Je.bi.ga činjenica da Championship ima dušu, za razliku od komercijanog Premiershipa, svaki klub ima dosta domaćih igrača u ekipi, itd.steve-o je napisao/la:bas tako, a ionako me neinteresuje toliko PL, **** PL daj ti nama championshipharishp je napisao/la:U kratkom prevodu.steve-o je napisao/la:
to je to. klub bi da prezivi u PLu izdvojio novac(koji nema) za placenike, ispao bih odmah(ovo ce se desiti i blackpoolu) i na kraju zavrsio isto ko' pompey ili crystal pala*se.. pravi navijaci kluba bi svoje mjesto na stadionu izgubili jer bi dosli gloryhuntersi lokalni koji nikad nisu vidjeli the new den i s svojim parama preskocili obicne navijace u redu za karte. zato kazem PL= no thanks!
Digne te do visina,i onda te razbije od ledinu.
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
tipicni primjer PLa je npr. arsenal, nemaju engleza u timu i to mi nekakav engleski nogometni timFrutek je napisao/la:
Je.bi.ga činjenica da Championship ima dušu, za razliku od komercijanog Premiershipa, svaki klub ima dosta domaćih igrača u ekipi, itd.

- -Paja
- Kontakt:
Super, samo ne znam zasto se mali poluklubovi ciji ste fanovi trude svim silama da udju u taj komercijalni premiership pored takvog blagostanja u tradiciji naklonjenom championshipu? Arsenal je i kad je imao sve engleze u klubu dominirao nad vasim malim klubovima pa mi nije jasno sto vam je bitno koliko ima engleza u Arsenalu kad ste kako god okrenete vi donji.
Dio Arsenala
ma nemoj? pogledaj sta ti je millwall ucinio tvome arsenalu na highburyu 1995-Paja je napisao/la:Super, samo ne znam zasto se mali poluklubovi ciji ste fanovi trude svim silama da udju u taj komercijalni premiership pored takvog blagostanja u tradiciji naklonjenom championshipu? Arsenal je i kad je imao sve engleze u klubu dominirao nad vasim malim klubovima pa mi nije jasno sto vam je bitno koliko ima engleza u Arsenalu kad ste kako god okrenete vi donji.

- -Paja
- Kontakt:
hahaha kiksevi su normalni i desavaju se opustanja protiv inferiornih klubova i leeds je porazio i to ove godine Manu ali svi znamo ko je sta i kako tu stvari stoje.steve-o je napisao/la:ma nemoj? pogledaj sta ti je millwall ucinio tvome arsenalu na highburyu 1995-Paja je napisao/la:Super, samo ne znam zasto se mali poluklubovi ciji ste fanovi trude svim silama da udju u taj komercijalni premiership pored takvog blagostanja u tradiciji naklonjenom championshipu? Arsenal je i kad je imao sve engleze u klubu dominirao nad vasim malim klubovima pa mi nije jasno sto vam je bitno koliko ima engleza u Arsenalu kad ste kako god okrenete vi donji.
Dio Arsenala
cuj kiks-Paja je napisao/la:hahaha kiksevi su normalni i desavaju se opustanja protiv inferiornih klubova i leeds je porazio i to ove godine Manu ali svi znamo ko je sta i kako tu stvari stoje.steve-o je napisao/la:ma nemoj? pogledaj sta ti je millwall ucinio tvome arsenalu na highburyu 1995-Paja je napisao/la:Super, samo ne znam zasto se mali poluklubovi ciji ste fanovi trude svim silama da udju u taj komercijalni premiership pored takvog blagostanja u tradiciji naklonjenom championshipu? Arsenal je i kad je imao sve engleze u klubu dominirao nad vasim malim klubovima pa mi nije jasno sto vam je bitno koliko ima engleza u Arsenalu kad ste kako god okrenete vi donji.

- -Paja
- Kontakt:
Naravno da znaju, bilo bi glupo kad bi uvijek favoriti pobjedjivali i to je normalno da autsajder pobjedi zato i gledamo ovu igru. Premiership je zlatna koka za male klubove samo vecina tih malih ne zna raspolagati sa tim velikim novcima koje dobiju i ne gleda dugorocno i zato imaju kratke epizode na vrhu engleskog fudbala.supersonik je napisao/la:Nije mi bitno koliko ima Engleza, Rusa i ostalih u Arsenalu, samo iznosim svoje mišljenje, ionako smo u offtopicu.
Ja nekažem da nije lijepo u PL, al za neke klubove bolje da se zadrže u championshipu. Mali klubovi znaju biti opasni, jedan Crewe izbaci United iz Kupa, inače najjači Engleski tim.
Opuštena varijanta
Arsenal je cisti engleski klub u svim segmentima ko je kriv sto vecina engleskih vrhunskih igraca ne odgovaraju Arsenalovom konceptu igre ali mi se brinemo za engleski fudbal i ne samo engleski nego i britanski pa je vecina mladih nada i buducih zvijezda sa otoka. Naravno mi smo klub bez granica pa i dovodimo internacionalce.
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da imamo druga stvar je to sto su neki levati Barry i Milner samo sto su Englezi precjenjeni pa za pola njihove vrijednosti mozes dovesti jednog Arshavina koji tri klase iznad doticnih. Nije Wenger lud da kesira duplo vise novca za losijeg igraca samo zato sto je englez.
Dio Arsenala
bodrio bi ih i tada, samo sto kazes nebi to bio real millwallsupersonik je napisao/la:Steve, sta ako se Millwall plasira u PL
Naravno neće to biti onaj pravi Millwall, al realno male su šanse.

