Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Said je veceras zamolio trenera da ne trenira jer nije psihicki spreman za trening. Haram ti bilo Hadzibegiću!!!!
Hajmo Vici slati kulturne poruke da ga naknadno pozove!!!
Hajmo Vici slati kulturne poruke da ga naknadno pozove!!!
Dobar igrac i realno trebao je biti na spisku umjesto kostura Mesanovica, ali nakon ovog vise ga netreba zvati. Kakav mentalni breakdown cuj on ce da igra za Holandiju sad Hahahaha.. sta on misli da je ovo PES .. haj ti momak igraj za Holandiju, tamo te vole..pitaj malo Ozila kako ce te maziti cim malo lose odigras ako ikad kojim cudom do tog dodje...
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 08 mar 2023, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To su oni koji igraju na 'sigurno', mislim na selektora i izbor igrača. Nisam vidio da je i jedan selektor ima neku svoju filozofiju, nego se smrad nasljeđuje sa jednog na drugog, poput đubreta od ovih poltičara i vlasti koji samo nasleđuje smeće ostavljeno od svojih prethodnika.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:39Faruk je jedna velika hinja i smrad od covjeka. Govori za Hamulica da se mora jos dokazati, a onda pozove Duljevica koji je zadnji gol zabio prije yebene 4 godine...izostanak Zolotica i Barisica necu ni spominjati. Faruk ce biti omrazeniji trener i od PetevaSarmica je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:35Nažalost, mnogo što šta je do selektora i ekipe iza njega. Mislim da se Hamulić uopšte nije ispratio od strane selektora i Misketa, kao Denis i Tahirović.
Ne zam zašto je to tako. I ovo Farukova priča oko njega je obično šupljiranje. Momak nije igrao u ligi Federacije, već u Poljskoj prvoj ligi i to je dovoljno da se pozove, a ne da se nešto šupljira oko njegovog trenera i da se iznose priče odakle je potekao kao fudbaler. Mora od nekuda da krene, pa makar to bila i kantonalna liga.
Brate mili tacno pa morao je biti na spisku prije Bilbije i Mesanovica, covjek je odigrao top prvi dio sezonu u Poljskoj ligi makar na osnovu toga a i da upise prvi nastup.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
S jedne strane treba momka razumiti, obećan mu je poziv dok je jos bio u poljskoj ligi, onda prešao u francusku pa je očekivao da bude na spisku i vjerujem da se baš razočarao kad je vidio neka imena iz mađarske lige a ne svoje ime, pa je vjerovatno zbog toga onako reagovao.
S druge strane, ponašanje i reakcija mu je nikakva, čuj neću više za BiH sad hoću za Holandiju da se borim, što neko napisa jedva bi dočekao da napusti brod koji tone i u reprezentaciji, imam osjećaj i da je pozvan bio i ušao zadnjih 10-15 minuta što je možda realno u tom trenutku on bi se opet naljutio jer eto što Demirović igra ispred mene? Mora malo smiriti hormone. Za Holandiju će zaigrati nikad.
S druge strane, ponašanje i reakcija mu je nikakva, čuj neću više za BiH sad hoću za Holandiju da se borim, što neko napisa jedva bi dočekao da napusti brod koji tone i u reprezentaciji, imam osjećaj i da je pozvan bio i ušao zadnjih 10-15 minuta što je možda realno u tom trenutku on bi se opet naljutio jer eto što Demirović igra ispred mene? Mora malo smiriti hormone. Za Holandiju će zaigrati nikad.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po meni je ovo najveca greska selektora i menadzmenta.
Oni su glavni i odgovorni za ovu lakrdiju tokom danasnjeg dana.
Ovakvi igraci se pozovu, das mu minutu na terenu, vezes ga za repku i onda upucujes poziv po ucinku.
Na ovaj nacin smo sigurno izgubili veliki broj igraca.
Ovakvi igraci se pozovu, das mu minutu na terenu, vezes ga za repku i onda upucujes poziv po ucinku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Selektor Holandije je poslijepodnevnim satima obavio razgovor sa Saidom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa sta ces kad su levati svi u i oko saveza. Kao sto kazes, tako se to radi.Omerbavarac je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:34Po meni je ovo najveca greska selektora i menadzmenta.
⚽FK Garaže⚽
Jest ispao supak onaj debil. Prvo kaze zvat cu njega i Tahirovica sigurno, i syebe momka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Faruk je pakas ali ni Hamulic nije sa svojom izjavom daleko.Reklo je se da se racuna na njega, trebao je dobiti poziv, ali mozda drugi put.
Sta je hamulic uradio Progresno..obecava mu se poziv, igra u ligi 5ce I dodze ova jugobalijska pizda I Pisa se po momku pozivajuci amatere u 31oj godini prije njegaBrazzzoo123 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:24Faruk je pakas ali ni Hamulic nije sa svojom izjavom daleko.Reklo je se da se racuna na njega, trebao je dobiti poziv, ali mozda drugi put.
Sad listam temu. Nije ni cudno sto su od ovog napravili mucenika.
**** ti Messija.
**** ti Messija.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma mora ganjat neku korist. Previse je ukljucen u sve.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Trazio sam ga na linked inu ali nista, ja mislim da mu se burazer bavi fudbalom
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- unitarista
- Kontakt:
Jah.. evo bas ce covjek (Belmin) imati problema sto se ovaj sprda. Sigurno nece moci spavati u narednom periodu. Ovaj Husara ti dodje kao neka starija verzija @Moodyja. Zaostali u razvoju i jedan i drugi.
Svaka cast Belminu!

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.