prelaskom u neki veci klub, treba. Dovoljno mu je da se cuje sa Vranjesom iz Zvezda, koji je isto tako za nase uslove bio ekstra talenat, pa sad sjedi na tribinama marakane. Ako idemo dalje mozemo da ga poredimo i sa Pericom Ognjenovicem jednim od najtalentovanijih klinaca ikad na ovim prostorima, kojeg je veliki Real pojeo. Mada iskreno mislim da mu stari nece dopustiti da lako izgori. Ipak je covjek bio fudbaler i zna kako te stvari idu.

E da i jos samo jedna stvar, pa ko je lud da ode u teleoptik i igra drugu ligu, a ovde je zvezda i igra u timu koji se bori za titulu i izlazak u evropu!!!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 10:51

Ima li neko snimak utakmice iz 1991 Fođa-Borac (2-2) i da li uopšte postoji šansa da se dođe do te utakmice?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 15 sep 2009, 11:17

Pogledaj na you tube, mozda tamo ima snimak, ako nema neznam gdje bi moglo jos biti...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 11:20

Ma neznam druže, nema gdje nisam tražio, znam da snimak postoji, ali kako doći do njega, to je sjajna igra Borca i volio bih to pogledati...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 11:35

Pogledajte zadnji video, Slavija - Borac
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 15 sep 2009, 11:38

Ovo zadnje na snimku je najace, mene je zaboljelo :o

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 11:41

Ma ja se toga sjećam, kaže golman da se Đurić zaletio u njega, to je bilo u Istočnom Sarajevu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 15 sep 2009, 11:44

E VB 1987, da ne znas u koliko je sati sutra tekma protiv posusja?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 11:51

nasborik je napisao/la:E VB 1987, da ne znas u koliko je sati sutra tekma protiv posusja?
16 h, znam da je cijena ulaznica prepolovljena za sutrašnju utakmicu, znači ZAPAD 4 KM, ISTOK 2 KM, nadam se da će vrijeme poslužiti pa bi moglo biti blizu 5 000 ljudi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 15 sep 2009, 12:03

Druze iskreno mislim da nema seme da bude toliko ljudi. Mislim volio bih ali radni dan, tekma pocinje u 16h, vecini se tek tada zavrsava posao. Ako bude 1000 bice ekstra

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 sep 2009, 12:17

Ma nema veze, o Borcu priča cijeli grad, ja se nadam da će nas biti puno, iskreno :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.