realno gledajuci millwall mora ciljati na sredinu tabele u championshipu. i s jos dva-tri kvalitetna pojacanja ovaj tim moze to.supersonik je napisao/la:Naravno da bi ih bodrio, to znam, al tesko Millwall da može u Pl, jedino da ove favorite ufati neka kriza.
za sad nema nista novo oko austina, navodno swindon zeli £1 mio. za njega a to je naucna fantastika jer niko nece dati toliko za njega. inace se pominje da ce leicester ponuditi £1.5 mio. za steve morisona, al' predsjednik kluba je vec rekao da nema govora o prodaji najboljeg napadaca u league one
- mexy_whites
- Kontakt:
bice ovo jako izjednacen championship. newcastle i wba su srecom otisli u premiership a ispala su 3 realno gledajuci prosjecna tima. ja se nadam da leeds moze dohvatit bar play off al cemo se morat gadno pojacati pogotovo u odbrani. 

Side before self
licno mislim da ce se za top 6 boriti sheffield united, cardiff, forest, leicester, hull i mozda pompey..
edit: zaboravio sam i middlesborough
edit: zaboravio sam i middlesborough
- mexy_whites
- Kontakt:
Bila je jaca prosle godine po meni...Midlsbro se nije nesto pokazao kako se ocekivalo, Hull nije neki tim mada mogu sigurno konkurisat za top 6, Kardif sumnjam da ce nesto ostvarit nakon sto im ode kapiten dzo ledli ijos par igraca, barnli sa brajanom lousom sumnjam da moze a leeds....leeds...leedssupersonik je napisao/la:Neznam kad je bila jaca konkurencija kao sada u championshipu. Moji favoriti za prvih 6 su svakako Millwall, Leeds, Hull (ako se srede neke stvari), Cardiff, Boro, Burnley!

Side before self
Ja prvi ne bih želio sljedeće sezone da gledam Leeds ni Milwall u PL jer sam rek´o svoje mišljenje o njoj-Paja je napisao/la:Super, samo ne znam zasto se mali poluklubovi ciji ste fanovi trude svim silama da udju u taj komercijalni premiership pored takvog blagostanja u tradiciji naklonjenom championshipu? Arsenal je i kad je imao sve engleze u klubu dominirao nad vasim malim klubovima pa mi nije jasno sto vam je bitno koliko ima engleza u Arsenalu kad ste kako god okrenete vi donji.
**** klub bez svojih igrača
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
darren ward napokon potpisao novi ugovor koji sad traje do 2013! engleske medije takodje pisu kako ce millwall poslati ponudu strasbourgu za njihovog veznjaka mamadou bah-a.
Darren Ward has signed a new three year deal at The Den after playing a major role in the club's success during the 2009/10 campaign.
Boss Kenny Jackett drafted the centre back in on loan from Wolves in September following a spate of injuries to defenders.
The former Lions favourite who featured in the 2004 FA Cup Final took a little while to recover his form and fitness but since the turn of the year he has been ever present alongside Paul Robinson in a rock solid defence that conceded just 16 goals in 25 League and Play-Off matches culmiating in Play-Off Final success at Wembley.
Wardy said: "I'm delighted to be staying at Millwall for the next three years. I have played for four other clubs, but sometimes as a player you know where you belong and this is the club where I really feel totally at home.
I think people could see what winning that Play-Off Final meant to me. My future was uncertain up to that point, but with promotion I knew that I would be staying here which is fantastic. I can't wait for next season to start to be honest and at 31 I feel fitter and fresher than when I first came to Millwall at the age of 25.
i batt potpisao tro-godisnji ugovor s klubom.
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 22,00.html
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 22,00.html
izgleda da smo potpisali i ovog mkandawire-a iz orienta kojim je leeds vec bio ponudio ugovor. uskoro opsirnije..
edit: sluzbeno i potvrdeno! mkandawire potpisao na dvije godine za millwall.
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 40,00.html
- mexy_whites
- Kontakt:
nije mu leeds nista ponudio kako ja znam...moguce da je jedini razlog sto je dosao kod vas a ne kod nas(ako smo mu i bili ponudili) sto je lejton iz londona pa ce mu se lakse biti priviknuti...steve-o je napisao/la:izgleda da smo potpisali i ovog mkandawire-a iz orienta kojim je leeds vec bio ponudio ugovor. uskoro opsirnije..
Side before self
neznam jeli to bas njegov jedini razlog da izabere millwall ispred leedsa. u millwall nije ni medju prva dva stopera kluba(tu su ward/robbo naravno ispred njega), a cinjenica jeste da je leeds veoma tanak u odbrani..mexy_whites je napisao/la:nije mu leeds nista ponudio kako ja znam...moguce da je jedini razlog sto je dosao kod vas a ne kod nas(ako smo mu i bili ponudili) sto je lejton iz londona pa ce mu se lakse biti priviknuti...steve-o je napisao/la:izgleda da smo potpisali i ovog mkandawire-a iz orienta kojim je leeds vec bio ponudio ugovor. uskoro opsirnije..