RSD Velež - Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Pozdrav da li neko zna sta je po planu da se radu poslije zavrsetka RA -tribine i hoce li se postavljat stolice na tribinu .
I DA ZIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT !!!!
30.06.1993. NEVER FORGET ..MOSTAR 93...
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hvala drug na info.FSB je napisao/la: ↑16 dec 2020, 20:45Hoće, vjerovatno idu ove.
STADIUM SEAT SERIES
SF705 Palco Stadium Seat
https://www.primaseat.com/en/product/sf705-palco/
![]()

I DA ZIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT !!!!
Izvinite na upadu u temu, ali ako neko ima od vasih kontakt ljudi iz kluba recite im da te stolice nisu po UEFA standardima. Nadam se da cete izboriti evropu pa da vam UEFA ne zatvori tribinu bez potrebe. Naslon mora biti 30 cm visok a tih 30cm se mjeri od povrsine sjedista. Ova je 31cm kad se mjeri od betona
kirba je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:50Izvinite na upadu u temu, ali ako neko ima od vasih kontakt ljudi iz kluba recite im da te stolice nisu po UEFA standardima. Nadam se da cete izboriti evropu pa da vam UEFA ne zatvori tribinu bez potrebe. Naslon mora biti 30 cm visok a tih 30cm se mjeri od povrsine sjedista. Ova je 31cm kad se mjeri od betona

Max Allegri
Ovake stolice su i na Grbavici i nije bilo problema koliko znam.kirba je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:50Izvinite na upadu u temu, ali ako neko ima od vasih kontakt ljudi iz kluba recite im da te stolice nisu po UEFA standardima. Nadam se da cete izboriti evropu pa da vam UEFA ne zatvori tribinu bez potrebe. Naslon mora biti 30 cm visok a tih 30cm se mjeri od povrsine sjedista. Ova je 31cm kad se mjeri od betona

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
To ti zavisi i od inspektora UEFA-e. Jedan ce pogledati stolice vidi nisu slomljene imaju naslon i reci ce ok. A moze ti doci i neki koji ce reci ova je 29.5 cm i nije po standardu.DembaBa21 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:58Ovake stolice su i na Grbavici i nije bilo problema koliko znam.kirba je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:50Izvinite na upadu u temu, ali ako neko ima od vasih kontakt ljudi iz kluba recite im da te stolice nisu po UEFA standardima. Nadam se da cete izboriti evropu pa da vam UEFA ne zatvori tribinu bez potrebe. Naslon mora biti 30 cm visok a tih 30cm se mjeri od povrsine sjedista. Ova je 31cm kad se mjeri od betona
![]()
Generalna je praksa da se u pretkolima (pogotovo u zemljama poput nase) progledaju za mnoge stvari kroz prste. Recimo ima mnogih stvari koje nasi stadioni ne ispunjavaju ni za CAT 1.
Eh sad ako se kupuju nove stolice bolje kupiti kako pise u pravilniku nego da psujes nekom strancu jer je nasao da mjeri u cm.
.
.
.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
Najiskrernije vam želim plaman u Evropu ako ništa da bar dio para vaš vlasnik vrati koje je uložio u ovaj stadion i igrački kadar 

-
- Kontakt:
Ne postoji vlasnik, niti zelja da iko vraca pare, jer ih nema gdje vratiti - zelja je napraviti stabilan, samoodrziv klub a ne da se stekne licni profit. No, hvala na zeljama, ipak mislim da su dobronamjerne

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Znam da su Hasiba cesto spominjali pa reko on da je vlasnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 dec 2020, 10:31Ne postoji vlasnik, niti zelja da iko vraca pare, jer ih nema gdje vratiti - zelja je napraviti stabilan, samoodrziv klub a ne da se stekne licni profit. No, hvala na zeljama, ipak mislim da su dobronamjerne![]()

-
- Kontakt:
Nadam se da ćemo uskoro raditi novi teren, iako je velika cifra u pitanju.Da je šupcima iz saveza u cilju, trebali su nešto sufinansirati svim klubovima u PL.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ja sam zaljubljen u ovoj klub i stadion mada nisam mostarac ali mi je toliko drag klub da sam postal navijac FK Veleza i NK Podgrmec, kad moze Reprezentacija igrati protiv Liechtenstein na stadion tusanj moze i prijateljsku odigrati na stadion rodjeni, bilo bi fino da makar 80% zarade od karte itd ide do kluba da jos dodaju financiju da srede kompletan stadion.
-
- Kontakt:
Svoj ti poso brate.Hvala tebi na lijepim željama i iskrenim razmišljanjem.A radi takvi ljudi,Velež i dan danas postoji i uvijek će biti klub svih pravi navijača koji su iz raznih dijelova BiH a uvijek su dobro došli na stadion ROĐENI i onih koji navijaju za VELEŽ od rođenja a i za navijače koji gaje simpatije prema VELEŽU.Pozdrav tebi i svim ljudima koji osjećaju ljubav i simpatije prema VELEŽU.M.U.S.V.D.GSanaBosna je napisao/la: ↑28 dec 2020, 01:57Ja sam zaljubljen u ovoj klub i stadion mada nisam mostarac ali mi je toliko drag klub da sam postal navijac FK Veleza i NK Podgrmec, kad moze Reprezentacija igrati protiv Liechtenstein na stadion tusanj moze i prijateljsku odigrati na stadion rodjeni, bilo bi fino da makar 80% zarade od karte itd ide do kluba da jos dodaju financiju da srede kompletan stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.