Jest'neutralan__ je napisao/la:Sta ima novi premijerligasi?![]()
![]()
Jel slijedece sezone lov na PL?

Jest'neutralan__ je napisao/la:Sta ima novi premijerligasi?![]()
![]()
Jasno k'o danL' Imperator je napisao/la:eto sta je nedavno izjavio-Ako se dobije podrška gradskih struktura i klub odluči "napasti" Premijer ligu,spreman sam se uhvatiti u koštac i ostati još godinu dana.U protivnim, moj ostanak nema svrhe.mislim da ti je sve jasnoTrener Božičić ostaje još jednu sezonu
Hajde drago mi je.L' Imperator je napisao/la:Jest'neutralan__ je napisao/la:Sta ima novi premijerligasi?![]()
![]()
i ja kazem..L' Imperator je napisao/la:ma da su nasi juniori protiv Gorazda igrali, ne bi 7:0 izgubili..Free_shooteR je napisao/la:POraz u GoRAZdu je dio plana da pojedinih igraca koji nisu zadovoljni sa SLAVISOM..(onih koji nemaju nekih kvaliteta za 1 tim..) znaci postojao je KLAn..od tih igraca koji je mislio da ce losom igrom i sramotnim porazom..trener SLAVISA BOZIC napustiti klupu rudara...ii samim tim ce doci neko novi koji ce vise pazit na te glupane..i davat neku minutazu.....SLAVISA JE OSTAO...ii POLA IGRACA CE BITI OTJERANO IZ KLUBA....ovo nisu moje rijeci...ovu sam cuo pre par minuta od covjeka iz UPRAVE RUDARA....
jadno od ovih igraca..treba im zabranit da uopste igraju...
RUDAR KAKANJ SLJEDECE SEZONE NAPADA PREMIER LIGU misevi
to sto kazes je vjerovatno istina!
nadam se da cete vi ostati u Pl, a da ce Travnika izbaciti u kantonalnuneutralan__ je napisao/la:Hajde drago mi je.L' Imperator je napisao/la:Jest'neutralan__ je napisao/la:Sta ima novi premijerligasi?![]()
![]()
Podcjenjuješ našu dominacijuL' Imperator je napisao/la: ma da su nasi juniori protiv Gorazda igrali, ne bi 7:0 izgubili..![]()
hehe, ma jocklegenda reala je napisao/la:Podcjenjuješ našu dominacijuL' Imperator je napisao/la: ma da su nasi juniori protiv Gorazda igrali, ne bi 7:0 izgubili..![]()
jok pobjedili bi ,zbog ovog sljedeće sezone ponovo vam 6 bodova uzimamo
![]()
U drugom dijelu sezone najviše me impresionirala ekipa Goražda, iako su izgubili kod nas vidjelo se da su ugirani i dobro ukonponovani, s pomoći koju su imali sa strane ovi rezultati nisu nikakva slučajnostlegenda reala je napisao/la:Podcjenjuješ našu dominacijuL' Imperator je napisao/la: ma da su nasi juniori protiv Gorazda igrali, ne bi 7:0 izgubili..![]()
![]()
Gorazde je u proljetnom dijelu prvenstva osvojilo 29, a Rudar 28 bodova i to su dvije najuspjesnije ekipe ove polusezone!sony_91 je napisao/la:U drugom dijelu sezone najviše me impresionirala ekipa Goražda, iako su izgubili kod nas vidjelo se da su ugirani i dobro ukonponovani, s pomoći koju su imali sa strane ovi rezultati nisu nikakva slučajnostlegenda reala je napisao/la:Podcjenjuješ našu dominacijuL' Imperator je napisao/la: ma da su nasi juniori protiv Gorazda igrali, ne bi 7:0 izgubili..![]()
![]()
gdje mu je i mjesto!Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mozete svi pricati sta hocete- mogu samo reci svima -BUJRUM U KAKANJiduce sezone..
A i mi cemo doci svima po bodove.....Ova sezona je prosla,kakva je god mi smo ostali i opstali zahvaljujuci svojim igrama i "tricom" u Orasju......I iduce sezone jedan od najstarijih bh.klubova ce se vratiti u Premier Ligu.....![]()
To ne može niko tvrditi ,šta opet se budete borili za opstanak ,stanite malo nisu još ni pripreme vi već u PL ,možda se i ostali nešta pitaju jbgL' Imperator je napisao/la:gdje mu je i mjesto!Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mozete svi pricati sta hocete- mogu samo reci svima -BUJRUM U KAKANJiduce sezone..
A i mi cemo doci svima po bodove.....Ova sezona je prosla,kakva je god mi smo ostali i opstali zahvaljujuci svojim igrama i "tricom" u Orasju......I iduce sezone jedan od najstarijih bh.klubova ce se vratiti u Premier Ligu.....![]()
ne mozemo jos tvrditi, al' za mjesec dana cemo mocilegenda reala je napisao/la:To ne može niko tvrditi ,šta opet se budete borili za opstanak ,stanite malo nisu još ni pripreme vi već u PL ,možda se i ostali nešta pitaju jbgL' Imperator je napisao/la:gdje mu je i mjesto!Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mozete svi pricati sta hocete- mogu samo reci svima -BUJRUM U KAKANJiduce sezone..
znam ja da je tebi krivo sto ce Haris Beslija u Rudar..,al' jbglegenda reala je napisao/la:
To ne može niko tvrditi ,šta opet se budete borili za opstanak ,stanite malo nisu još ni pripreme vi već u PL ,možda se i ostali nešta pitaju jbg
Kaže da neće ,danas ga ja pito ,kaže samo ponude iz PL ,ostalo ništaL' Imperator je napisao/la:znam ja da je tebi krivo sto ce Haris Beslija u Rudar..,al' jbglegenda reala je napisao/la:
To ne može niko tvrditi ,šta opet se budete borili za opstanak ,stanite malo nisu još ni pripreme vi već u PL ,možda se i ostali nešta pitaju jbg![]()
ode covjek u bolje
Aj vidit cemolegenda reala je napisao/la:Kaže da neće ,danas ga ja pito ,kaže samo ponude iz PL ,ostalo ništaL' Imperator je napisao/la:znam ja da je tebi krivo sto ce Haris Beslija u Rudar..,al' jbglegenda reala je napisao/la:
To ne može niko tvrditi ,šta opet se budete borili za opstanak ,stanite malo nisu još ni pripreme vi već u PL ,možda se i ostali nešta pitaju jbg![]()
ode covjek u bolje
![]()
A on je valjda Željov igrač ,pa oni imaju prava na njega ,ma mi smo u dobrim odnosima sa Željom ,poslaće oni nama Višću ako ode Haris![]()
a imamo mi još dobrih igrača nije samo Bešlija iako je on najbolji ,al i onaj Haznadar ne zaostaje puno za Bešlijom
Ma ja bio kažu talenat ,al ga zeznule povrede ,i došao sad kod nas na polusezoni ,odigrao je nekoliko utakmica pred kraj i pokazao se dosta dobro ,dao je i 1-2 gola ,meni se pravo svidio kako igra ,nema izgubljene lpote na sredini a i u ofanzivi je dosta dobarL' Imperator je napisao/la: Aj vidit cemo![]()
cuo sam i za tog Haznadara..,znam da je povrijedjen bio, jel igr'o ikako??
aha..pa eto onda, zadrzite ga i za sljedecu sezonu..,valjat ce vamlegenda reala je napisao/la:Ma ja bio kažu talenat ,al ga zeznule povrede ,i došao sad kod nas na polusezoni ,odigrao je nekoliko utakmica pred kraj i pokazao se dosta dobro ,dao je i 1-2 gola ,meni se pravo svidio kako igra ,nema izgubljene lpote na sredini a i u ofanzivi je dosta dobarL' Imperator je napisao/la: Aj vidit cemo![]()
cuo sam i za tog Haznadara..,znam da je povrijedjen bio, jel igr'o ikako??
simpaticna ste vi ekipa xD aa i fin vam je stadion..,malo ga jos doraditi i mozete za koju god. u PLlegenda reala je napisao/la:
PS a u nas ova uprava ,ako nastavi sa radom kao do sad što radi ,očekivati je mjesto u vrhu ,za PL ne znam jer su i sami na početku rekli da ima je prve sezone cilj opstanak (što su i uradili,i to kako )u drugoj će se boriti za vrh ,a tek u trećoj sezoni će pretendovati na PL ,tako su rekli pa ćemo vidjeti .
L' Imperator je napisao/la:znam ja da je tebi krivo sto ce Haris Beslija u Rudar..,al' jbglegenda reala je napisao/la:
ode covjek u bolje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.